- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
Eline emeğine sağlık vallahi inanılmaz titiz ve düzenlisin maşallah rakibemBelki yarın bir gün uygulayan olur, kimse benim çektiğim eziyeti çekmesin diye tariflere kadar veriyorum artık canımbirde çeşit olsun gözüm doysun diye azar azar ama farklı çeşit yiyorum. Mesela hellimin yağ - pro-karb değerleriyle, örgü peynirin değerleri farklı, o nedenle de ayrı ayrı yazıyorum canım.
Helva mııı oooooEki Görüntüle 2576780 kahvaltım hazır
Allah allaaah bu nasıl bir sunum afiyetler olsuuun
Günaydın hanımlar bugün eliptigim geliyorrr
Kaptan bomba gibi donuyorr
Günaydın O zamaaan şişeeeleeeer ringo ringo şişeleeerGünaydın
Yeni uyandık gece 3numara çk ağayınca sarhoş gibiyim
Oooo şahane bir haber geelin artık gaptanııımGünaydın hanımlar bugün eliptigim geliyorrr
Kaptan bomba gibi donuyorr
Vallaha helvaEline emeğine sağlık vallahi inanılmaz titiz ve düzenlisin maşallah rakibem
Helva mııı ooooo
Afiyet olsun tatlım
Günaydın O zamaaan şişeeeleeeer ringo ringo şişeleeer
Geçmiş olsun canımBugün arkadaşa gidiyorum geç kalktım kahvaltı edemedim zaten içim de almıcak şuan bu başağrısı sağolsun
Tebrik ederim ben olsam yerdim ne yalan söyleyimArkadaşım tahinli çörek yapmış ve sıcak sıcak okula getirdi .Etrafımdaki herkes 1 lokma al ya bişey olmaz,akşam yemezssin,Kendine bu kadar acımasız olma gibisinden cümleler kurdu.Nefsimle savaşa savaşa kazandım yemedim
evet cnm senle yarışıyom
Yarışırız bacım en sevdiğim şey yarışmak ve yenmekevet cnm senle yarışıyom
sen beni küçük lokmanı sandın
dikkat: büyük lokma ye büyük konusma
Şu şişeleri okuyup ses kaydı atsan var yaaa çoşarukEline emeğine sağlık vallahi inanılmaz titiz ve düzenlisin maşallah rakibem
Helva mııı ooooo
Afiyet olsun tatlım
Günaydın O zamaaan şişeeeleeeer ringo ringo şişeleeer
Ben de esnek diyet taraftarıyım ama tahinli çorekte çok kalorili be iyi yapmışsın ablaArkadaşım tahinli çörek yapmış ve sıcak sıcak okula getirdi .Etrafımdaki herkes 1 lokma al ya bişey olmaz,akşam yemezssin,Kendine bu kadar acımasız olma gibisinden cümleler kurdu.Nefsimle savaşa savaşa kazandım yemedim
eksi yok diye uzulme kuru fasulye, nohut falan 2 gun arti yapiyor. o yuzden carsamba persembe asla tuketmem.Hayırlı akşamlar ben de yarım saat önce günü kapattım şu an çayımı içiyor tatlı krizlerimi bir nebze dindirsin diye hurmamı yiyorum.Bugünkü menüm şöyle:
Sabah(Öğlen)13:00
Mantarlı omlet
1 dilim tb ekmek
Peynir
1 ceviz
1 kuru kayısı
Akşam 20:00
Kurufasulye 6 kaşık(Dünkü yemek)
Yarım dilim ekmek (banmak için)
*Kurufasulye yedikten sonra damağımda hiç hazzetmediğim bir tat oluşuyor ve canım tatlı istiyor.Çay eşliğinde hurma ve ceviz yedim.(2 er tane)
**Bugün açlıktan midemin sırtıma yapıştığı öğlen vaktinde bi tartılayım dedim gram vermemiştim.Nasıl oluyor bu ya açım aç daha ne yapayım
Sporu yapınca yazacağım şu an hazırlıkları yapıyorum malum tören gerekiyor
Su yok
guzel menu canimİyi aksamlar cok guzel bir gundu vallaha dun zor tutmustum kendimi buraya uye olmasam kesin diyeti bozardim
Sabah(11.00)
2 hindi fumeli lor peynirli omlet+salatalik
1.ara(15.30)
Yesil elma+yesilcay
2.ara(18.00)
1 tam ceviz,5 kayisi cok kucuktu kayisilar+yesilcay
Aksam(20.00)
Yarim levrek+salata az da ekmek yedim
Su icmeyi seviyorum ben 2 lt yi gecmisimdir tam hesaplamadim
Bugun baya hareketliydim ayriyeten 25 squat leslie yapmayacagim bacaklarim agridi dinlenme de onemliymis onceden hic yapmadigim icin cok geldi sanirim
seni hepGünaydıııııııııııınnnnnnn hanımlar
Bugün şahane bir gün olsun hepimize
Ben dün spordan sonra bir duş uyumamışım, resmen bayılmışım! Neyse güne enerjik başladım uykumu aldığım için
gecmis olsun canimYazmaya vaktim olmadi oğlum hastalandi
Dünün menüsü
Sabah
2 yumurta 3 yemek kaşığı menemen
Peynir zeytin
Ara
1 avuç içi çiğ kuruyemiş ve kahve
Öğle
1 kase yoğurt içine elma yulaf 2,de gün kurusu koydum.
Akşam
Yesil fasulye bulgur
Kabak yemeği
Toplamda 2 dilim ekmek
2 buçuk litre su
ya omzum tutulmus kimildatinca aciyor anlamadim simdi ustune gidersem daha kotu olur diye korkuyorum.Sıra sıra yazınca gözüme çok geldi ama çok bir şey yokmuş. Afiyet olsun tatlım
Bak ne güzel iki öğün yapmışsın tatlım birazcık spor eklesen şahane olur..
Ne demek su yok
Acil olarak su içmeye alıştırman lazım kendini
Ah ah yok mu o kas ağrıları benim aşırrrı hoşuma gidiyor, biraz daha spor yapınca çok seveceksin sende bu ağrıları eminim
Menülerin çok güzel gidiyor, afiyetleer olsun kuzucum
Akşam yemeği hafif olmuş pek de güzel olsun canım afiyetler olsun
Aramızda en genç sensin cuma günü şahane bir tartı ile geleceksin, inanıyorum sana
Ne 10 yılı saçmalamaz mısın lütfen! Hem yaşın genç hem iradelisin sana 40 kilo için en fazla 1,5 yıl veriyorum.. Sonrasında burada kutlama yapacağız
Kırmızı kök nedir acaba
Nazar mı oldun ne oldu sana spor yok demişsiin aaa hadi ama psikopat!
Hepimizi gaza getirip kendin gaçamazsıııın
sen boyle giderse poponu arsa cikaracaksinGünaydın kızlar.16 saat açlıktan sonra, 1 bardak hindistan cevizi yağı ile tatlandırılmış filtre kahvemi içiyorum. Ilk öğünümü sanırım 13.00 gibi yaparım.
Şu an'a kadar da 60 squat yapmış bulunuyorum
hemen olmaz sen once o odemleri at da bi
Benim de cuma günü günüm var kesinlikle yemeyeceğim şimdiden cebelleşiyorum kendimleArkadaşım tahinli çörek yapmış ve sıcak sıcak okula getirdi .Etrafımdaki herkes 1 lokma al ya bişey olmaz,akşam yemezssin,Kendine bu kadar acımasız olma gibisinden cümleler kurdu.Nefsimle savaşa savaşa kazandım yemedim
yarışak bcm ben yenersem profiline istediğimi yazacan ona göreYarışırız bacım en sevdiğim şey yarışmak ve yenmek
cuma azar azar ye bence. haftada bi gun serbest birakmazsan uzun sure diyet yapmasi iskence olurBenim de cuma günü günüm var kesinlikle yemeyeceğim şimdiden cebelleşiyorum kendimle
bu cuma yarisma sakin listede ilk haftasi olacak. obur cuma yarisinyarışak bcm ben yenersem profiline istediğimi yazacan ona göre
takımım adına yarışıp seni yenecem
bekle beni kedicik
sen merak etmebu cuma yarisma sakin listede ilk haftasi olacak. obur cuma yarisin