Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sen boyle giderse poponu arsa cikaracaksin
Ben çocukluğumdan beri çılgınlar gibi koştuğum için, atlamalı, zıplamalı hareketleri sevdiğim için bacaklarım taş gibidir. 200 squat yapsam ağrı hissetmem yani. Ama kalçamda var hakikaten sızlanma bugünde böyle geçsin, yarın kardiyo planlıyorum.

Vallaha helva yemesem ayıp olur
Sen emziriyorsun şimdi tamam tamam görmedim helvayı
Bugün arkadaşa gidiyorum geç kalktım kahvaltı edemedim zaten içim de almıcak şuan bu başağrısı sağolsun
Migren mi yoksa sinüzit mi var? Neden başın ağrıyor canım.
Helal olsun ! Herşey böyle başlar, ben ilk başlarda çok ısrar edeni tersliyordum.. Sonra alıştılar ısrar etmemeye başladılar
Şu şişeleri okuyup ses kaydı atsan var yaaa çoşaruk
Ahh işyerinde olmasam söylerdim
Allah korusun tabi zorlama kolunu..
Pancar kökü vaaay, kendisini çok yerim de kökünü hiç yememiştim
artilarim gitmis sukur. bundan sonra da eksi icin calisicam
Oh ohhh süpeer cumaya herkes şov yapacak herhalde

benim bacaklar berbat. cocukluktan beri oturmayi severim

Aman kızlar, canım kızlar. Ben ilk öğünümü tamamladım.

Sabah (11.00)
20 gr çiğ badem

Kahvaltı (13.00)
40 gr kıyma, 180 gr kabak ve 2 yumurta ile omlet
60 gr ezine peyniri
10 yaprak roka
10 zeytin yedim.

Öğlen 30 dakika tempolu yürüyüş, 8*15 kez bacak kaldırma hareketi (alt karın için işe yarar diye düşünüyorum), 60 squat şimdilik yaptığım spor.
1.5 lt su içtim, iyi gidiyorum şu an. Biraz gayret etmem lazım. Eksi gördüm bugün, ama hedef yüksek malum

Ahh ahh bacaklarımda taş gibi olsun daha ne isteerim kiiii
Bende de bir kol çelikkol resmen

Oh ohhh yandaaaann
Hedefler nirvana bizim rakibem top bizde hadi bakalım gazamız mübarek ola inşallah

Ayy cuma gelse keske hemen merak ettim iyi gidiyor bence bizim takim
Sismaniye squatin sonradan acisi cikiyor bende ama leslie de baslar baslamaz bacaklarim yaniyor o yuzden dun zor geldi bugun iyiyim ikisine de devam
Bende leslie yapıyorum çok basit gibi gözüküyor ama iyi ter attırıyor ha demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…