- 21 Eylül 2019
- 677
- 1.763
Ben çocukluğumdan beri çılgınlar gibi koştuğum için, atlamalı, zıplamalı hareketleri sevdiğim için bacaklarım taş gibidir. 200 squat yapsam ağrı hissetmem yani. Ama kalçamda var hakikaten sızlanmasen boyle giderse poponu arsa cikaracaksin
Sen emziriyorsun şimdi tamam tamam görmedim helvayıVallaha helvayemesem ayıp olur
Migren mi yoksa sinüzit mi var? Neden başın ağrıyor canım.Bugün arkadaşa gidiyorum geç kalktım kahvaltı edemedim zaten içim de almıcak şuan bu başağrısı sağolsun
Helal olsun ! Herşey böyle başlar, ben ilk başlarda çok ısrar edeni tersliyordum.. Sonra alıştılar ısrar etmemeye başladılarArkadaşım tahinli çörek yapmış ve sıcak sıcak okula getirdi .Etrafımdaki herkes 1 lokma al ya bişey olmaz,akşam yemezssin,Kendine bu kadar acımasız olma gibisinden cümleler kurdu.Nefsimle savaşa savaşa kazandım yemedim
Ahh işyerinde olmasam söylerdimŞu şişeleri okuyup ses kaydı atsan var yaaa çoşaruk
Allah korusun tabi zorlama kolunu..eksi yok diye uzulme kuru fasulye, nohut falan 2 gun arti yapiyor. o yuzden carsamba persembe asla tuketmem.
gercek sonucu bugun de kuru falan yemezsen anca yarin gorursun gercek figuru :)
guzel menu canim
ama bacaklarin leslieden degil squattan agrirkaslari zorlayan squat cunku.
seni hepLusi saniyorum yazim biciminiz ve doga severler kulubu yazisindan dolayi.
spordan sonra dus gorunce baktim nicke malum bizimki pek spor yapan bi insan degil o zaman farkettim senin sen oldugunu
gecmis olsun canim
emziren anne icin guzel bi menu. saatlerini de yazarsan iyi olur.
ya omzum tutulmus kimildatinca aciyor anlamadim simdi ustune gidersem daha kotu olur diye korkuyorum.
kok de pancar koku. bagirsaklarima iyi geliyor :)
sen boyle giderse poponu arsa cikaracaksin
hemen olmaz sen once o odemleri at da bi
Oh ohhh süpeer cumaya herkes şov yapacak herhaldeartilarim gitmis sukur. bundan sonra da eksi icin calisicam
benim bacaklar berbat. cocukluktan beri oturmayi severimBen çocukluğumdan beri çılgınlar gibi koştuğum için, atlamalı, zıplamalı hareketleri sevdiğim için bacaklarım taş gibidir. 200 squat yapsam ağrı hissetmem yani. Ama kalçamda var hakikaten sızlanmabugünde böyle geçsin, yarın kardiyo planlıyorum.
Ahh ahh bacaklarımda taş gibi olsun daha ne isteerim kiiiiBen çocukluğumdan beri çılgınlar gibi koştuğum için, atlamalı, zıplamalı hareketleri sevdiğim için bacaklarım taş gibidir. 200 squat yapsam ağrı hissetmem yani. Ama kalçamda var hakikaten sızlanmabugünde böyle geçsin, yarın kardiyo planlıyorum.
Oh ohhh yandaaaannAman kızlar, canım kızlar. Ben ilk öğünümü tamamladım.
Sabah (11.00)
20 gr çiğ badem
Kahvaltı (13.00)
40 gr kıyma, 180 gr kabak ve 2 yumurta ile omlet
60 gr ezine peyniri
10 yaprak roka
10 zeytin yedim.
Öğlen 30 dakika tempolu yürüyüş, 8*15 kez bacak kaldırma hareketi (alt karın için işe yarar diye düşünüyorum), 60 squat şimdilik yaptığım spor.
1.5 lt su içtim, iyi gidiyorum şu an. Biraz gayret etmem lazım. Eksi gördüm bugün, ama hedef yüksek malum
Cesarete bakyarışak bcm ben yenersem profiline istediğimi yazacan ona göre
takımım adına yarışıp seni yenecem
bekle beni kedicik
Benim yürek yememe gerek yok bcmCesarete bakyürek yimiş mübarek
Ne zaman kapışıyoruz bacım pek bi enerjik gördüm senüBenim yürek yememe gerek yok bcmbenimle kapışmaya gireceğin icin sana lazım bol bol ye yaglisindan
Ayyy ne güzel gözüküyor yaa afiyet olsunŞuda benim öğle yemeğim yulaflı ne bulursan koy karışımım
Cuma 3.takımın showu var showuAyy cuma gelse keske hemen merak ettim iyi gidiyor bence bizim takim
Sismaniye squatin sonradan acisi cikiyor bende ama leslie de baslar baslamaz bacaklarim yaniyor o yuzden dun zor geldi bugun iyiyim ikisine de devam
Sağol canım sanada yeşil çayın mandalinan afiyet olsunAyyy ne güzel gözüküyor yaa afiyet olsun
Cuma 3.takımın showu var showu
Bende leslie yapıyorum çok basit gibi gözüküyor ama iyi ter attırıyor ha demiAyy cuma gelse keske hemen merak ettim iyi gidiyor bence bizim takim
Sismaniye squatin sonradan acisi cikiyor bende ama leslie de baslar baslamaz bacaklarim yaniyor o yuzden dun zor geldi bugun iyiyim ikisine de devam
Ay inşallah ablacim eksi kilolarla dolsun buralarAyyy ne güzel gözüküyor yaa afiyet olsun
Cuma 3.takımın showu var showu
bu cuma kilo bildiriminden başlar bi dahaki cuma kilo bildirimine kadar cnm
Aynen ben seviyorum leslie yi bu hafta 30 dk yaptim cumadan sonra 45 dk ya gececegim 30 dk da bile terletiyorBende leslie yapıyorum çok basit gibi gözüküyor ama iyi ter attırıyor ha demi
Regl geldi mi reglBende şimdi yeşil çay yaptım ve yanına da 1 mandalina yiyeceğim.
Azucuk kas ağrım var, biraz daha kötü olursa iğne furduracağum
Sonraki haftalarda yapalım biz bunubu cuma kilo bildiriminden başlar bi dahaki cuma kilo bildirimine kadar cnm