Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu da senin en doğal hakkın canım 1 güncük istemen çok çok haklısın .Kendi annenlere nazaran kvlerle daha rahatsın o zaman en azından laf sokmazlar baban gibi . Acaba diyorum eşine mektupmu yazsann çünkkü karşılıklı konuşurken söylemek istediklerimizi yeterince anlatamayız veya düşündüklerimizden çok farklı şeyler çıkar ağzımızdan güzelce bir mektup yaz eminim sana hak verecektir

ilaç konusunu sakın aklına bile getirme tatlım ilaç alacak kadar bir durumun yok çok şükür birde onlara bağımlılık kazanma boş yere yan etkilerini zaten en iyi sen biliyorsun

Yasemincim cocugum yok o yogunlugu bilemem ama cok bunaldigin belli benimde kaynim yanimda kaliyor bes ay sonra evleniyor kismetde ama bi evde cekirdek aile olmak baska kalabalik olmak baska sende istedigin gibi bir gunu hak ediyorsun bunu esinle konussan bi gunlukye olsa kacamak yapsaniz sehirdisina filan yada hic olmadi ayni ilde olabilir mumkun degil mi annenler bakiyomus cocuklara ama tabi bide gece dururlar mi onu bilemedim

hmmmm sivilce değil zaten tatlım minik minik pembe kabartılar oluyor çok yumurta yersem

ay çok güldümmm iyi kg verene gamzeleri nerden buluyorlarrr ki sen çok yaşa emii bizdemi yeni gelen gamzelerden alsak bitane acaba:87::87:

aynı şey benmde aklıma geldi fakat emzirdiği için bişey diyemedim:26:

neyse ben gidim sporumu yapimmm sonra yemek faslı girer akşama nasipse görüşürüz artık cici bakın kendinize

Son düzenleme:
aynı şey benmde aklıma geldi fakat emzirdiği için bişey diyemedim:26:

neyse ben gidim sporumu yapimmm sonra yemek faslı girer akşama nasipse görüşürüz artık cici bakın kendinize

Git git sevgili rakiben tavan yapmis bizr gide gele zayiflsdi umutunincisi suan etap birincisi

ya bu karatay kafama cok yattı yaa demek 2 öğün yemek lazımmıs sabah ceviz badem yemek cok faydalı zaten ben oğluma alıcaktım sabah kahvaltılarına kendimede alayımm

Birinci gorunuyoruz ilk tebrik eden ben olayim harika bir hafta cikarttiniz diyetdaslarim bu birinciligide hakketik haliyle ayakta alkisliuorum hepinizi

Kızlar inş birincisinizdir( ben yokumya)
Bi bakayım hemen merak ettim

masallah canim tebrik ederim

canim esinin donmus olmasina cok sevindim.bayagi uzun zaman oldu gorusmeyeli.haliyle sikintilarda degismis.Ama ben eski zamanlara nazaran daha iyi gordum seni masallah diyelim.hersey zamanla hallolur canim.ama arkadaslarin tavsiyelerine kulak vermek lazim ne olursa olsun esinle aranizdaki iletisimi canli tutmaya calis.Ikiniz icinde zor donemler gecti.

Bugunku menm
Ackarnina 3 gunkursu 1 cy brd sirkeli ilil su
Kahvlti sekerdiz cy.1.5 dlm cvdr ekm.biraz peynir 1 ymrta domates 6 yesilzeytn
Ara 1 mini fincn turk kahvesi
1 kupa besibiyrd

Ogle 1 kase yogurt 1 kepkli galeta
İkindi 2 kuru hurma 1 form cy 2 tarcinli yesilcy

Aksam 1 kase mrcmk corbsi
1 tabk tavuklu salata

Kacmk mi odul mu dersiniz. 2 ymk kasigi kabak cekirdgi

1 yas hurma yarim portkl
2.5 lt den fazla su

Bu hafta doktorcumun menusu nu uygulicm
Reglim bitti bugun yarin sabahtan itibaren erigim gibi spora baslicm namzdn sonra
Bakak gorek.sporsz 800 gr verdiysem sporla 1 kg i gecer dimi

Bu hafta doktorcumun menusu nu uygulicm
Reglim bitti bugun yarin sabahtan itibaren erigim gibi spora baslicm namzdn sonra
Bakak gorek.sporsz 800 gr verdiysem sporla 1 kg i gecer dimi

Gecer canim biri gecer ayy nolmus yanda yildiz isareti var begen yerine o gelnis yorum yapiyorum gorunmuyor

Tebrik ediyorum kizlar hepinizi..haftayada ayni basariyi bekliyorum

ayfercigim senide ayrica tebrik ediyorum

:119:

Menumu yazayim

Sabah (07:00)
2 yumurtali omlet
1 avuc ici kadar peynir
1/2 cb ceviz findik
1 keciboynuzu
3 zeytin
1 kusburnu cayi
Öğle (12:00)
1 kase yoğurt
1 biber dolmasi kiymali
Ara (17:00)
1 elma
Aksam (19:30)
Gec oldu saat
Bir catal revani
Birazda kahvalti tarzi ekmeksiz iki uc catal domates peynir

Su: 2 lt su
2 fincan karisik cay

Tebrik ediyorum kizlar hepinizi..haftayada ayni basariyi bekliyorum

ayfercigim senide ayrica tebrik ediyorum

:119:

Hepimize tbrkler inş haftayada birinci oluruz yakıştık oraya allah için

beğen tuşu yok :26:

Gecer canim biri gecer ayy nolmus yanda yildiz isareti var begen yerine o gelnis yorum yapiyorum gorunmuyor

evet ama sevmedim ben sende denedim şimdi kullanıcı hakkında yorumunuz kaydedilmiştir dedi

kabak çekirdeği eğer çiğse kaçamak sayılmaz tatlım aksine çok faydalı

ya bu karatay kafama cok yattı yaa demek 2 öğün yemek lazımmıs sabah ceviz badem yemek cok faydalı zaten ben oğluma alıcaktım sabah kahvaltılarına kendimede alayımm

Sen de bi hafta dene Çağlacım ne kaybedeceksinki bitanemm

Git git sevgili rakiben tavan yapmis bizr gide gele zayiflsdi umutunincisi suan etap birincisi

demeeee tebrikler ne diyimmm ama o geçen haftaki kilosuna düştü toplamda ben öndeyimkiiiiii

sabah zeytin ve ceviz fındığı azaltma tatlım yumurtayı azaltabilirsin akşam yememişsin yatana kadar acıkırsın tatlım yatarken en azından süt veya yoğurt tüket bence oyyy kıyamammm 1 çatal revaniyi yakarsın sen ağlama

Bende sevmedim ya yazdigin yorum ucup gidiyor bi yere gidiyorda nereye:26: bide kalplerimixin altinda bi isaret cikmis kiminde bos kiminde yesil renk aliyo :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…