off kizlar bir daha gecmis biriktirmicem..20 sayfaya yakin olmus
canim kesinlikle dene kiviyi,pisman olmazsin
tabiki canim,kapimiz her zaman acik
Tarife baktim sulecigim..ellerine saglik ama banucugumunda dedigi gibi bize biraz yasak..kendimize göre ayarlayabiliriz ama
10 dl mi..senin diyetisyen en kullaniyor canim
ben bir arastirayim bunu..bu gün banunun son gözdesi cayina bakmaya gittim markete.bulamadim ama tesadüfen beyaz cay buldum..altin bulmus gibi sevindim inanki
Yok canim hasta degilim..dün neden öyle oldum hala anlamadim
her zamanki gibi muhtesem ötesi..süpersin canim arkadasim
iyi geceler canim
35 i gectiyse sorun yok
canim hesapülamayi ögrenmen lazim..haftaya ayfercigim paylasacak listeyi,diger hafta sira sende..
Canim ne yorumlar var,ne konular var..bir ara isi gücü birakmis milletin derdine bakiyordum..Allahtan buraya döndümde,psikolojimde yerine geldi
canim dikkat et muneden ceza alma..yorumlarina dikkat et yani,firsat kolluyorlar resmen kural disi birsey yazasinda kiblesinler diye
Canim moralioni hic bozma...biz seni biliyoruz,eminim bir yanlislik vardir
Dedigin gibi su toplamistir vücut,haftaya fistik gibi bir sonucla dönersin yine
yarin haberlerini bekliyoruz sekerim
erigim halletmis sagolsun

tebrik ediyorum canim benim..harikasin harika

canim yediklerinde biseyde yok..diyetisyene git bir,o kesin birsey söyler
Afiyet olsun canim,aksam azmi olmus sanki:26:
niye canim,,bir sorunmu var
Afiyet olsun canim,süpersin
süper
Canim tebrik ederim
canim 800 gr da yabana atilacak gibi degil..az olsun öz olsun demi ama
Caglacigim yinemi umutsuzluk,yinemi güvensizlik
Canim 60 a indiginde aynada kendini begenirsen 60 ta kalirsin,yok daha fazlaligim var dersen asagi cekeriz hedef kilonu

Canim kesinlikle ödemdir..bizdenmi sikildin yoksa
Cekelim canim,yeterki sen iste

Tesekkür ederim canim
Haklisin canim benim..kesinlikle hakediyorsun
insallah canim
bencedeee
Süper olmus kahvaltin
Bencede sevenlerimiz cok sagolsunlar..gözler üzerimizde
canim kendini yipratma ne olur..ilac kullanmayi düsünme bile..
diger yazinida okudum..ailen sana daha destek olamli aslinda,senin nasil yoruldugunu görüyorlar sonucta..
kayinvalidelerde biraz nefes almaniza izin verseydi keske..
canim kayinvalidenler sadece yardimci olmak icin geliyorlarsa,sizde bir yardimci tutun kendinize,onlarda evini yerini bilsin ..en azindan sende nefes alirsin..esinle zaman gecirirsin..
hem ailesi yaninda olmadimi esinde kendini birilerine ispatlamak zorunda hissetmez belki kendini,en azindan evde böyle bir caba icerisinde olmaz..
insan bas basa kalmadimi birbirine icini dökmedimi kesinlikle birbirini anlayamiyor..bende 4 yil kayinvalidemle kaldim,gercekten karsidaki birde anlayissiz oldumu dahada zor oluyor
1 gün istiyorum demissin ya..esinle kacin biryerlere..ne güzel ailende bakariz demis sosuklara..haftasonu bir tatil plani yapin,esine anlatsan anlamazmi seni...
cok ihtiyacin oldugunu söylesen belki kabul eder:26:
canim sakin aglama..inan sonra düsündünmü bos geliyor...
Erigim paylasmis sagolsun