- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Bende sevmedim ya yazdigin yorum ucup gidiyor bi yere gidiyorda nereye:26: bide kalplerimixin altinda bi isaret cikmis kiminde bos kiminde yesil renk aliyo :26:
aa nasılsın canım seni görmek güzel.nasılsın neler yapıyorsun.masallah canim tebrik ederim
canim esinin donmus olmasina cok sevindim.bayagi uzun zaman oldu gorusmeyeli.haliyle sikintilarda degismis.Ama ben eski zamanlara nazaran daha iyi gordum seni masallah diyelim.hersey zamanla hallolur canim.ama arkadaslarin tavsiyelerine kulak vermek lazim ne olursa olsun esinle aranizdaki iletisimi canli tutmaya calis.Ikiniz icinde zor donemler gecti.
sabah zeytin ve ceviz fındığı azaltma tatlım yumurtayı azaltabilirsin akşam yememişsin yatana kadar acıkırsın tatlım yatarken en azından süt veya yoğurt tüket bence oyyy kıyamammm 1 çatal revaniyi yakarsın sen ağlama
3. Takım Açlık Oyunları Part 1
BİRİNCİ
............ERİĞİMM................2,45%
İKİNCİ
.............Pegasus07......................2,31%
ÜÇÜNCÜ
............Kelebekolcam.....................1,58%
Evet canim hazirladim menumu oruc tutacagim altigun borcu odemeliyim ahrica simdi karatayda ramazan menusy arayim bi
aa nasılsın canım seni görmek güzel.nasılsın neler yapıyorsun.
kızlar cok güzel söylediniz şeyler ama ben eşimle bunları hiççç birini yapamam.yazın geldiğinde cok uğraştım yalvardım ben cok bunaldım biryerlere gidelim vs.ama nerdee.yok arabamız yok,yok evde iyiyiz.ben iznimi hep onun için harcadım annemlerin ankaraya gitmezk zorun daoldugunda yanlız bile kaldım 3 cocukla.ya anlatmakla bitmez.ama bu konuda eşim hiç kafa adam değil.kvdemlerle olacak iş değil bu konuda annemler daha kafa.annem kac kere dedi cocukları bize bırakın gezin.bir sefer bana sen eskiden gezmek felan demezdin para kazanmaya başlayınca değiştin gibi laflar etti.dediğim gibi sanılıyorki ben kazanıyorum söz bende tam tersi kazanmak bana dez avantaj.sözüm dinlense minnet duygusu olacak korkusu var sanırımn.etraf sürekli lafta zaten.sabır ve duadan başka elimden gelen yok.ben onun için nelere katladım tahmin bile edemezsiniz.tek istediğim şu dönemde bana biraz sabretmesi,gelmeden ona cok dedim bu sefer cok bunaldım ben geldiğinde bıraktıgın gibi bulamayabilirsin ve bir süre sabretmek zorunda kalabilirsin.bizim hayatımız biraz normal dışı şu dönem o erkelerin tabıyatına uymayan ev erkekliğini yapmak zorunda(yemek beklemiyorum,ev temizliğide sadece 2 küçüğe bakması)bende ayların verdiği yorgunlukla hem sıkıntılı bir iş dönemi hem evde kalabalık olmayı ve ev düzenini sağlamayı yürütmem lazım bakalım sonumuz ne olacak.kafanızı meşgul ettim yormayın dua ve iyi dilekleriniz yeter.
Banucum menunu cok begendim aha buda begen butonu
Yasemincim valla konus esinle o fedakar davransin birazda seni dusubsun canim
kızlar yardımınız gerek leslie ye başlicam anlamadım 1 den 5 e kadar mil ler var part 1 part2 falan napmalıyım mnasıl başlamalıyım spora yeni yeni başlicamı düşünün
Gurumcemlerdeydim yeni geldim bugun kacti gene ama neyse cozeriz yarin haftada ucyuz dortyuz vermeyede raziyim yavas olsun kalici olsun
Nasılsınızz kızlar canlar
Nerdesiniz uyuduguz mu kızlarr
Zaten sizlerin menülere baktıklara içim gidiyor bayılıyorum o kahvaltıya ama ben o kadar zaman aç kalamamhmmm peki bitanemmm karatayda aksine salatalara yağı bol bol kullanıyoruz biz
bend ekaçıyorum bitanem yarın görüşürüz inş tartı hepimizin yüzünü güldürsün inş allah rahatlık versin iyi geceler
bence 1 den fazla verdin
Hmmm benlik bir yere benziyor tamda , eşler ve ailelerimi dedinizMErve çık oradan insanın psikolojisi bozuluyor. Benim gibi bekar bayanlar onları okuyup evlenmekten vazgeçebilir
Kıyamam yaa üzülme ama canım eminim haftaya daha iyi bir sonuç alırsın yada dediğin gibi belki tartı bozuktur bu hafta ki menüne hem uydun hemde kaçamak yapmadın ama şuada olabilir direnç noktandasındır. Bir kitap da okumuştum kilo alırken uzun süre kaldığımız kilolar direnç noktaları olurmuş o kilodan inmemek için vucüt diyete karşı kendini korurmuş.Yasemincim ben tartıda sabit çıktım. Neden sabit çıktım bilmiyorum
Halbuki göbek kısmımdan kilo verdiğime % 100 eminim. Pantolonumdan biliyorum.
Tartım bozuk olabilir gibime geliyor.
Yarın diyetisyene gidince belli olur.
Bu sabah resmen hayatımın şokunu yaşadım.
Tebrik ederim her türlü beni yendin arkadaşım.
Dünkü menüm ;
4 zeytin
domates-salatalık
1 dilim light beyaz peynir
1 haş. yumurta
1,5 dilim kepek ekmek
ara: 1 elma
öğle: 1 kase domates çorbası
az salata
1/2 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
ara: 12 tane fındık
akşam:
1/2 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara: 1 activia
Su: 3 litre
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu
1 küçük fincan sütlü nescafe
Iste buda benim dun ki menum
Sabah (06:00)
2 yumurtadan yapilmis omlet
4 organik zeytin
1 cay bardagi cig findik ve ceviz
1 salatalik
1 minik domates
1 keciboynuzu (bu bebek icin)
1 avuc icinden az dereotlu lor peyniri
Ogle (12:00)
1 kase yogurt çorbası
1 catal barbunya
1 catal bulgur pilavi
Ara (17:00)
1 bardak sut
Aksam (19:30)
Salata
Su:2 lt
2 fincan karisik cay
İnşallah canım öğlen spora gitmeye pek hevesim kalmamıştı ama bir arkadaşım zorl götürdü sonrasında daha iyi hissediyordum üstelik akşama eve gelip tartıldığımda sabahından az çıktım. Ereğli zamanı bu değişimler ruh halinde yansıyor maaleseftatlım vücudun değişime yeni alışıyor hemen moralini bozma bence gayet güzel önümüzdeki haftalarda daha çok gideceğine eminim
Hemde ne alışmış sormaCanim almayalim gitsinde emin ol ilerleyen haftalarda daha da hizli gidecek vucut yemeye alismis simdi direniyorlar bize #direnmeta
Tebrikler canım tabikiii doya doya yaşa ne zorluklarla başarıyorsun sonuçtahehe bu haftanın birincisi benim siz gecen hafta aldıklarınızı verdiniz hiççç yüzdelerinize bakmıyorum.ay ne fenayım değil mi.kusura bakmayın kızlar diyetisyenden geldim 1400 yağdan gitmiş.mutluluk sarhoslugu deyin saçmalarsam.
Spor üsteğmen bişey yaaa. Gece yapılan sporda daha rahat uyumanı sağlar hemAdetim ve geçen haftasonu kaçamaklarım sonucu eski kiloma geri döndümbu hafta ufacık bir kaçamak bile yapmıcam ve yine geceleri spora devam edicem hedefim 56 inşallah
Seni çok iyi anlıyorum çok benzer bir durum geçen yaz yaşadımaslında ben 500-600 bekliyordum kendimden. berbat bir haftaydı düzensizdi beslenmem ama kaçamak yaparak vakit kaybetmek istemedim.yediğim 3-4 karecik çiko oldu onuda telafi etmek için kendime uğraşlar buldum.
kızlar ya aslında ben pek iyi değilim.ayların yorgunluğu var.sürekli eleştiri yogunluk stres bende derinnn iz bıramıs.enerjik ve konuskan bir yapım var ondan cok caktirmiyorum.ama özellikle eşime cok patlıyorum.en ufak bir sert sözde başlıyorum ağlamaya üstelik kvdelere caktirmamak için kendimi cok kasıyorum.rahatlayabileceğim bir ortamım yok bir lüxüm yok.eşim beni anlamaya çalışsada anlayamıyorum.şikayetide sevmem sürekli senin yoklugunda cok doldum diyerek onuda suçlu duruma düşürmek istemiyorum ama kaldırdım sandıgım onca yük beni çookkk yıpratmıs.keşke bir fırsatım olsa dağıtabilmek için.dün akşam mesela cocuklardı evdi derken gec oldu canım mütiiş kahve istedi,o arada mutfagı topluyordum kvdelere yapmadan kendim alıp köşede içemem eşime rica ettim oda yok cezve bulaşık vs diye naz yaptı istemiyorsan yapma dedim kapris olarak algıladı üzerine bastırarark kapris yapmıyorum samimiyetle istemiyorsan zorlama kendini dediysemde huylandı.bu kadarcık şeyi kaldıramadım.işte bu kadarcık şey bile saatlerce ağlamama uyuyamama sabah yorgun işte güçsüz olmama sebep oluyor.evde yanlız olsak gece uykusuz kalmak pahasına yanlız kalıp kendimi dinlerdim belki bir uğraş bulurdum kafamı toparlayacak.kusura bakmayın diyet topiğinde olacak şey değil ama şuan kimseye anlatamam bunların herşey dönüp dolaşıp biz sana öğrenciyle evlenme evlendin cocuk yapmaya dönüyor.
Yine mi kaçırdım hay Allah yaaa. Gerçi bu sefer sitede sorun vardı ama Bahtımda sizler nasıl girip yazdınızKızlar listeyi paylaşmak isteyen gönüllü varsa paylaşsın
Ohhh afiyet şeker olsun canım,Muhteşem bir karatay kahvaltısı yaptım kayısıların geldi Türkiye'den 4 kayısı da yedim oh çok öZlemişim ya:) sonra eşim işe gitti nöbetçi bu hafta ben de evi topladım wcyi temizledim Türk kahvemi yaptım film seyrediyorum oğlum öğle uykusuna yattı bu gece ateşi bitti antibiyotik hemen etkisini gösterdi sanırım
Yaaa ben bir menü yazıyorum destan gibi siz karataycılar yüzünden yediklerimden utanıyorumcanimsin ellerine saglik..cok iyi yapmissin
bende cocuklara git gel,ev isi derken firsat bulamadim..birazdanda alisverise gidcez,cikmadan bir bakayim demistim..
canim haftayada sira sende oldugundan,listemizi paylasirken takim sirasina göre paylasiyoruz..bizden önce paylasan olduysa ona göre asagisina veya yukarisina yapistiriyoruz listeyi...önümüzdeki hafta icin bilgin olsun istedim
sonra gelirim kizlar..öpüyorum..gecmise aksam bakarim artik kusuruma bakmayin
aklima gelmisken yediklerimide yazayim
sabah
2 yumurta,
biraz cökelek
3 zeytin
1 mandalina
yarim cay bardagi findik
aksam
3 izgara köfte
1 kase yogurt
bol salata
su
3 e yakin
spor
30 dk yürüyüs,10 dk tifanny
3 kupa biberiye
Canım tebrik ediyorum harikaydın bu haftaTeşekkür ederim inşallah haftayada super olacagiz
canim kesinlikle dene kiviyi,pisman olmazsinAa kiviyi duymadim been yarin alayim ozaman tamamdirr deneyim hemen cumartesi ya
tabiki canim,kapimiz her zaman aciktesekkur ederim canim.su an bende takimlara devam edebilecek durumda degilim ama ara sira takilmak isterim onceki takimlardan arkadaslarda burdaymis iyi olur benim icin
Tarife baktim sulecigim..ellerine saglik ama banucugumunda dedigi gibi bize biraz yasak..kendimize göre ayarlayabiliriz amaKaptanjım lahana salatamın asıl tarifi burda
HAYATIN TATLARI: LAHANA SALATASI
Ama ben bu akşam yaparken mayonez,üzüm ve turşu koymadım. Turşu şimdi tartı günü öncesi yanlış olur diye eklemedim. Ama zaten o sos muhteşem birşey mutlaka dene derim
Diyetisyen o kadar çok ekmek verdiki 10 dilimgerçi geçen ay gittiğim hastane diyetisyeni de 10 dilim vermişti ama en fazla yediğim gün 5-6 oluyor. O günde kabak yediğim için tok tutsun diye yedim . Yiyeceğimden değil yani.
ben bir arastirayim bunu..bu gün banunun son gözdesi cayina bakmaya gittim markete.bulamadim ama tesadüfen beyaz cay buldum..altin bulmus gibi sevindim inankiMistik çayı yazmayı unutmuşum pardon hemen ekliyorum.
Son icadım
Bayılıyorum tadına. Süt ve su karışımı ile yapılıyor. Karışık bitki çayı aslında. Gece süt yada kefir var menümde ama daha hala beceripde kefir mayalayamadım :26: o yüzden süt içiyorum ama sütü ya kahve ile yada buz gibi seviyorum. Soğuk sütünde gece vakti içmek sıkıntılı olduğundan mistik çay ile tüketiyorum. Hatta bugün diyetisyene sordum "harika çok iyi yapıyorsunuz metabolizmanızıda çalıştırır. Yorgunluğunuzda alır " dedi
Aslında orjinal ismi chai tea latte olarak geçiyor. Öncelikle çayın kokusu muhteşem, İçerisinde siyah çay,tarçın, zencefik, karanfil, vanilya, karabiber, meyan kökü, böğürtlen, hindiba ve kakule var. Hazırlarken sıcak süt ile hazırlıyorsunuz, su ile yaparsanız da güzel oluyor ama orjinali süt su karışımı ile yapılanıdır. Kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum.
Doğuş
Yok canim hasta degilim..dün neden öyle oldum hala anlamadimAman tatlım hasta filan olayım deme sakın geçmiş olsun inş yarına bişeyin kalmaz:26:
o topic müge anlının programıyla kapışır inann bir kez girdim anında çıktım bana göre değil allah her dertliye deva versin tek dileğim bu sadece
Hoşgeldin aramıza tatlım amaç zayıflamaksa herkese yer var bizim takımımızda çok misafirperverizdir
kızlar bişey ikram etseydiniz misafirimize
iyi geceler tatlımmmm
kesinlikle bitanem sevdiğimiz herşeyi karatay mutfağına uyarlıyoruz herkes kendi mutfağına göre şekillendirebiliyor yaratacılık ta varsa süper sağlıklı menüler çıkıyor ortayainş olursun olacağına tüm kalbimle inanıyorum
diyetisyeninin verdiği menülere kaçamaksız uyuyorsun tatlım süperlahana salatan güzel ellerine sağlık tatlım fakat sosu bizlere cıs fıstığıda kavurmasaydın keşke çiğ olarak daha sağlıklı olurdu
mistik çay neki ayyy bide bunu aldırmayın bana
her zamanki gibi muhtesem ötesi..süpersin canim arkadasimMENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
2 lop yumurta
1 çay bar ceviz
1 dilim peynir
1 fincan hibisküs
6 zeytin
yarım demet dereotu
3 kayısı
ÖĞLE :
yok
AKŞAM:
1 por. fırında kabak sandal
1 kase yoğurt
salata
SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 50 mekik 10 dk tiffany 10 dk twist
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3
iyi geceler canimGünaydın canlar
35 i gectiyse sorun yokMesaj sayim 100 ustunde
canim hesapülamayi ögrenmen lazim..haftaya ayfercigim paylasacak listeyi,diger hafta sira sende..ben 74.3 ayferım hesaplıyıp ekleyebılırmısın ben eklemeyı beceremıyorum bır turlucanım hıc spor yapmak ıstemessede kalkıp 3mil leslıe yapıcam off
Canim ne yorumlar var,ne konular var..bir ara isi gücü birakmis milletin derdine bakiyordum..Allahtan buraya döndümde,psikolojimde yerine geldiMErve çık oradan insanın psikolojisi bozuluyor. Benim gibi bekar bayanlar onları okuyup evlenmekten vazgeçebilir
canim dikkat et muneden ceza alma..yorumlarina dikkat et yani,firsat kolluyorlar resmen kural disi birsey yazasinda kiblesinler diyeBirtanm bnm kilodan baska problemim yok sükür
Öyle bi topik varda kk da orya girdim mi cıkamıyom
Bazılarına yorum bile yapmaya basladım
Kızlar güldügüme bakmayın malesef kılo almışım mutsuzum dertlıyım kederliyim(
Canim moralioni hic bozma...biz seni biliyoruz,eminim bir yanlislik vardirYasemincim ben tartıda sabit çıktım. Neden sabit çıktım bilmiyorum
Halbuki göbek kısmımdan kilo verdiğime % 100 eminim. Pantolonumdan biliyorum.
Tartım bozuk olabilir gibime geliyor.
Yarın diyetisyene gidince belli olur.
Bu sabah resmen hayatımın şokunu yaşadım.
Tebrik ederim her türlü beni yendin arkadaşım.
Dedigin gibi su toplamistir vücut,haftaya fistik gibi bir sonucla dönersin yineVerdiğime eminim ama ben bu ara biraz kötüyüm atak geçiriyor olmaktan korkuyorum.
Kilo verdiğime eminim. Karnımdan gitti hissediyorum. Yağdan gidip vücudum ödem tutmuş olabilir. Yada tartım bozuk olabilir. Yada başka bir problemim var oda olabilir. İnan bende bilmiyorum. Hayallerim yıkıldı resmen...
yarin haberlerini bekliyoruz sekerimtatlım dun gece yatmadan tartıldım 81.1 cıktım sok oldum benımde tartı bozuk sanırım ama bu sabah 1 kılo eksık cıktım yarın dıyetısyende bellı olucak bakalım
erigim halletmis sagolsunkızlarrr 1300 verişim hasta yogun hesaplayamadım.birazdanda diyetisyene gidecem.help please
canim yediklerinde biseyde yok..diyetisyene git bir,o kesin birsey söylerDünkü menüm ;
4 zeytin
domates-salatalık
1 dilim light beyaz peynir
1 haş. yumurta
1,5 dilim kepek ekmek
az salata
1/2 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
ara: 12 tane fındık
akşam:
1/2 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara: 1 activia
Su: 3 litre
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu
1 küçük fincan sütlü nescafe
Afiyet olsun canim,aksam azmi olmus sanki:26:Iste buda benim dun ki menum
Sabah (06:00)
2 yumurtadan yapilmis omlet
4 organik zeytin
1 cay bardagi cig findik ve ceviz
1 salatalik
1 minik domates
1 keciboynuzu (bu bebek icin)
1 avuc icinden az dereotlu lor peyniri
Ogle (12:00)
1 kase yogurt çorbası
1 catal barbunya
1 catal bulgur pilavi
Ara (17:00)
1 bardak sut
Aksam (19:30)
Salata
Su:2 lt
2 fincan karisik cay
niye canim,,bir sorunmu var3 milimi yaptım dun ev bırbırınegırde temızlık yapıcam bugun ama ıc agzımın tadı yok
Afiyet olsun canim,süpersinMENÜM
Sabah kalkınca 1 bardak su
5 zeytın
1parca beyaz peynır
2dılım ekmek
sekersız cay
ara
3 kayısı
2 tam ceviz
öğle
piliç roti
mercimek corba
cacık
ara
1 kutu sut
akşam
zeytınyaglı pırasa
yogurt
kırmızı bıber salatası yogurtlu
ara
yok
3lt su
süpermsj sayım 100 ustunde ben kacar gorusmek uzere
Canim tebrik ederimgünaydın kızlarr 500 gr gıtmıs aslında bu hafta tam kilo verme haftamdı degerlendıremedım olsun bunada şükür
Eki Görüntüle 926774
canim 800 gr da yabana atilacak gibi degil..az olsun öz olsun demi amamutsuzum yineama umutsuz değilim. Bir türlü gelmeyen regli bir olsa rahatlayacağım inşallah. Daha fazlasını beklerken 800 gr pek mutlu etmedi ama şişliğim daha fazla çıksaydı çok daha fazla üzülürdüm diyetde bir işe yaramıyor diye hepten bırakırdım kendimi.
Neyse iyi bir ortalama olur inşallah.
Caglacigim yinemi umutsuzluk,yinemi güvensizlik***3.TAKIM 343.ETAP***
NoRaaa65,6/ / / %)
sekerkiz6779/78/1 / %1,27)
sahgull69,9/69,4 /0,5 / %0, 72)
bluebootle57,8/ //%)
Sweetdimple78// / % )
pegasus0769,3/ / / %)
Valkyrie89 : (82,2/82,2 /0 / % 0) kilosu sabit
kelebekolacam : (82,5/ 81, 2/ 1, 3/ %1, 58)
sevilay8072/ 71, 2/0, 8/ % 1, 11)
cglaa16 : (67,4/67 /0.4 / %0.59)
erigim65,3/63, 7/1, 6 %2, 45)
ayulduzz (74,6/ 74.3/ 0, 3/% 0, 40)
sulofe90,8/ 90/0, 8/%0, 88)
3. Takim Ortalaması : %
ay ben 66yı göremicem herhaldee uf edanın corba menusunu yapaım dıodum ptesıden ıtıbarren
Canim 60 a indiginde aynada kendini begenirsen 60 ta kalirsin,yok daha fazlaligim var dersen asagi cekeriz hedef kilonuya benım ıdeal kılom 57mıss esim 60dan asaa dusme dıo napsamkı hedefımı 57le deıstırsemmı
Uc kg aranizda lafi mi olur canim 58, 5 da anlasin
Canim kesinlikle ödemdir..bizdenmi sikildin yoksa***3.TAKIM 343.ETAP***
NoRaaa65,6/66 / -0,4/0,61 %)
sekerkiz6779/78/1 / %1,27)
sahgull69,9/69,4 /0,5 / %0, 72)
bluebootle57,8/ //%)
Sweetdimple78// / % )
pegasus0769,3/ / / %)
Valkyrie89 : (82,2/82,2 /0 / % 0) kilosu sabit
kelebekolacam : (82,5/ 81, 2/ 1, 3/ %1, 58)
sevilay8072/ 71, 2/0, 8/ % 1, 11)
cglaa16 : (67,4/67 /0.4 / %0.59)
erigim65,3/63, 7/1, 6 %2, 45)
ayulduzz (74,6/ 74.3/ 0, 3/% 0, 40)
sulofe90,8/ 90/0, 8/%0, 88)
3. Takim Ortalaması : %
Şu an ödem var en azından bunu biliyorum artıların sebebi bu, haftaya 64 olup aslında mezun olsam diyorum ne kadar zorlarsam o kadar geriye giderim diye düşünüyorum.
Cekelim canim,yeterki sen istehedefi 60'a mı çeksem :) o zaman bi 2 ay daha burda olurum
wuuuuuuuuuuuuuuu karatayın gücü adına muhteşemsinnnnn canımcımmmm tbrklerrrr
Haklisin canim benim..kesinlikle hakediyorsunhehe bu haftanın birincisi benim siz gecen hafta aldıklarınızı verdiniz hiççç yüzdelerinize bakmıyorum.ay ne fenayım değil mi.kusura bakmayın kızlar diyetisyenden geldim 1400 yağdan gitmiş.mutluluk sarhoslugu deyin saçmalarsam.
insallah canimAdetim ve geçen haftasonu kaçamaklarım sonucu eski kiloma geri döndümbu hafta ufacık bir kaçamak bile yapmıcam ve yine geceleri spora devam edicem hedefim 56 inşallah
bencedeeeKesinlikle ayrılmak yok kilo versek bile senin evlendiğini bebiş sahibi olmak isteyenlerin bebişlerini görmeden onları büyütmeden olmaz
Süper olmus kahvaltindiyetisyenime dedim bu tarz kahvaltılar(galeta elma ayran vermişti) beni acıktıryor.oda ne yapsın bana pratik şeyler sunuyorki listeye uyabileyim.yumurta peynir yeşillik verdi oh oh.
birde oruc tutarsam dedim 2. bi liste verdi.listemi eklerim sahur ve iftar örneğiyle.
Kizlar yemege gitmem lazım meraktan gidemiyorum
Bencede sevenlerimiz cok sagolsunlar..gözler üzerimizdeBlue 1, 21 cikiyo canim senin duzelttim malum sevenimiz cok acik kolluyolar
canim kendini yipratma ne olur..ilac kullanmayi düsünme bile..aslında ben 500-600 bekliyordum kendimden. berbat bir haftaydı düzensizdi beslenmem ama kaçamak yaparak vakit kaybetmek istemedim.yediğim 3-4 karecik çiko oldu onuda telafi etmek için kendime uğraşlar buldum.
kızlar ya aslında ben pek iyi değilim.ayların yorgunluğu var.sürekli eleştiri yogunluk stres bende derinnn iz bıramıs.enerjik ve konuskan bir yapım var ondan cok caktirmiyorum.ama özellikle eşime cok patlıyorum.en ufak bir sert sözde başlıyorum ağlamaya üstelik kvdelere caktirmamak için kendimi cok kasıyorum.rahatlayabileceğim bir ortamım yok bir lüxüm yok.eşim beni anlamaya çalışsada anlayamıyorum.şikayetide sevmem sürekli senin yoklugunda cok doldum diyerek onuda suçlu duruma düşürmek istemiyorum ama kaldırdım sandıgım onca yük beni çookkk yıpratmıs.keşke bir fırsatım olsa dağıtabilmek için.dün akşam mesela cocuklardı evdi derken gec oldu canım mütiiş kahve istedi,o arada mutfagı topluyordum kvdelere yapmadan kendim alıp köşede içemem eşime rica ettim oda yok cezve bulaşık vs diye naz yaptı istemiyorsan yapma dedim kapris olarak algıladı üzerine bastırarark kapris yapmıyorum samimiyetle istemiyorsan zorlama kendini dediysemde huylandı.bu kadarcık şeyi kaldıramadım.işte bu kadarcık şey bile saatlerce ağlamama uyuyamama sabah yorgun işte güçsüz olmama sebep oluyor.evde yanlız olsak gece uykusuz kalmak pahasına yanlız kalıp kendimi dinlerdim belki bir uğraş bulurdum kafamı toparlayacak.kusura bakmayın diyet topiğinde olacak şey değil ama şuan kimseye anlatamam bunların herşey dönüp dolaşıp biz sana öğrenciyle evlenme evlendin cocuk yapmaya dönüyor.
Erigim paylasmis sagolsunKızlar listeyi paylaşmak isteyen gönüllü varsa paylaşsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?