Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canim kg degil boyda onemli 87 de boy kac 190 boy varsa adamda viz gelir 87 alma bacim o zaman o pastanin yarisini yerken bunu dusunseydin

Keske benimkide seninki gibi olsa yok yok cok zayif olunmuyacak elle tutulacakmis simdi nereye elini atsa tutuluyor tabi ya

Bide ilaci neden kullaniyorsun gecmis olsun o zaman aksam sadece corba salata olarak gecistirmen lazim kacta uyuyorsun ki cok erken :26:

Günaydınnnnnn güzellerrrrr kahve eşliğimde sizlere bakınayım sonra gezme faslı

Gece nöbetmi tuttun tatlımcımmm geçmiş birikince içinden çıkamıyor insan bende çok zorlanıyorum o zaman en güzeli sık sık gelmek

oooo beyaz çay aldın demekkk afiyetolsun tatlım benim ilk aldığım bitti bıraktımm çok pahalı burda

ben niye hala emzirdiğini düşünüyorumki acaba:26::26:

Gamze sipariş vermeyelimm bizim aşkböcüğümüz kıskanır sonra

Allah kabul etsin bitanemmm

Arada yağlamayınca yapabiliyor bitanemm koşu bandı yine de dikkatli olmakta fayda var

Çaresizmiii küçük emrah modunda duygu sömürüsümü yapıyor sana acaba

anlaşılan bizden kıskanıyo senii ay ne güzel maşallah enişte de hamaratmış biriniz tatlı biriniz yemekk ne hoş bir tablo

Kızlar günaydınn

Günaydınnnn aşk böcüğüü çokmu azıcık yedinnnnn afiyetolsun cnm yaramasın inş

kızlarr bu arada birinciliğimizide kutluyorum hep böyle olalım geçen hafta neydi öyle neyse nazar çıktı diyelim

:119::124::118:

inş hep böyle olalım bitanemmmm

Hadi ya ne kadar accik benimde aklim evdeki revanide valla uff yaa cok canim cekti bi catal aldim ama kesmedi sabah strecledim evde beni bekliyor ya eltime yada annemlete goturecegim

1 çataldan zarar gelmezde hemen yok et canımcım götürmen iyi fikir

aklına gelen o zararlıları hemen sil tatlım tromboline yönel hemen

Kızlar ben roaccutane kullanıyorum bir uyku yapıyorki sormayın eve gidiyorum 1 saat sonra uykum geliyor akşamı çok hafif geçirmem lazım çok erken uyuyorum bari kalorili şeyler yemeyeyim.

Geçmiş olsun tatlım eğer hemen uyuyorsan akşam menülerini çok hafif yapmalısın her ilacın bir yan etkisi var offf sevmiyorum ilaçları bende ama elimiz mahkum malesef

Boyu 178 cm aramızda 10 cm var :) ama ben yapılı erkeği sviyorumda o beni kızdırınca ben de onu kızdırıyorum :) bizimkide şimdikini koru vereceksen 1-2 kg ver daha verme diyor

9 en geç 10 da uyuyorum 1 haftadır köpek memesi diye bir cilt rahatslzıkğım var ondan kullanıyorum çok yan etkisi var ilacın dudaklarım şişti, insanın burnu ağrır mı sanki yumruk atmışlar gibi burnum ağrıyor

İlk kez duydum bu hastalığı allah şifa versin bitanemm

Onceden ben simdi o ilgisizlikten yakiniyor evet mutfaktada temizliktede super valla nazar degmesin uzun yillar bekar yasamanin mi yoksa mesleginin mi getirisi bilmem benim esim pastaci kizlar güzel güzel pastalar poğaça lar yapar obceden evde yapmazdi cok yapiyordu dagit dagit bitmiyordu mecbur yedik yedikce sistik simdi ayarini buldu ev usulu az yapiyor hep sabote etsede #direniyorum

Kosu bandini yaglafikta nedir anlamadim bozulsunda eliptik aliyim tam adsmi ikna ettim gittikki sadece teshir urunu var onuda almadim

Afiyet olsun canim sen kahve keyfi yap bende aksam yaparim

Aa cok gecmis olsun canim benim ne tuhaf ismi var kiz guldum valla kusura bakma inşallah ise yarar ilac belki bu haftada indan tartin boyle oldu iyileste sen verirsin kg yine. Benimkide 176 ben bizdigim zaten arada nerdeyse 20 cm olacak evlendigimizde cop gibiydi simdi gobek yapti bende severim yapili erkek bide benimki kas yapmis zamaninda spor salonu kasi degil hani su igrenc olan bildigin hamur yogururken olmus meslek icabi

# diren ayfer sevdim bunu evet öncede söylemiştin şimdi hatırladımm ay özür ayfercim ya unuttum oruç olduğunu akşama ellerimle yapayım sana kahveni

bence ytl sıkışmıştır koşu bandına onu elden çıkarmadan nazı bitmez

ben kaçıyorum biraz gezeyim şarj olayım görüşrüüz canlar güzel bir haftasonu dilerim hepimize

Son düzenleme:
Hadi ya ne kadar accik benimde aklim evdeki revanide valla uff yaa cok canim cekti bi catal aldim ama kesmedi sabah strecledim evde beni bekliyor ya eltime yada annemlete goturecegim

Sakın o streci açma öylece al götür bir yere! İnan götürdüğün yerdekiler yediklerinde senden daha mutlu olacaklar. Canın çok tatlı çekiyorsa Dr ouetker in şekersiz tatlıları var onlardan ye, ara öğün yerine geçiyor ama Karataya uygun mu bilmiyorum tabii!!
Yada eve gitmeden meyveli tarçınlı yoğurt ye belki tatlı isteğini kontrol altına alır

2 tane krep yedimmmmmmmmmmmmmmmm :18: :18:

oy oy oy sen şimdiden zıpplamaya başla kaptan gelene kadar sahgülüm haftasonundaki kaçamak hakkını doldurdun

hg Şulemm karatayda işlem görmüş pakete girmiş her türlü gıda yasak tatlımm ay gidemedim

Niyeiyim canim yanima muz ve sut aldim obunla acarim rvdede canim istemez inşallah sebze yemegim var evde dun yaptigim ona kavusurum gidince karatayda islenmis gida yasak ama karatay kekini deniycem bigun cok canim tatli istediginde
2 tane krep yedimmmmmmmmmmmmmmmm :18: :18:
Sahgulll kos cabuk spora senin bi suc isleyecegin belliydi hadi telafi edersin allahtan erken saatte yedin canim

Bencede canliyi gorunce duzelir yeni daha iki sene oldu alali ve bi sene anca kullanmisimdir elden cikarmak icin erken
Evet canim hepimiz direniyoruz #diren3mintika sonu guzel olacak

oy oy oy sen şimdiden zıpplamaya başla kaptan gelene kadar sahgülüm haftasonundaki kaçamak hakkını doldurdun

Sahgulll kos cabuk spora senin bi suc isleyecegin belliydi hadi telafi edersin allahtan erken saatte yedin canim

5 dk zıpladım şimdide kendimi cezalandırdım mutfak dolaplarımı silip tekrar yerleştiriyorumm :111:

sELAMLAR HERKESE

haftasonu yogunluguylayim her zamanki gibi..ilk firsatta geldim..menümü yazip,gecmisi cevaplayayim..aksam yemegi yapicam daha

sabah

2 yumurtali menemen(2 kisi yedik),
yarim cay bardagi findik,
bir parca kasar
biraz beyaz peynir

aksam
kabak,domates ve biber kizartmasi firinda
üzerine yogurt
onun üzerinede 150 gr kadar kavrulmus kiyma
1 tabak bulgurlu yayla corbasi
bol yesillik

su
3 e yakin

spor
2 saat tempolu alisveris
10 dk tifanny

3 kupa beyaz cay
bunlarda yediklerimin fotosu,karatayci diger arkadaslara fikir olsun diye
bu ilk hali bu yogurt ve kiymayla bulustuktan sonraki hali
buda layla corbasi

Bugun arkafsima gittim cocuk gormeye kacamak yapmadim degil yaa hanimlar cumartesi gunu kacamak gunu yapicam 6gun siki bir diyet birincisi cok sikip patlamak istemiyorum koruma donemine alistirmis olurum kendimi koruma topigini okudum isin puf noktasi bence birgun yedim diye ipinucunu birakmamak ertesi gun kaldigin yerden devam etmek onceden hizli kilo verdim hizlida aldim ayda 3 kilo 2kilo vermeyi hedefliyorum yavas emin adimlarla ilerliyecem insaallah

Kaptan kizartma ne guzel gorunuyor canim cekti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…