- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
Afiyet olsun canimMuhteşem bir karatay kahvaltısı yaptım kayısıların geldi Türkiye'den 4 kayısı da yedim oh çok öZlemişim ya:) sonra eşim işe gitti nöbetçi bu hafta ben de evi topladım wcyi temizledim Türk kahvemi yaptım film seyrediyorum oğlum öğle uykusuna yattı bu gece ateşi bitti antibiyotik hemen etkisini gösterdi sanırım
Ohh keyfini cikarin canimÇok sağolun kızlar banucum evet canım bugün bize tatil :) evet keyif yaptım bugün akşam da dışarda yiyelim dedim yemeğim var ama haftada 1 güzel oluyor böylece tam keyif olur inşallah :)
Çok sağol canım çok şükür halsizliği gitti ateşi düştü
tesekkür ediyorum ayfercigimTabi ki kaptancim aksilik olmazsa inşallah
amanin,hemen hasta numarasi yap..aksam eve gittinmi midemi üsütmüsüm de,corbadan baska bisey kabul etmiyor de..pastayi yemede ne dersen deKardeşim facebooktan msj atmıs annem dıyormuskı akşam pasta yapacakmıs bugün diyet yapmasınndün cnmm tatlı birşeyler çekmişti içinde kalmış kadıncağızın dedim ben spora gidicem zaten geç gelirimm, akşam eve gitmesem mi
bencede cuma en gec cumartesi kacamaklar bitmis olsun..her hafta ilk 3 te görmek istiyorum 3.mintikayiHimm sen eve gidene kadar soylede bitirsinler kizlsr kacamak yapacaksaniz cuma aksamlari yapin diger gunler hep bize arti olarak kaliyor
Evet canim ben her hafta ekliyorum..hem gaza geliyorum,hemde dedigin gibi foto eklicem korkusundan daha dikkat ediyorumHaftaya daha da kesin cikalim valla bu tarti fotosunu payladmak cok ise yariyor bu hafta bende ise yaradi en azindan korkunun gozunu seviyim
Dogru ki ne dogru aldigimizdan -500 verecektik sozde ama onu bile yapamadim haftaya artik kelebek arayi cok actin ucurmazlar seni burarda rakip yok mu sandin haa
yok canim dimp baska,gamze baskaydi..sadece isimleri benzerKizlar dimp ikinci takimin gamzesi mezun olmamismiydi
evet ya begen butonunu istiyorum yine,böyle sanki birseyler eksikmis gibi geliyormezun olmadan izne ayrılmıştı sanırım gerimi dönmüşş
forumdaki beğen tuşunun yeri değişmiş çok saçma olmuş alışamadım
allahtan fazla icecegim demissinBugün suyuma daha fazla dikkat edeyim dedim daha 1 lt bitti ama sürekli wc deyimm
rüzgar gibi gecti canimonun gibisi gelmemiştir gelemez bence zayıflama yarışması tarihinde
birinciKacinciyz ya meraktn catlicm
Birkactane gamzemi siparis versek canimYa sivilce degil ama tuhaf seylrr cikti muzla devam edeyim o zaman bide kasiniyorlar ki sorma
Valla gamze o su icsen dert icmesrn dert
Ya simdi listelerde dimp baya iyi kg verince sasirdim dedim ben bhnu nerden hatirliyorum biz 5 takimi kurtarmaya gittik ya o ara oda slm kizlar bende ikinci takimin gamzesi yazmisti bu gamze baska gamze mi eski gamzeyse eger nickimi degisti izinden dinduyse niye belirtilmedi yada bu kadar iyi kg veren gamzeri nerden buluyolar ki
canim emzirmiyor..birakmisti yanlis hatirlamiyorsam:26:aynı şey benmde aklıma geldi fakat emzirdiği için bişey diyemedim:26:
neyse ben gidim sporumu yapimmm sonra yemek faslı girer akşama nasipse görüşürüz artık cici bakın kendinize
canim inan hem tok oluyorsun,hemde kilo veriyorsunya bu karatay kafama cok yattı yaa demek 2 öğün yemek lazımmıs sabah ceviz badem yemek cok faydalı zaten ben oğluma alıcaktım sabah kahvaltılarına kendimede alayımm
canim bende seni tebrik edeyim..regl döneminde olmana ragmen fazla cikmadinBirinci gorunuyoruz ilk tebrik eden ben olayim harika bir hafta cikarttiniz diyetdaslarim bu birinciligide hakketik haliyle ayakta alkisliuorum hepinizi
Afiyet olsun canim..gün iicnde yeseymissin keske cekirdekleri:26:Bugunku menm
Ackarnina 3 gunkursu 1 cy brd sirkeli ilil su
Kahvlti sekerdiz cy.1.5 dlm cvdr ekm.biraz peynir 1 ymrta domates 6 yesilzeytn
Ara 1 mini fincn turk kahvesi
1 kupa besibiyrd
Ogle 1 kase yogurt 1 kepkli galeta
İkindi 2 kuru hurma 1 form cy 2 tarcinli yesilcy
Aksam 1 kase mrcmk corbsi
1 tabk tavuklu salata
Kacmk mi odul mu dersiniz. 2 ymk kasigi kabak cekirdgi
1 yas hurma yarim portkl
2.5 lt den fazla su
Kesinlikle gecer canim..sen gecen hafta spor yapmamismiydin..ben ceza vermistim ama demiBu hafta doktorcumun menusu nu uygulicm
Reglim bitti bugun yarin sabahtan itibaren erigim gibi spora baslicm namzdn sonra
Bakak gorek.sporsz 800 gr verdiysem sporla 1 kg i gecer dimi
demekki beni dikkate almiyorsun
ben sevmedim o butonu..gitsin eski begen gelsinGecer canim biri gecer ayy nolmus yanda yildiz isareti var begen yerine o gelnis yorum yapiyorum gorunmuyor
canim revani cok kacirmamissin,sorun olmaz..aksam yine az olmus:26:Menumu yazayim
Sabah (07:00)
2 yumurtali omlet
1 avuc ici kadar peynir
1/2 cb ceviz findik
1 keciboynuzu
3 zeytin
1 kusburnu cayi
Öğle (12:00)
1 kase yoğurt
1 biber dolmasi kiymali
Ara (17:00)
1 elma
Aksam (19:30)
Gec oldu saat
Bir catal revani
Birazda kahvalti tarzi ekmeksiz iki uc catal domates peynir
Su: 2 lt su
2 fincan karisik cay
insallah canimTeşekkür ederim inşallah haftayada super olacagiz
evet o ne ise yariyorkiBende sevmedim ya yazdigin yorum ucup gidiyor bi yere gidiyorda nereye:26: bide kalplerimixin altinda bi isaret cikmis kiminde bos kiminde yesil renk aliyo :26:
Afiyet olsun canim..harikaMENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 yerli muz
1 çay bar ceviz
2 dilim peynir
1 fincan hibisküs
8 zeytin
yarım demet dereotu
1 domates
ÖĞLE :
tarçınlı ketentohumlu elmalı yoğurttt 1 kase
AKŞAM:
1 por. kıymalı ıspanak
1 kase yoğurt
salata
SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 50 mekik 10 dk tiffany 10 dk twist
SIVI:
2.5 lt su
2 fincan yeşilçay
2 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3
bence sitede olanlarinki yesil yaniyor olabilir:44:Amannnnnn sevmedim ben tatlım nereye gittiğini bilmiyosak neden yazalımki dimi ama o işaretide sen deyince gördüm bizimki neden boşki cezalımıyız caba:26::44:
Canim kusura bakma ama esin seni cok yanliz birakmis..senin ne zorluklar cektigini görüyor,bu durumda 3.sahislari dinleyecegine seninle ilgilenmesi gerekir..bunun para kazanmayla alakasi yoktur,anlayisla vardiraa nasılsın canım seni görmek güzel.nasılsın neler yapıyorsun.
kızlar cok güzel söylediniz şeyler ama ben eşimle bunları hiççç birini yapamam.yazın geldiğinde cok uğraştım yalvardım ben cok bunaldım biryerlere gidelim vs.ama nerdee.yok arabamız yok,yok evde iyiyiz.ben iznimi hep onun için harcadım annemlerin ankaraya gitmezk zorun daoldugunda yanlız bile kaldım 3 cocukla.ya anlatmakla bitmez.ama bu konuda eşim hiç kafa adam değil.kvdemlerle olacak iş değil bu konuda annemler daha kafa.annem kac kere dedi cocukları bize bırakın gezin.bir sefer bana sen eskiden gezmek felan demezdin para kazanmaya başlayınca değiştin gibi laflar etti.dediğim gibi sanılıyorki ben kazanıyorum söz bende tam tersi kazanmak bana dez avantaj.sözüm dinlense minnet duygusu olacak korkusu var sanırımn.etraf sürekli lafta zaten.sabır ve duadan başka elimden gelen yok.ben onun için nelere katladım tahmin bile edemezsiniz.tek istediğim şu dönemde bana biraz sabretmesi,gelmeden ona cok dedim bu sefer cok bunaldım ben geldiğinde bıraktıgın gibi bulamayabilirsin ve bir süre sabretmek zorunda kalabilirsin.bizim hayatımız biraz normal dışı şu dönem o erkelerin tabıyatına uymayan ev erkekliğini yapmak zorunda(yemek beklemiyorum,ev temizliğide sadece 2 küçüğe bakması)bende ayların verdiği yorgunlukla hem sıkıntılı bir iş dönemi hem evde kalabalık olmayı ve ev düzenini sağlamayı yürütmem lazım bakalım sonumuz ne olacak.kafanızı meşgul ettim yormayın dua ve iyi dilekleriniz yeter.
bence esini ikna edip haftasinu kacamagi yapin ve eve yardimci alin..baska care gelmiyor aklima
canim diyetisyenine sordunmu bunu..bizim icin mahsuru yokta,diyetin icin nasil olur onu bilemedim:26:ben karar verdim cumagünleri o hafta canım ne istediyse azdaolsa yiycem.abartmadan dengemi şekerimi bozmadan.sonra 1 hafta cokk dikkatli olacam.bugün kuru patlıcan dolması ve biraz patlamıs mısır yedim.uzun zamandır canım cekiyordu.bu hafta ipi daha sıkı tutacagım 7li rakamlar bekleyin beniii.
ay bu süper olmus3. Takım Açlık Oyunları Part 1
BİRİNCİ
............ERİĞİMM................2,45%
İKİNCİ
.............Pegasus07......................2,31%
ÜÇÜNCÜ
............Kelebekolcam.....................1,58%
canim leslie 1 ml yaz you tube dan cikarkızlar yardımınız gerek leslie ye başlicam anlamadım 1 den 5 e kadar mil ler var part 1 part2 falan napmalıyım mnasıl başlamalıyım spora yeni yeni başlicamı düşünün
canim bu hafta baska kacirmamaya calis lütfen..kaybedecek zamanimiz yok unutmaGurumcemlerdeydim yeni geldim bugun kacti gene ama neyse cozeriz yarin haftada ucyuz dortyuz vermeyede raziyim yavas olsun kalici olsun