Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

MENÜM

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yerli muz
1 çay bar ceviz
2 dilim peynir
1 fincan hibisküs
8 zeytin
yarım demet dereotu
1 domates

ÖĞLE :

tarçınlı ketentohumlu elmalı yoğurttt 1 kase

AKŞAM:
1 por. kıymalı ıspanak
1 kase yoğurt
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 50 mekik 10 dk tiffany 10 dk twist

SIVI:
2.5 lt su
2 fincan yeşilçay
2 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

Bende sevmedim ya yazdigin yorum ucup gidiyor bi yere gidiyorda nereye:26: bide kalplerimixin altinda bi isaret cikmis kiminde bos kiminde yesil renk aliyo :26:

Amannnnnn sevmedim ben tatlım nereye gittiğini bilmiyosak neden yazalımki dimi ama o işaretide sen deyince gördüm bizimki neden boşki cezalımıyız caba:26::44:

aa nasılsın canım seni görmek güzel.nasılsın neler yapıyorsun.
kızlar cok güzel söylediniz şeyler ama ben eşimle bunları hiççç birini yapamam.yazın geldiğinde cok uğraştım yalvardım ben cok bunaldım biryerlere gidelim vs.ama nerdee.yok arabamız yok,yok evde iyiyiz.ben iznimi hep onun için harcadım annemlerin ankaraya gitmezk zorun daoldugunda yanlız bile kaldım 3 cocukla.ya anlatmakla bitmez.ama bu konuda eşim hiç kafa adam değil.kvdemlerle olacak iş değil bu konuda annemler daha kafa.annem kac kere dedi cocukları bize bırakın gezin.bir sefer bana sen eskiden gezmek felan demezdin para kazanmaya başlayınca değiştin gibi laflar etti.dediğim gibi sanılıyorki ben kazanıyorum söz bende tam tersi kazanmak bana dez avantaj.sözüm dinlense minnet duygusu olacak korkusu var sanırımn.etraf sürekli lafta zaten.sabır ve duadan başka elimden gelen yok.ben onun için nelere katladım tahmin bile edemezsiniz.tek istediğim şu dönemde bana biraz sabretmesi,gelmeden ona cok dedim bu sefer cok bunaldım ben geldiğinde bıraktıgın gibi bulamayabilirsin ve bir süre sabretmek zorunda kalabilirsin.bizim hayatımız biraz normal dışı şu dönem o erkelerin tabıyatına uymayan ev erkekliğini yapmak zorunda(yemek beklemiyorum,ev temizliğide sadece 2 küçüğe bakması)bende ayların verdiği yorgunlukla hem sıkıntılı bir iş dönemi hem evde kalabalık olmayı ve ev düzenini sağlamayı yürütmem lazım bakalım sonumuz ne olacak.kafanızı meşgul ettim yormayın dua ve iyi dilekleriniz yeter.

Evet canim hazirladim menumu oruc tutacagim altigun borcu odemeliyim ahrica simdi karatayda ramazan menusy arayim bi

ben karar verdim cumagünleri o hafta canım ne istediyse azdaolsa yiycem.abartmadan dengemi şekerimi bozmadan.sonra 1 hafta cokk dikkatli olacam.bugün kuru patlıcan dolması ve biraz patlamıs mısır yedim.uzun zamandır canım cekiyordu.bu hafta ipi daha sıkı tutacagım 7li rakamlar bekleyin beniii.

3. Takım Açlık Oyunları Part 1

BİRİNCİ
............ERİĞİMM................2,45%

İKİNCİ
.............Pegasus07......................2,31%

ÜÇÜNCÜ
............Kelebekolcam.....................1,58%

Banucum menunu cok begendim aha buda begen butonu

Yasemincim valla konus esinle o fedakar davransin birazda seni dusubsun canim

3 mintika part 1 haa superrsin superrr

Evet canim hazirladim menumu oruc tutacagim altigun borcu odemeliyim ahrica simdi karatayda ramazan menusy arayim bi

Şimdiden allah kabul etsin tatlım

İş tamamen eşinde bitiyor bitanemm şu etraf neden insanları rahat bırakmaz bir türlü anlayabilmiş değilim inş en kısa zamanda eşin istediği bir işe girer bu psikolojiden kurtulur ve sana karşı olan tutumu değişir allah yardım cın olsun ve bol bol sabır versin bitanemm est ne meşguliyeti bizimle paylaşarak birazcık olsun deşarj olmuşsundur dualarımız hep seninle olacak tatlım allah huzurunuzu bozmasın inş

kızlar yardımınız gerek leslie ye başlicam anlamadım 1 den 5 e kadar mil ler var part 1 part2 falan napmalıyım mnasıl başlamalıyım spora yeni yeni başlicamı düşünün

kızlar yardımınız gerek leslie ye başlicam anlamadım 1 den 5 e kadar mil ler var part 1 part2 falan napmalıyım mnasıl başlamalıyım spora yeni yeni başlicamı düşünün

bir çok videosu var
bunları isimleri ve açıklaması ile ekliyorum

fast mile serisi 1-4 millik program) daha hızlı adımlı yürüyüş vehızlı kilo vermeye yönelik bir seri duruma göre istenen milden başlanabilir.

3 mil olanı vücudu baya calıştırıyor ve Leslie nin dediğine göre 1 -2 haftada sonucları görmeye başlıyormuşuz

expres seri 1 den 4 mile
kadar bu serinin farklılığı egzersizlerde resistand band denen pilates lastiği kullanılıyor olması yürüyüş sırasında üst bölge kol ve vücut kaslarını çalıştırıyorlar ben fast mile den ertesi gün expres 3 milini yapıyorum lastik olarak çarşıdan uzun ve kalın lastik aldım aynı işi görüyor kısacası bu egzersiz diğerine göre aşırı hızlı değil ama lastikli çalışıldığı için kardiyo yerine geciyor ve vucudu zorluyor

4 Really Big MiLES oldukça tempolu ve hızlı bir yürüyüş aralarda bol bol koşuluyor kilo kaybı ve yağ yakımı için iyi bir secenek bir de videoda Leslinin kızını da görebilirsiniz oda yürüyüşleri yapıyor annesiyle:))

walk the walk 1 ve 2 mil olan diğerlerine göre daha yavaş akşam saatlerinde yapılacak hafif ve etkili bir program ben bunuda akşam yatmadan yapıyorum özellikle yemeklerden sonra iyi oluyor

walk away your waistline 3 mil yürüyüş bel ve cevresini inceltemeye yarayan bir program bele bağlanan bir tür lastik kullanılıyor ayrıca kol kasları da iyi çalışıyor.

3 mile weight loss walk kilo kaybı için 3 millik yürüyüş hafiften başlayıp tempo hızlanıyor 2.milinde diğer yürüşçülerden mary kay hareketleri yaptırıyor en hızlı bölümü 2.mil kilo vermek isteyenler,bu yürüyüşü yapabilirler.

5 mile fat burning walk 5 mil yağ yakıcı yürüyüş tempolu hızlı yürüyüşler ve millerin sonlarına doğru jogging(hafif koşu) yapılıyor başka bir mile gelindiğinde tempo hafifliyor,millerin sonuna doğru yine hzılanıyor. metabolizmayı hzılandırıp yağ yakmakta büyük fayda sağlayan bir yürüyüş herhangi bir ekipman kullanılmıyor.

5 mile slim down 5 gün boyunca vücudun farklı bölgelerini çalıştıran 1 millik yürüyüşler yapılıyor her gün 1 mil yapılıyor.

5 mil advanced walk 5 mil boyunca farklı millerde,ağırlık,bele bağlanan lastik,pilates lastiği kullanılarak yapılan tempolu ve hızlı adımlı yürüyüş.

1 mile jog 1 mil boyunca hafif koşu yapılıyor.

Heart Healthy Walk kalp sağlığını korumak ve kalbi güçlendirmek için yapılan düzenli hafif tempolu yürüyüş

Exercise Tv 1-2-3 mile ilk mil hafif yürüyüş diğer millerde tempolu ve hızlı yürüyüşler var kalp sağlığının korunması da amaçlanıyor kol hareketleri fazla ayrıca dizlerin karna doğru cekildiği hareketler yoğunlukta olduğundan bacak bel ve kenarları iyi çalışıyor.

Walk off 10 Pounds 3 millik 4-5 kg verdirmeyi amaçlayan tempolu aerobik tarzı yürüyüş

Britanny Ulrich walk Now 2 mil tempolu ve hızlı yürüyüş burdaki videoda Leslie sansone yok onun yerine başka bir kız var. genc kız ve erkeklerin bulunduğu bir toplulukta dinamik eğlenceli yürüyüşler yapılıyor

leslie sansone shortcuts and absüst beden ve alt bedenin güçlenmesini sıkılaşmasını sağlayan yer hareketleri yapılıyor.

walk firm leslie sansonun önce yürüyüş ardından resistance band denen lastikle sıkılaşma egzersizleri yaptırdığı bir program...

leslie sansone walk away your pounds abs 1-2-3 mile bele bağlanan lastik yardımıyla kol,bel bölgelerinin güçlenmesi ve sıkılaşması sağlanıyor 1.mil hafif tempolu, 2 ve 3. mil hızlı tempolu gelişmiş yürüyüş tarzında.

Leslie Sansone Women's Walk 2 mil yürüyüş ilk mil hafif 2. mil tempolu geçiyor sonrada tüm vücudu kapsayan güçlendirici ve sıkılaştırıcı yer hareketleri yapılıyor.süresi 1 saat.

alıntıdır

tatlım bunlardan yapabileceğini seçebilirsin

[video=youtube;oBgB_cqDiXs]http://www.youtube.com/watch?v=oBgB_cqDiXs[/video]

bitanem bununla başlaman iyi olur bence alıştıkça yükseltirsin

Gurumcemlerdeydim yeni geldim bugun kacti gene ama neyse cozeriz yarin haftada ucyuz dortyuz vermeyede raziyim yavas olsun kalici olsun

Nasılsınızz kızlar canlar
Nerdesiniz uyuduguz mu kızlarr

Kızlar anlaşılan geçmişte boğuşuyosunuz ben kaçtım iyi geceler allah rahatlık versin hepinize

Zaten sizlerin menülere baktıklara içim gidiyor bayılıyorum o kahvaltıya ama ben o kadar zaman aç kalamam
MErve çık oradan insanın psikolojisi bozuluyor. Benim gibi bekar bayanlar onları okuyup evlenmekten vazgeçebilir
Hmmm benlik bir yere benziyor tamda , eşler ve ailelerimi dediniz
Kıyamam yaa üzülme ama canım eminim haftaya daha iyi bir sonuç alırsın yada dediğin gibi belki tartı bozuktur bu hafta ki menüne hem uydun hemde kaçamak yapmadın ama şuada olabilir direnç noktandasındır. Bir kitap da okumuştum kilo alırken uzun süre kaldığımız kilolar direnç noktaları olurmuş o kilodan inmemek için vucüt diyete karşı kendini korurmuş.

keçiboynuzu diyetlerde çikolata yerine yenilebilirmiş o kadar çok faydası var ki ... Dün okumuştum ama en ilginç gelen bilgi keçiboynuzu çekirdekleri birbirinin aynıymış. Eskiden Elmas ölçüsü olarak kullanılırmış.

tatlım vücudun değişime yeni alışıyor hemen moralini bozma bence gayet güzel önümüzdeki haftalarda daha çok gideceğine eminim
İnşallah canım öğlen spora gitmeye pek hevesim kalmamıştı ama bir arkadaşım zorl götürdü sonrasında daha iyi hissediyordum üstelik akşama eve gelip tartıldığımda sabahından az çıktım. Ereğli zamanı bu değişimler ruh halinde yansıyor maalesef
Canim almayalim gitsinde emin ol ilerleyen haftalarda daha da hizli gidecek vucut yemeye alismis simdi direniyorlar bize #direnmeta
Hemde ne alışmış sorma
Tebrikler canım tabikiii doya doya yaşa ne zorluklarla başarıyorsun sonuçta
Adetim ve geçen haftasonu kaçamaklarım sonucu eski kiloma geri döndüm bu hafta ufacık bir kaçamak bile yapmıcam ve yine geceleri spora devam edicem hedefim 56 inşallah
Spor üsteğmen bişey yaaa. Gece yapılan sporda daha rahat uyumanı sağlar hem
Seni çok iyi anlıyorum çok benzer bir durum geçen yaz yaşadım ama biraz kötü patladım ne pişmanım ne değilim ama daha farklı olsaydı iyiydi . Sana tavsiyem kendine mutlaka zaman ayır önce kendini sev kendin için birşeylerde yap ve emin ol sen mutlu olunca etrafındakilerde mutlu olacak. ÇocuklRın çok küçük şu an ve Durumun İnan geçici bir gün son bulacak. Mesela bu sene en basitinden kızım kendi yıkanıyor oğlum dersine tek başına oturabiliyor bunlar bile benim hayatımı o kadar zorlaştırın bir durummuşki bir ara daha uzun konuşuruz inşallah
Kızlar listeyi paylaşmak isteyen gönüllü varsa paylaşsın
Yine mi kaçırdım hay Allah yaaa. Gerçi bu sefer sitede sorun vardı ama Bahtımda sizler nasıl girip yazdınız
Ohhh afiyet şeker olsun canım,
Yaaa ben bir menü yazıyorum destan gibi siz karataycılar yüzünden yediklerimden utanıyorum

Teşekkür ederim inşallah haftayada super olacagiz
Canım tebrik ediyorum harikaydın bu hafta

off kizlar bir daha gecmis biriktirmicem..20 sayfaya yakin olmus

Aa kiviyi duymadim been yarin alayim ozaman tamamdirr deneyim hemen cumartesi ya
canim kesinlikle dene kiviyi,pisman olmazsin
tesekkur ederim canim.su an bende takimlara devam edebilecek durumda degilim ama ara sira takilmak isterim onceki takimlardan arkadaslarda burdaymis iyi olur benim icin
tabiki canim,kapimiz her zaman acik
Tarife baktim sulecigim..ellerine saglik ama banucugumunda dedigi gibi bize biraz yasak..kendimize göre ayarlayabiliriz ama

10 dl mi..senin diyetisyen en kullaniyor canim
ben bir arastirayim bunu..bu gün banunun son gözdesi cayina bakmaya gittim markete.bulamadim ama tesadüfen beyaz cay buldum..altin bulmus gibi sevindim inanki
Yok canim hasta degilim..dün neden öyle oldum hala anlamadim
her zamanki gibi muhtesem ötesi..süpersin canim arkadasim
Günaydın canlar
iyi geceler canim
Mesaj sayim 100 ustunde
35 i gectiyse sorun yok
ben 74.3 ayferım hesaplıyıp ekleyebılırmısın ben eklemeyı beceremıyorum bır turlucanım hıc spor yapmak ıstemessede kalkıp 3mil leslıe yapıcam off
canim hesapülamayi ögrenmen lazim..haftaya ayfercigim paylasacak listeyi,diger hafta sira sende..
MErve çık oradan insanın psikolojisi bozuluyor. Benim gibi bekar bayanlar onları okuyup evlenmekten vazgeçebilir
Canim ne yorumlar var,ne konular var..bir ara isi gücü birakmis milletin derdine bakiyordum..Allahtan buraya döndümde,psikolojimde yerine geldi
canim dikkat et muneden ceza alma..yorumlarina dikkat et yani,firsat kolluyorlar resmen kural disi birsey yazasinda kiblesinler diye
Canim moralioni hic bozma...biz seni biliyoruz,eminim bir yanlislik vardir
Dedigin gibi su toplamistir vücut,haftaya fistik gibi bir sonucla dönersin yine
tatlım dun gece yatmadan tartıldım 81.1 cıktım sok oldum benımde tartı bozuk sanırım ama bu sabah 1 kılo eksık cıktım yarın dıyetısyende bellı olucak bakalım
yarin haberlerini bekliyoruz sekerim
kızlarrr 1300 verişim hasta yogun hesaplayamadım.birazdanda diyetisyene gidecem.help please
erigim halletmis sagolsun
tebrik ediyorum canim benim..harikasin harika

canim yediklerinde biseyde yok..diyetisyene git bir,o kesin birsey söyler
Afiyet olsun canim,aksam azmi olmus sanki:26:
3 milimi yaptım dun ev bırbırınegırde temızlık yapıcam bugun ama ıc agzımın tadı yok
niye canim,,bir sorunmu var
Afiyet olsun canim,süpersin
msj sayım 100 ustunde ben kacar gorusmek uzere
süper
günaydın kızlarr 500 gr gıtmıs aslında bu hafta tam kilo verme haftamdı degerlendıremedım olsun bunada şükür

Eki Görüntüle 926774
Canim tebrik ederim
canim 800 gr da yabana atilacak gibi degil..az olsun öz olsun demi ama
Caglacigim yinemi umutsuzluk,yinemi güvensizlik
ya benım ıdeal kılom 57mıss esim 60dan asaa dusme dıo napsamkı hedefımı 57le deıstırsemmı
Canim 60 a indiginde aynada kendini begenirsen 60 ta kalirsin,yok daha fazlaligim var dersen asagi cekeriz hedef kilonu
Uc kg aranizda lafi mi olur canim 58, 5 da anlasin

Canim kesinlikle ödemdir..bizdenmi sikildin yoksa
hedefi 60'a mı çeksem :) o zaman bi 2 ay daha burda olurum
Cekelim canim,yeterki sen iste
wuuuuuuuuuuuuuuu karatayın gücü adına muhteşemsinnnnn canımcımmmm tbrklerrrr
Tesekkür ederim canim
Haklisin canim benim..kesinlikle hakediyorsun
Adetim ve geçen haftasonu kaçamaklarım sonucu eski kiloma geri döndüm bu hafta ufacık bir kaçamak bile yapmıcam ve yine geceleri spora devam edicem hedefim 56 inşallah
insallah canim
Kesinlikle ayrılmak yok kilo versek bile senin evlendiğini bebiş sahibi olmak isteyenlerin bebişlerini görmeden onları büyütmeden olmaz
bencedeee
Süper olmus kahvaltin
Kizlar yemege gitmem lazım meraktan gidemiyorum

Blue 1, 21 cikiyo canim senin duzelttim malum sevenimiz cok acik kolluyolar
Bencede sevenlerimiz cok sagolsunlar..gözler üzerimizde
canim kendini yipratma ne olur..ilac kullanmayi düsünme bile..
diger yazinida okudum..ailen sana daha destek olamli aslinda,senin nasil yoruldugunu görüyorlar sonucta..
kayinvalidelerde biraz nefes almaniza izin verseydi keske..
canim kayinvalidenler sadece yardimci olmak icin geliyorlarsa,sizde bir yardimci tutun kendinize,onlarda evini yerini bilsin ..en azindan sende nefes alirsin..esinle zaman gecirirsin..
hem ailesi yaninda olmadimi esinde kendini birilerine ispatlamak zorunda hissetmez belki kendini,en azindan evde böyle bir caba icerisinde olmaz..
insan bas basa kalmadimi birbirine icini dökmedimi kesinlikle birbirini anlayamiyor..bende 4 yil kayinvalidemle kaldim,gercekten karsidaki birde anlayissiz oldumu dahada zor oluyor

1 gün istiyorum demissin ya..esinle kacin biryerlere..ne güzel ailende bakariz demis sosuklara..haftasonu bir tatil plani yapin,esine anlatsan anlamazmi seni...
cok ihtiyacin oldugunu söylesen belki kabul eder:26:

canim sakin aglama..inan sonra düsündünmü bos geliyor...

Kızlar listeyi paylaşmak isteyen gönüllü varsa paylaşsın
Erigim paylasmis sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…