Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Afiyet olsun canim
Ohh keyfini cikarin canim
Tabi ki kaptancim aksilik olmazsa inşallah
tesekkür ediyorum ayfercigim
amanin,hemen hasta numarasi yap..aksam eve gittinmi midemi üsütmüsüm de,corbadan baska bisey kabul etmiyor de..pastayi yemede ne dersen de
Himm sen eve gidene kadar soylede bitirsinler kizlsr kacamak yapacaksaniz cuma aksamlari yapin diger gunler hep bize arti olarak kaliyor
bencede cuma en gec cumartesi kacamaklar bitmis olsun..her hafta ilk 3 te görmek istiyorum 3.mintikayi
Evet canim ben her hafta ekliyorum..hem gaza geliyorum,hemde dedigin gibi foto eklicem korkusundan daha dikkat ediyorum
Kizlar dimp ikinci takimin gamzesi mezun olmamismiydi
yok canim dimp baska,gamze baskaydi..sadece isimleri benzer
mezun olmadan izne ayrılmıştı sanırım gerimi dönmüşş

forumdaki beğen tuşunun yeri değişmiş çok saçma olmuş alışamadım
evet ya begen butonunu istiyorum yine,böyle sanki birseyler eksikmis gibi geliyor
Bugün suyuma daha fazla dikkat edeyim dedim daha 1 lt bitti ama sürekli wc deyimm
allahtan fazla icecegim demissin
onun gibisi gelmemiştir gelemez bence zayıflama yarışması tarihinde
rüzgar gibi gecti canim
Kacinciyz ya meraktn catlicm
birinci
Birkactane gamzemi siparis versek canim
aynı şey benmde aklıma geldi fakat emzirdiği için bişey diyemedim:26:

neyse ben gidim sporumu yapimmm sonra yemek faslı girer akşama nasipse görüşürüz artık cici bakın kendinize
canim emzirmiyor..birakmisti yanlis hatirlamiyorsam:26:
ya bu karatay kafama cok yattı yaa demek 2 öğün yemek lazımmıs sabah ceviz badem yemek cok faydalı zaten ben oğluma alıcaktım sabah kahvaltılarına kendimede alayımm
canim inan hem tok oluyorsun,hemde kilo veriyorsun
Birinci gorunuyoruz ilk tebrik eden ben olayim harika bir hafta cikarttiniz diyetdaslarim bu birinciligide hakketik haliyle ayakta alkisliuorum hepinizi
canim bende seni tebrik edeyim..regl döneminde olmana ragmen fazla cikmadin
Afiyet olsun canim..gün iicnde yeseymissin keske cekirdekleri:26:
Bu hafta doktorcumun menusu nu uygulicm
Reglim bitti bugun yarin sabahtan itibaren erigim gibi spora baslicm namzdn sonra
Bakak gorek.sporsz 800 gr verdiysem sporla 1 kg i gecer dimi
Kesinlikle gecer canim..sen gecen hafta spor yapmamismiydin..ben ceza vermistim ama demi
demekki beni dikkate almiyorsun
Gecer canim biri gecer ayy nolmus yanda yildiz isareti var begen yerine o gelnis yorum yapiyorum gorunmuyor
ben sevmedim o butonu..gitsin eski begen gelsin
canim revani cok kacirmamissin,sorun olmaz..aksam yine az olmus:26:
Teşekkür ederim inşallah haftayada super olacagiz
insallah canim
Bende sevmedim ya yazdigin yorum ucup gidiyor bi yere gidiyorda nereye:26: bide kalplerimixin altinda bi isaret cikmis kiminde bos kiminde yesil renk aliyo :26:
evet o ne ise yariyorki
Afiyet olsun canim..harika
Amannnnnn sevmedim ben tatlım nereye gittiğini bilmiyosak neden yazalımki dimi ama o işaretide sen deyince gördüm bizimki neden boşki cezalımıyız caba:26::44:
bence sitede olanlarinki yesil yaniyor olabilir:44:
Canim kusura bakma ama esin seni cok yanliz birakmis..senin ne zorluklar cektigini görüyor,bu durumda 3.sahislari dinleyecegine seninle ilgilenmesi gerekir..bunun para kazanmayla alakasi yoktur,anlayisla vardir

bence esini ikna edip haftasinu kacamagi yapin ve eve yardimci alin..baska care gelmiyor aklima
canim diyetisyenine sordunmu bunu..bizim icin mahsuru yokta,diyetin icin nasil olur onu bilemedim:26:
ay bu süper olmus
kızlar yardımınız gerek leslie ye başlicam anlamadım 1 den 5 e kadar mil ler var part 1 part2 falan napmalıyım mnasıl başlamalıyım spora yeni yeni başlicamı düşünün
canim leslie 1 ml yaz you tube dan cikar
Gurumcemlerdeydim yeni geldim bugun kacti gene ama neyse cozeriz yarin haftada ucyuz dortyuz vermeyede raziyim yavas olsun kalici olsun
canim bu hafta baska kacirmamaya calis lütfen..kaybedecek zamanimiz yok unutma

Kızlar masaallh bireyselde hep 3. Takımm masaallhh

Kızlar masaallh bireyselde hep 3. Takımm masaallhh
Aman kizlsr nazar degmesin faha da iyilerini grelim inşallah

Bende emxirmiyor sutum kesildi dedigini hatırlıyorumyorum sanki
:26:

Canim sagol . Ayrica su karatay oyle tok tutuyor ki imkani yok acikmazsin ac kalinmiyor ogle yemegi vakti geliyor ki alti saat gecmis ama hic aclik yok super birdey valla

Gurumcemlerdeydim yeni geldim bugun kacti gene ama neyse cozeriz yarin haftada ucyuz dortyuz vermeyede raziyim yavas olsun kalici olsun

Oyle canim az az gitsinde gitsin ama kavamak sayisi arttikca umutlar azaliyor cunku sz gitmesinin sebebinin vucudumuz degil bogazimiz oldugunu biliykr beynimiz umarim fazla kacirmamissindir

Tşke ederim tatlımmmm sahura kalkabilirsen kahvaltı yap tatlım en doyurucu o olur
Sahura kalktim canim karatay kahvsltisi yaptim eminim ki tok tutacak
kızlar yardımınız gerek leslie ye başlicam anlamadım 1 den 5 e kadar mil ler var part 1 part2 falan napmalıyım mnasıl başlamalıyım spora yeni yeni başlicamı düşünün
Valla canim banu sana leslienin kendisini getirmis resmen ya benimde kosu bandima bisiler oldu ben cikiyorum elktrik carpiyor esim cikiyor bisi yok ne elktrikli hatunum ona bakana kadar leslie ve zumba yapacagim

Günaydın hanımlar

Hepinixe iyi hafta sonlari kacsmaksiz bol sporlu pazartesi tartinin yuzunuxu guldurecegi hafta sonu gecirelim inşallah

Kizlar dun esim dediki kk uye olacagim seninle ordan yazisiriz ne alaka hayatim dedim

Ee benden cok onlarla muhabbet ediyon hic gormedigin insanlarla ne kinusuyosun merak ediyorum dedi seni mintikaya almayiz dedim

Uye adinida caresiz koyacakmis mecbur kaldim yazarim acirlar digerleri alir diyor oysaki sohbet ettik cayimizi ictik o revani yapti ben ertesi gunun yemegini iki fdkgirdim hemen pesine dustu himm bide onceden gunde bi suru msj atarmisim simdi uc dort tanr atiyomusum
Atsan suc atmasan suc bu erkeklerde bizfen beter

Kızlar günaydınn

günaydınnnnnn

kızlarr bu arada birinciliğimizide kutluyorum hep böyle olalım geçen hafta neydi öyle neyse nazar çıktı diyelim

:119::124::118:

yidim ama bir sorun niye yidimm canım çok çekti azıcık yedim :)
Hadi ya ne kadar accik benimde aklim evdeki revanide valla uff yaa cok canim cekti bi catal aldim ama kesmedi sabah strecledim evde beni bekliyor ya eltime yada annemlete goturecegim

Hadi ya ne kadar accik benimde aklim evdeki revanide valla uff yaa cok canim cekti bi catal aldim ama kesmedi sabah strecledim evde beni bekliyor ya eltime yada annemlete goturecegim

Yarım dilimcikk evde durdukça aklı kalıyor insanın :) en güzeli birine vermek ya da evdekilere yedirmek

yidim ama bir sorun niye yidimm canım çok çekti azıcık yedim :)
afiyet olsun canım
Canim bu msj hepsini begendim yeni begen butonuyla basi dertte herkesin . Bide ayni kisiyi istuste begenemiyoruz illa arafa baskasini begenecegiz
sorma ya durmadan saçma sapan değişilikler yapıyolar iyiydi beğeni butonu

Yarım dilimcikk evde durdukça aklı kalıyor insanın :) en güzeli birine vermek ya da evdekilere yedirmek

yaaaa bu aralar benımde pis boğazlığım tutuuuuu sürekli aklıma bişeyler geliyooo ama yememem lazım zaten çok yavaş veriyorum

Benim de işyerindekiler diyorkı adama beğendirdin tabii kendini şimdi kiloları geri alacaksın dedim yok almıcam zaten adam beni tombiş sevmezmişş çok açıksözlü bizimki dedim ben seni seviyorum ama 87 kg kendileri :)

Kızlar ben roaccutane kullanıyorum bir uyku yapıyorki sormayın eve gidiyorum 1 saat sonra uykum geliyor akşamı çok hafif geçirmem lazım çok erken uyuyorum bari kalorili şeyler yemeyeyim.

Evet ama evdede esim var oda yapar yemez gicik yaptigi gibi yesin de

Yok yok istemedin bir bir gidip bin bin geliyo bu gramlar

Birbirimizden feyz almak yok cisslara cixxxs diyoruz ee bu hafta kim bana rakip olur gaza gelelim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…