- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın hanımlar
Hepinixe iyi hafta sonlari kacsmaksiz bol sporlu pazartesi tartinin yuzunuxu guldurecegi hafta sonu gecirelim inşallah
Kizlar dun esim dediki kk uye olacagim seninle ordan yazisirizne alaka hayatim dedim
Ee benden cok onlarla muhabbet ediyon hic gormedigin insanlarla ne kinusuyosun merak ediyorum dedi seni mintikaya almayiz dedim
Uye adinida caresiz koyacakmis mecbur kaldim yazarim acirlar digerleri alir diyor oysaki sohbet ettik cayimizi ictik o revani yapti ben ertesi gunun yemegini iki fdkgirdim hemen pesine dustu himm bide onceden gunde bi suru msj atarmisim simdi uc dort tanr atiyomusum![]()
Atsan suc atmasan suc bu erkeklerde bizfen beter
iyi aksamlar canimKızlar günaydınn![]()
sende süpersin canim benimsüpersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
![]()
kesinlikle katiliyorum..kızlarr bu arada birinciliğimizide kutluyorum hep böyle olalım geçen hafta neydi öyle neyse nazar çıktı diyelim
:119::124::118:
sormirem ülen sormiremyidim ama bir sorun niye yidimmcanım çok çekti azıcık yedim :)
cok sinir bozucuCanim bu msj hepsini begendim yeni begen butonuyla basi dertte herkesin . Bide ayni kisiyi istuste begenemiyoruz illa arafa baskasini begenecegiz![]()
Hadi ya ne kadar accikbenimde aklim evdeki revanide
valla uff yaa cok canim cekti bi catal aldim ama kesmedi sabah strecledim evde beni bekliyor ya eltime yada annemlete goturecegim
![]()
ohooo birincilik yaramamis sizeafiyet olsun canım
sorma ya durmadan saçma sapan değişilikler yapıyolar iyiydi beğeni butonu
yaaaa bu aralar benımde pis boğazlığım tutuuuuu sürekli aklıma bişeyler geliyooo ama yememem lazım zaten çok yavaş veriyorum![]()
buda sana bahane olsun,zayifla iste..yani kendin icin zayifla ama sevdiceginide düsün cis yerkenBenim deişyerindekiler diyorkı adama beğendirdin tabii kendini şimdi kiloları geri alacaksın
dedim yok almıcam zaten adam beni tombiş sevmezmişş
çok açıksözlü bizimki
dedim ben seni seviyorum ama
87 kg kendileri :)
canim erken uyuyorsan dikkatli ye aksam..sonra göbis olur,basen olurKızlar ben roaccutane kullanıyorum bir uyku yapıyorki sormayın eve gidiyorum 1 saat sonra uykum geliyor akşamı çok hafif geçirmem lazım çok erken uyuyorum bari kalorili şeyler yemeyeyim.
evet canim almasi kolay,vermesi öylemi amaEvet ama evdede esim var oda yapar yemez gicik yaptigi gibi yesin de![]()
Yok yok istemedin bir bir gidip bin bin geliyo bu gramlar![]()
Birbirimizden feyz almak yok cisslara cixxxs diyoruz ee bu hafta kim bana rakip olur gaza gelelim kizlar![]()
Canim kg degil boyda onemli 87 de boy kac 190 boy varsa adamda viz gelir 87alma bacim o zaman o pastanin yarisini yerken bunu dusunseydin
Keske benimkide seninki gibi olsa yok yok cok zayif olunmuyacak elle tutulacakmis simdi nereye elini atsa tutuluyor tabi ya![]()
![]()
![]()
Bide ilaci neden kullaniyorsun gecmis olsun o zaman aksam sadece corba salata olarak gecistirmen lazim kacta uyuyorsun ki cok erken :26:
gecmisolsun canim benimBoyu 178 cm aramızda 10 cm var :) ama ben yapılı erkeği sviyorumda o beni kızdırınca ben de onu kızdırıyorum :) bizimkide şimdikini koru vereceksen 1-2 kg ver daha verme diyor
9 en geç 10 da uyuyorum 1 haftadır köpek memesi diye bir cilt rahatslzıkğım var ondan kullanıyorumçok yan etkisi var ilacın dudaklarım şişti, insanın burnu ağrır mı sanki yumruk atmışlar gibi burnum ağrıyor
![]()
Canim esinin katilimci olmasi konusuna onay veriyorum..yarismaci bile yapabilirim..Onceden ben simdi o ilgisizlikten yakiniyorevet mutfaktada temizliktede super valla nazar degmesin uzun yillar bekar yasamanin mi yoksa mesleginin mi getirisi bilmem benim esim pastaci kizlar
güzel güzel pastalar poğaça lar yapar obceden evde yapmazdi cok yapiyordu dagit dagit bitmiyordu mecbur yedik yedikce sistik simdi ayarini buldu ev usulu az yapiyor hep sabote etsede #direniyorum
![]()
Kosu bandini yaglafikta nedir anlamadim bozulsunda eliptik aliyim tam adsmi ikna ettim gittikki sadece teshir urunu var onuda almadim
Afiyet olsun canim sen kahve keyfi yap bende aksam yaparim![]()
canim aksam aksam güldürdün beniAa cok gecmis olsun canim benim ne tuhaf ismi var kiz guldum valla kusura bakma inşallah ise yarar ilac belki bu haftada indan tartin boyle oldu iyileste sen verirsin kg yine. Benimkide 176 ben bizdigim zaten arada nerdeyse 20 cm olacak evlendigimizde cop gibiydi simdi gobek yapti bende severim yapili erkek bide benimki kas yapmis zamaninda spor salonu kasi degil hani su igrenc olan bildigin hamur yogururken olmus meslek icabi![]()
oldumu simdi ama,hani bu hafatda birinci olacaktik2 tane krep yedimmmmmmmmmmmmmmmm :18: :18:
kesinlikle haklisin canimSakın o streci açma öylece al götür bir yere! İnan götürdüğün yerdekiler yediklerinde senden daha mutlu olacaklar. Canın çok tatlı çekiyorsa Dr ouetker in şekersiz tatlıları var onlardan ye, ara öğün yerine geçiyor ama Karataya uygun mu bilmiyorum tabii!!
Yada eve gitmeden meyveli tarçınlı yoğurt ye belki tatlı isteğini kontrol altına alır![]()
geldim bileoy oy oy sen şimdiden zıpplamaya başla kaptan gelene kadar sahgülüm
haftasonundaki kaçamak hakkını doldurdun
hg Şulemm karatayda işlem görmüş pakete girmiş her türlü gıda yasak tatlımm ay gidemedim
evet cislara karsi direnelimNiyeiyim canim yanima muz ve sut aldim obunla acarim rvdede canim istemez inşallah sebze yemegim var evde dun yaptigim ona kavusurum gidincekaratayda islenmis gida yasak ama karatay kekini deniycem bigun cok canim tatli istediginde
Sahgulll kos cabuk spora senin bi suc isleyecegin belliydi hadi telafi edersin allahtan erken saatte yedin canim
Bencede canliyi gorunce duzelir yeni daha iki sene oldu alali ve bi sene anca kullanmisimdirelden cikarmak icin erken
Evet canim hepimiz direniyoruz #diren3mintika sonu guzel olacak
efferim sana5 dk zıpladım şimdide kendimi cezalandırdım mutfak dolaplarımı silip tekrar yerleştiriyorumm :111:
![]()
![]()
![]()
haa iyi etmissin bak ne guzel kaptana gerek kalnadan herkes kendi cezasini kendi versin ellerine saglik
Afiyet olsun canim
Canim sen dünde kacamak yapmamismiydin..e haftalik kacamak hakkini fazlasiyla doldurdun..eger 1 gün serbest takilayim dersen takil canim ama sporla telafi et lütfen ve bu bir gün ikiye cikmasinBugun arkafsima gittim cocuk gormeye kacamak yapmadim degil yaa hanimlar cumartesi gunu kacamak gunu yapicam 6gun siki bir diyet birincisi cok sikip patlamak istemiyorum koruma donemine alistirmis olurum kendimi koruma topigini okudum isin puf noktasi bence birgun yedim diye ipinucunu birakmamak ertesi gun kaldigin yerden devam etmek onceden hizli kilo verdim hizlida aldim ayda 3 kilo 2kilo vermeyi hedefliyorum yavas emin adimlarla ilerliyecem insaallah
canim karatayda patates olmadigindan patates eklemedim..cok saglikli ve hafif oldu..diyet yapan herkesin yapabilecegi cinsten..kesinlikle sende dene canim,üstelik sen birkac dl patateste ekleyebilirsinKaptan kizartma ne guzel gorunuyor canim cekti:)
olabilir canim..suyun faydalari iste..Kaptanim tartida regl oldugum halde arti cikmama tebrik etmissin tesekkur ederim arkadasim.ben iki reglimdede tartida fazla cikmadim acaba cok su ictigimden odem olusmuyormiki
Afiyet olsun canim benim..bence güzel olmus..sporuda saydik gitti hadibugünkü menüm aç karnına 1cy brd sıirkeli ılk su 3 günkurusu
KAHVALTI ŞEKERSİZ ÇAY 1 YUMURTA DOMATES BİRAZ PEYNİR 5 yeşil zeytin 1.5 dilm çavdar 1 tatlı kş pekmz
ARA 2 KUPA TARÇINLI yeşil çay
ÖĞLE 1 kase çorba 1 tabak haşlanmş brokli ve karnıbahrın üstüne yoğrt döktm
ARA 1 YEŞİL ÇAY 1 beşibyrde 1 yaş hurma
AKŞAM 1 kase cacık 2ymk kaşığı makrna üzerine 3 ymk kaşığı mantar sote döktüm
20 de 1 beşibyrde içicem
acıkırsm 1 portkl yerim
SPOR GÜN BOYU DİP BUCAK EV TEMİZLİĞİ( SAYILSIN DİMİ ÖLDÜM VALLA backlarım tutmuyo yorgunlktan)
2 lt dn fazla su
Niyeiyim canim yanima muz ve sut aldim obunla acarim rvdede canim istemez inşallah sebze yemegim var evde dun yaptigim ona kavusurum gidincekaratayda islenmis gida yasak ama karatay kekini deniycem bigun cok canim tatli istediginde
Sahgulll kos cabuk spora senin bi suc isleyecegin belliydi hadi telafi edersin allahtan erken saatte yedin canim
Bencede canliyi gorunce duzelir yeni daha iki sene oldu alali ve bi sene anca kullanmisimdirelden cikarmak icin erken
Evet canim hepimiz direniyoruz #diren3mintika sonu guzel olacak
5 dk zıpladım şimdide kendimi cezalandırdım mutfak dolaplarımı silip tekrar yerleştiriyorumm :111:
sağol canım kestim valla cezamı
daha şimdi oturdum
uwwww süper görünüyor karatay kahvaltılarına bayılıyorummm dmnüşmü yapsam tekrar napsam![]()
sELAMLAR HERKESE
haftasonu yogunluguylayim her zamanki gibi..ilk firsatta geldim..menümü yazip,gecmisi cevaplayayim..aksam yemegi yapicam daha
sabah
2 yumurtali menemen(2 kisi yedik),
yarim cay bardagi findik,
bir parca kasar
biraz beyaz peynir
aksam
kabak,domates ve biber kizartmasi firinda
üzerine yogurt
onun üzerinede 150 gr kadar kavrulmus kiyma
1 tabak bulgurlu yayla corbasi
bol yesillik
su
3 e yakin
spor
2 saat tempolu alisveris
10 dk tifanny
3 kupa beyaz cay
bunlarda yediklerimin fotosu,karatayci diger arkadaslara fikir olsun diye
Eki Görüntüle 928609 bu ilk haliEki Görüntüle 928610 bu yogurt ve kiymayla bulustuktan sonraki hali
Eki Görüntüle 928607 buda layla corbasi![]()
Bugun arkafsima gittim cocuk gormeye kacamak yapmadim degil yaa hanimlar cumartesi gunu kacamak gunu yapicam 6gun siki bir diyet birincisi cok sikip patlamak istemiyorum koruma donemine alistirmis olurum kendimi koruma topigini okudum isin puf noktasi bence birgun yedim diye ipinucunu birakmamak ertesi gun kaldigin yerden devam etmek onceden hizli kilo verdim hizlida aldim ayda 3 kilo 2kilo vermeyi hedefliyorum yavas emin adimlarla ilerliyecem insaallah
bugünkü menüm aç karnına 1cy brd sıirkeli ılk su 3 günkurusu
KAHVALTI ŞEKERSİZ ÇAY 1 YUMURTA DOMATES BİRAZ PEYNİR 5 yeşil zeytin 1.5 dilm çavdar 1 tatlı kş pekmz
20 de 1 beşibyrde içicem
acıkırsm 1 portkl yerim
SPOR GÜN BOYU DİP BUCAK EV TEMİZLİĞİ( SAYILSIN DİMİ ÖLDÜM VALLA backlarım tutmuyo yorgunlktan)
2 lt dn fazla su
tabi ki kaptancım bu hafta seninle kapışıyoruz
benimkide kullanici adimi soruyodu gecen..dedim söylemem
ben bulurum dedi..girerim dedi 3.takima,kaptan kim dersem söylerler dedi
uyanik anacigim bunlar,zamane kocisleri iste
iyi aksamlar canim
sende süpersin canim benim
kesinlikle katiliyorum..
e olmamak icinde bir sebep yok..bakin gecen hafta kacamak yapmadik,ödülünü aldik.bu haftada kacamak yapmayalim,y<ine birinci olalim
sormirem ülen sormirem
cok sinir bozucu
ne oluyor bakem,ben duymadim,sende yazmadin
ohooo birincilik yaramamis size
hemen akla yasaklar gelmis...
haftaya fazla cikinda,sira cezasi vereyim herkese
buda sana bahane olsun,zayifla iste..yani kendin icin zayifla ama sevdiceginide düsün cis yerken
canim erken uyuyorsan dikkatli ye aksam..sonra göbis olur,basen olur
evet canim almasi kolay,vermesi öylemi ama
tabiki ben..kapisalimmi canim
gecmisolsun canim benim
Canim esinin katilimci olmasi konusuna onay veriyorum..yarismaci bile yapabilirim..
türkiyenin pastane kremalarina bayiliyorum ben..bana tarif vermesi yeterli yani
canim aksam aksam güldürdün beni
oldumu simdi ama,hani bu hafatda birinci olacaktik
kesinlikle haklisin canim
geldim bile
evet cislara karsi direnelim
efferim sana
Afiyet olsun canim
Canim sen dünde kacamak yapmamismiydin..e haftalik kacamak hakkini fazlasiyla doldurdun..eger 1 gün serbest takilayim dersen takil canim ama sporla telafi et lütfen ve bu bir gün ikiye cikmasin
canim karatayda patates olmadigindan patates eklemedim..cok saglikli ve hafif oldu..diyet yapan herkesin yapabilecegi cinsten..kesinlikle sende dene canim,üstelik sen birkac dl patateste ekleyebilirsin
olabilir canim..suyun faydalari iste..
o zaman ne diyoruz hadi kizlar suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Afiyet olsun canim benim..bence güzel olmus..sporuda saydik gitti hadi
ev mis gibi olmustur simdi ne güzel..huzurla aksam keyfi yaparsin simdi![]()
20 de 1 beşibyrde içicem
acıkırsm 1 portkl yerim
2 lt dn fazla su
kabarmasın iştahın söyle iştahına sabaha saklasın kendini sabah bi karatay kahvaltısı yap canımKaratay kahvaltisi ram benlik istahim kabardi aksam aksam:)
Kaptan kizartma ne guzel gorunuyor canim cekti:)
Bugun arkafsima gittim cocuk gormeye kacamak yapmadim degil yaa hanimlar cumartesi gunu kacamak gunu yapicam 6gun siki bir diyet birincisi cok sikip patlamak istemiyorum koruma donemine alistirmis olurum kendimi koruma topigini okudum isin puf noktasi bence birgun yedim diye ipinucunu birakmamak ertesi gun kaldigin yerden devam etmek onceden hizli kilo verdim hizlida aldim ayda 3 kilo 2kilo vermeyi hedefliyorum yavas emin adimlarla ilerliyecem insaallah
sağol canım kestim valla cezamı
daha şimdi oturdum
uwwww süper görünüyor karatay kahvaltılarına bayılıyorummm dmnüşmü yapsam tekrar napsam![]()
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
yeşillikli peynirli omlet
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
8 zeytin
3 ad süt kaymaklı kayısı![]()
ÖĞLE :
yok
AKŞAM:
1 kase yeşil mercimekli yoğurt çorbası
2 ad bulgurlu kıymalı kuru patlıcan dolması
salata
SPOR
30 dk koşu bandında yürüyüş 50 mekik 10 dk twist
SIVI:
2.5 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3
dün markette bulamadım istediğim marka zeytinyağı kocacım bugun almış sağolsun bu sefer oda destek oluyor normalde zayıflamamı istemiyor böyle seviyormuş ben sevmiyom böyle amaSlm kızlar gezdim tozdum sporumu yaptım kürkçü dükkanıma geri döndümm
karatay keki süper oluyor tatlım karatay kurabiyeleride öyle minik minik yap işyerinde bile bulunsun
elden çıkarmak derken tamamen duygıusal olaydan bahsetmiştim yoksa daha yeni yaşına girmiş elden çıkarmak olmaz
kesinlikle sonumuz süper olacak
hmmmmm güzellll kendi cezanı kendin çektin yanii ellerine sağlık canım temizlik gibi yok
hariha görünüyor canımcımm yalnız yeşilliklerin üzerine zeytinyağı gezdirdinmi bilmiyorum eğer kahvaltında bol zeytinyağında zeytin yemiyorsan mutlaka yeşilliğine ekleki yumurtadaki vitaminlerden yeterince faydalanabilelim tatlım
Dön tatlım dön sağlıklı yaşama dön
ikramiye olarakta zayıfla
bayıldımmmmmm ellerine sağlıkkk canımcımlayla çorbasına hele hastayım
2 saat tempolu alışveriş derkennn:44:
eşini batırdın desenefındıktan çalmayalım lütfennnn
inş tatlım kalıcı olarak verirsin kesinlikle kaçamak sonrası salıvermeyip hemen toparlanmalıyız tatlım gerçi kaçamak yapmamak en güzeli tabide napalım yapıncada tekrar devam edeceğiz
güzel menü ahsenimmm naptın düşündünmü karatayı? ellerine sağlık yoruldun ama değmiştir![]()
Hos geldin canimSlm kızlar gezdim tozdum sporumu yaptım kürkçü dükkanıma geri döndümm
karatay keki süper oluyor tatlım karatay kurabiyeleride öyle minik minik yap işyerinde bile bulunsun
elden çıkarmak derken tamamen duygıusal olaydan bahsetmiştim yoksa daha yeni yaşına girmiş elden çıkarmak olmaz
kesinlikle sonumuz süper olacak
hmmmmm güzellll kendi cezanı kendin çektin yanii ellerine sağlık canım temizlik gibi yok
hariha görünüyor canımcımm yalnız yeşilliklerin üzerine zeytinyağı gezdirdinmi bilmiyorum eğer kahvaltında bol zeytinyağında zeytin yemiyorsan mutlaka yeşilliğine ekleki yumurtadaki vitaminlerden yeterince faydalanabilelim tatlım
Dön tatlım dön sağlıklı yaşama dön
ikramiye olarakta zayıfla
bayıldımmmmmm ellerine sağlıkkk canımcımlayla çorbasına hele hastayım
2 saat tempolu alışveriş derkennn:44:
eşini batırdın desenefındıktan çalmayalım lütfennnn
inş tatlım kalıcı olarak verirsin kesinlikle kaçamak sonrası salıvermeyip hemen toparlanmalıyız tatlım gerçi kaçamak yapmamak en güzeli tabide napalım yapıncada tekrar devam edeceğiz
güzel menü ahsenimmm naptın düşündünmü karatayı? ellerine sağlık yoruldun ama değmiştir![]()
afiyet olsun canim..cok güzelMENÜM
KAHVALTI
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
8 zeytin
ÖĞLE :
yok
AKŞAM:
salata
SPOR
SIVI:
2.5 lt su
2 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3
anlasildi canim..sen bana özelden atsan adresi olmazmi..tarif lazim,kizimin dogum günü yaklasti..kendim yapayim diyorum pastasinitabi ki kaptancım bu hafta seninle kapışıyoruz![]()
senin koca direk takımı ele geçirecek kullanıcı adı istiyor valla kapışacaksa kilo verme konusunda ver
kaptancım kullanıcı adını enişteyi bi terletelim
Pasta kremalarımı takıma almak mı aman yapma gözünü seviyim yaptıklarını facede paylaşıyor sayfası var
milletin canını okuyor resmen takıpcılerı obez oldubide buraya alırsan sen onu biz mıntıkayı kapatıp gidelim
superr canım sayılsın tabi ki neden sayılmazsın
kabarmasın iştahın söyle iştahına sabaha saklasın kendini sabah bi karatay kahvaltısı yap canım
kaptancım ya bak sen bize bunları gösterip bizi etkileyip yarışımı kazancak yokkk yaa yemez ki bu saatte dilek yemez dimi dilek cıxx yemez onun hakkı doldu ....
cıxxx olmadı dilek sen dünde kaçamak yapmıştın olmadı valla. ama ipin ucunu bırakmama konusunda haklısın daha önce vermiş ve geri almış biri olarak söylüyorum bu kg çok kalleş azına attığın anda arkandan vuruyo(popiş çıkıyo
)
kızlar ben bilmezdim karataydan önce ekmeksizde doyulacağınıbugun anneme de tavsiye ettim yarın gelde anlat dedi
![]()
afiyet olsun canim cig köfte cok olmus..corba 3 köfte olsaydi süper olurduSahur menümEki Görüntüle 928497
iftariş yerinde açtım midemi yormadan başladım)
1 bardak süt
1 muz
1 dilim elma
18:30
6 adet çiğ köfte
marul
roka
iyi aksamlar canim,görüsürüziyi akşamlar kızlar ben biraz film izleyim sonra ugrayabilrisem uğrarım yine![]()
20 de 1 beşibyrde içicem
acıkırsm 1 portkl yerim
2 lt dn fazla su
Sahur menümEki Görüntüle 928497
iftariş yerinde açtım midemi yormadan başladım)
1 bardak süt
1 muz
1 dilim elma
18:30
6 adet çiğ köfte
marul
roka
Hos geldin canim
tesekkür ederim,hem hafif,hem lezzetli hemde doyurucuydu..kizlar aksam yemeginde tavsiye ediyorum..deneyin kesinlikle..öyle vicik vicik yagda kizartmaya gerek yokmus anladim bunu
canim 2 saat tempolu alisveris söyle oluyor..saat 3 te evden ciktik,5 te kizimin sporu vardi alisverisimizi yapip onu yetistirmek icin önce türk bakkali yaptik,ardindan alman..
2 saat kostur kostur alisverismizi yaptik geldik..canim mutfak alisverisi yaptim o yüzden pek batti sayilmaz
ve kizim dün az kalsin arabanin altinda kaliyormus..korkudan öldüm..5 dk si vardi babasi götürdü,park ararken yavas sürüyor diye benim kizda gec kalmasin diye kemeri acmis,kapiyi acmis,esim virajdan dönerken yere düsmüs..Allahtan cok yavasmis,hemen durmus..cok sükür birsey olmadi...
hizli gitseydi ne olurdu düsünmek bile istemiyorum
kuzum korkudan ne hale gelmisti..sabaha kadar agliyordu
afiyet olsun canim..cok güzel
anlasildi canim..sen bana özelden atsan adresi olmazmi..tarif lazim,kizimin dogum günü yaklasti..kendim yapayim diyorum pastasini
canim ben aksam yemegi icin yapilsin diye ekledim resmi..sakin bu saatte yiyeyim demeyin...
afiyet olsun canim cig köfte cok olmus..corba 3 köfte olsaydi süper olurdu
iyi aksamlar canim,görüsürüz![]()
MENÜM
KAHVALTI
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
8 zeytin
ÖĞLE :
yok
AKŞAM:
salata
SPOR
SIVI:
2.5 lt su
2 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3
helıncıgım cok gecmıs osun verılmıs sadakanız varmıs RABBIM KORUMUSsüper canım neden parmak sallıyorsunki
iyi seyirler tatlımm4 olsa iyimiş bide midende şişecek buda senin kaçamağın olsun bakalım
amanın allah korumuş prensesimizii birr anlık bir hata nelere malolabilir aman sıkı tembihle bir daha aynı hatayı yapmasın cnm korkmazmı elbette korkmuştur canım benim gelmiş geçmiş olsun
tempolu alışverişi anladım şimdi
kızartmalar ızagarada veya fırında daha güzel oluyor hakikatennn ellerine sağlık tekrar tatlım
kaptanım sonlandırdım kacamak gunumu yarın sporla muthıs dıyetımle haftaya cumartesıye kadar sıfır kacamaklı devam edıcem dıyeıme
cancagızım hıc kacamak yapmazsın ya menuler hep kontrollu duzenlıde![]()
Sağol canımcımmm inan kaçamağa ihtiyaç duymuyorumki artık![]()
Hoşgeldin Dilekcimmm hadi bakalım inş haftaya kaçamaksız devam edelim tatlımm![]()