- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Benim deişyerindekiler diyorkı adama beğendirdin tabii kendini şimdi kiloları geri alacaksın dedim yok almıcam zaten adam beni tombiş sevmezmişş çok açıksözlü bizimki dedim ben seni seviyorum ama 87 kg kendileri :)
off kizlar bir daha gecmis biriktirmicem..20 sayfaya yakin olmus
canim kesinlikle dene kiviyi,pisman olmazsin
tabiki canim,kapimiz her zaman acik
Tarife baktim sulecigim..ellerine saglik ama banucugumunda dedigi gibi bize biraz yasak..kendimize göre ayarlayabiliriz ama
10 dl mi..senin diyetisyen en kullaniyor canim
ben bir arastirayim bunu..bu gün banunun son gözdesi cayina bakmaya gittim markete.bulamadim ama tesadüfen beyaz cay buldum..altin bulmus gibi sevindim inanki
Yok canim hasta degilim..dün neden öyle oldum hala anlamadim
her zamanki gibi muhtesem ötesi..süpersin canim arkadasim
iyi geceler canim
35 i gectiyse sorun yok
canim hesapülamayi ögrenmen lazim..haftaya ayfercigim paylasacak listeyi,diger hafta sira sende..
Canim ne yorumlar var,ne konular var..bir ara isi gücü birakmis milletin derdine bakiyordum..Allahtan buraya döndümde,psikolojimde yerine geldi
canim dikkat et muneden ceza alma..yorumlarina dikkat et yani,firsat kolluyorlar resmen kural disi birsey yazasinda kiblesinler diye
Canim moralioni hic bozma...biz seni biliyoruz,eminim bir yanlislik vardir
Dedigin gibi su toplamistir vücut,haftaya fistik gibi bir sonucla dönersin yine
yarin haberlerini bekliyoruz sekerim
erigim halletmis sagolsun
tebrik ediyorum canim benim..harikasin harika
canim yediklerinde biseyde yok..diyetisyene git bir,o kesin birsey söyler
Afiyet olsun canim,aksam azmi olmus sanki:26:
niye canim,,bir sorunmu var
Afiyet olsun canim,süpersin
süper
Canim tebrik ederim
canim 800 gr da yabana atilacak gibi degil..az olsun öz olsun demi ama
Caglacigim yinemi umutsuzluk,yinemi güvensizlik
Canim 60 a indiginde aynada kendini begenirsen 60 ta kalirsin,yok daha fazlaligim var dersen asagi cekeriz hedef kilonu
Canim kesinlikle ödemdir..bizdenmi sikildin yoksa
Cekelim canim,yeterki sen iste
Tesekkür ederim canim
Haklisin canim benim..kesinlikle hakediyorsun
insallah canim
bencedeee
Süper olmus kahvaltin
Bencede sevenlerimiz cok sagolsunlar..gözler üzerimizde
canim kendini yipratma ne olur..ilac kullanmayi düsünme bile..
diger yazinida okudum..ailen sana daha destek olamli aslinda,senin nasil yoruldugunu görüyorlar sonucta..
kayinvalidelerde biraz nefes almaniza izin verseydi keske..
canim kayinvalidenler sadece yardimci olmak icin geliyorlarsa,sizde bir yardimci tutun kendinize,onlarda evini yerini bilsin ..en azindan sende nefes alirsin..esinle zaman gecirirsin..
hem ailesi yaninda olmadimi esinde kendini birilerine ispatlamak zorunda hissetmez belki kendini,en azindan evde böyle bir caba icerisinde olmaz..
insan bas basa kalmadimi birbirine icini dökmedimi kesinlikle birbirini anlayamiyor..bende 4 yil kayinvalidemle kaldim,gercekten karsidaki birde anlayissiz oldumu dahada zor oluyor
1 gün istiyorum demissin ya..esinle kacin biryerlere..ne güzel ailende bakariz demis sosuklara..haftasonu bir tatil plani yapin,esine anlatsan anlamazmi seni...
cok ihtiyacin oldugunu söylesen belki kabul eder:26:
canim sakin aglama..inan sonra düsündünmü bos geliyor...
Erigim paylasmis sagolsun
Sahura kalktim canim karatay kahvsltisi yaptim eminim ki tok tutacak
Valla canim banu sana leslienin kendisini getirmis resmen ya benimde kosu bandima bisiler oldu ben cikiyorum elktrik carpiyor esim cikiyor bisi yok ne elktrikli hatunum ona bakana kadar leslie ve zumba yapacagim
Günaydın hanımlar
Hepinixe iyi hafta sonlari kacsmaksiz bol sporlu pazartesi tartinin yuzunuxu guldurecegi hafta sonu gecirelim inşallah
Kizlar dun esim dediki kk uye olacagim seninle ordan yazisirizne alaka hayatim dedim
Ee benden cok onlarla muhabbet ediyon hic gormedigin insanlarla ne kinusuyosun merak ediyorum dedi seni mintikaya almayiz dedim
Uye adinida caresiz koyacakmis mecbur kaldim yazarim acirlar digerleri alir diyor oysaki sohbet ettik cayimizi ictik o revani yapti ben ertesi gunun yemegini iki fdkgirdim hemen pesine dustu himm bide onceden gunde bi suru msj atarmisim simdi uc dort tanr atiyomusum
Atsan suc atmasan suc bu erkeklerde bizfen beter
Kızlar günaydınn
kızlarr bu arada birinciliğimizide kutluyorum hep böyle olalım geçen hafta neydi öyle neyse nazar çıktı diyelim
:119::124::118:
Hadi ya ne kadar accikbenimde aklim evdeki revanide valla uff yaa cok canim cekti bi catal aldim ama kesmedi sabah strecledim evde beni bekliyor ya eltime yada annemlete goturecegim
afiyet olsun canım
sorma ya durmadan saçma sapan değişilikler yapıyolar iyiydi beğeni butonu
yaaaa bu aralar benımde pis boğazlığım tutuuuuu sürekli aklıma bişeyler geliyooo ama yememem lazım zaten çok yavaş veriyorum
Kızlar ben roaccutane kullanıyorum bir uyku yapıyorki sormayın eve gidiyorum 1 saat sonra uykum geliyor akşamı çok hafif geçirmem lazım çok erken uyuyorum bari kalorili şeyler yemeyeyim.
Canim kg degil boyda onemli 87 de boy kac 190 boy varsa adamda viz gelir 87alma bacim o zaman o pastanin yarisini yerken bunu dusunseydin
Keske benimkide seninki gibi olsa yok yok cok zayif olunmuyacak elle tutulacakmis simdi nereye elini atsa tutuluyor tabi ya
Bide ilaci neden kullaniyorsun gecmis olsun o zaman aksam sadece corba salata olarak gecistirmen lazim kacta uyuyorsun ki cok erken :26:
Boyu 178 cm aramızda 10 cm var :) ama ben yapılı erkeği sviyorumda o beni kızdırınca ben de onu kızdırıyorum :) bizimkide şimdikini koru vereceksen 1-2 kg ver daha verme diyor
9 en geç 10 da uyuyorum 1 haftadır köpek memesi diye bir cilt rahatslzıkğım var ondan kullanıyorumçok yan etkisi var ilacın dudaklarım şişti, insanın burnu ağrır mı sanki yumruk atmışlar gibi burnum ağrıyor
Günaydınnnnnn güzellerrrrr kahve eşliğimde sizlere bakınayım sonra gezme faslı
Gece nöbetmi tuttun tatlımcımmmgeçmiş birikince içinden çıkamıyor insan bende çok zorlanıyorum o zaman en güzeli sık sık gelmek
oooo beyaz çay aldın demekkkafiyetolsun tatlım benim ilk aldığım bitti bıraktımm çok pahalı burda
ben niye hala emzirdiğini düşünüyorumki acaba:26::26:
Gamze sipariş vermeyelimm bizim aşkböcüğümüz kıskanır sonra
Allah kabul etsin bitanemmm
Arada yağlamayınca yapabiliyor bitanemm koşu bandı yine de dikkatli olmakta fayda var
Çaresizmiiiküçük emrah modunda duygu sömürüsümü yapıyor sana acaba
anlaşılan bizden kıskanıyo senii ay ne güzel maşallah enişte de hamaratmış biriniz tatlı biriniz yemekk ne hoş bir tablo
Günaydınnnn aşk böcüğüüçokmu azıcık yedinnnnn afiyetolsun cnm yaramasın inş
inş hep böyle olalım bitanemmmm
1 çataldan zarar gelmezde hemen yok et canımcım götürmen iyi fikir
aklına gelen o zararlıları hemen sil tatlım tromboline yönel hemen
Boyu 178 cm aramızda 10 cm var :) ama ben yapılı erkeği sviyorumda o beni kızdırınca ben de onu kızdırıyorum :) bizimkide şimdikini koru vereceksen 1-2 kg ver daha verme diyor
9 en geç 10 da uyuyorum 1 haftadır köpek memesi diye bir cilt rahatslzıkğım var ondan kullanıyorumçok yan etkisi var ilacın dudaklarım şişti, insanın burnu ağrır mı sanki yumruk atmışlar gibi burnum ağrıyor
Onceden ben simdi o ilgisizlikten yakiniyorevet mutfaktada temizliktede super valla nazar degmesin uzun yillar bekar yasamanin mi yoksa mesleginin mi getirisi bilmem benim esim pastaci kizlar güzel güzel pastalar poğaça lar yapar obceden evde yapmazdi cok yapiyordu dagit dagit bitmiyordu mecbur yedik yedikce sistik simdi ayarini buldu ev usulu az yapiyor hep sabote etsede #direniyorum
Kosu bandini yaglafikta nedir anlamadim bozulsunda eliptik aliyim tam adsmi ikna ettim gittikki sadece teshir urunu var onuda almadim
Afiyet olsun canim sen kahve keyfi yap bende aksam yaparim
Hadi ya ne kadar accikbenimde aklim evdeki revanide valla uff yaa cok canim cekti bi catal aldim ama kesmedi sabah strecledim evde beni bekliyor ya eltime yada annemlete goturecegim
2 tane krep yedimmmmmmmmmmmmmmmm :18: :18:
Sakın o streci açma öylece al götür bir yere! İnan götürdüğün yerdekiler yediklerinde senden daha mutlu olacaklar. Canın çok tatlı çekiyorsa Dr ouetker in şekersiz tatlıları var onlardan ye, ara öğün yerine geçiyor ama Karataya uygun mu bilmiyorum tabii!!
Yada eve gitmeden meyveli tarçınlı yoğurt ye belki tatlı isteğini kontrol altına alır
Niyeiyim canim yanima muz ve sut aldim obunla acarim rvdede canim istemez inşallah sebze yemegim var evde dun yaptigim ona kavusurum gidinceSakın o streci açma öylece al götür bir yere! İnan götürdüğün yerdekiler yediklerinde senden daha mutlu olacaklar. Canın çok tatlı çekiyorsa Dr ouetker in şekersiz tatlıları var onlardan ye, ara öğün yerine geçiyor ama Karataya uygun mu bilmiyorum tabii!!
Yada eve gitmeden meyveli tarçınlı yoğurt ye belki tatlı isteğini kontrol altına alır
Sahgulll kos cabuk spora senin bi suc isleyecegin belliydi hadi telafi edersin allahtan erken saatte yedin canim2 tane krep yedimmmmmmmmmmmmmmmm :18: :18:
# diren ayfersevdim bunu evet öncede söylemiştin şimdi hatırladımm ay özür ayfercim ya unuttum oruç olduğunu akşama ellerimle yapayım sana kahveni
bence ytl sıkışmıştır koşu bandına onu elden çıkarmadan nazı bitmez
ben kaçıyorum biraz gezeyim şarj olayım görüşrüüz canlar güzel bir haftasonu dilerim hepimize
oy oy oy sen şimdiden zıpplamaya başla kaptan gelene kadar sahgülüm haftasonundaki kaçamak hakkını doldurdun
Sahgulll kos cabuk spora senin bi suc isleyecegin belliydi hadi telafi edersin allahtan erken saatte yedin canim
5 dk zıpladım şimdide kendimi cezalandırdım mutfak dolaplarımı silip tekrar yerleştiriyorumm :111:
haa iyi etmissin bak ne guzel kaptana gerek kalnadan herkes kendi cezasini kendi versin ellerine saglik
sELAMLAR HERKESE
haftasonu yogunluguylayim her zamanki gibi..ilk firsatta geldim..menümü yazip,gecmisi cevaplayayim..aksam yemegi yapicam daha
sabah
2 yumurtali menemen(2 kisi yedik),
yarim cay bardagi findik,
bir parca kasar
biraz beyaz peynir
aksam
kabak,domates ve biber kizartmasi firinda
üzerine yogurt
onun üzerinede 150 gr kadar kavrulmus kiyma
1 tabak bulgurlu yayla corbasi
bol yesillik
su
3 e yakin
spor
2 saat tempolu alisveris
10 dk tifanny
3 kupa beyaz cay
bunlarda yediklerimin fotosu,karatayci diger arkadaslara fikir olsun diye
Eki Görüntüle 928609 bu ilk haliEki Görüntüle 928610 bu yogurt ve kiymayla bulustuktan sonraki hali
Eki Görüntüle 928607 buda layla corbasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?