- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
Ablan kurban olsun sanaaaaAy inşallah ablacim eksi kilolarla dolsun buralar
As as as as bayraklarıııı susturdum ben çaylaklarıııRegl geldi mi regl
Gözün aydın balımsu sıradaki regl ağrısına Diva dan " bir ben bir allah biliyor" gelsinAblan kurban olsun sanaaaa
As as as as bayraklarıııı susturdum ben çaylaklarııı
Geldi ki ne gelmek bayılazaaaam
O "Bir ben bir allah biliyor" dan önce "koooooor" kısmı var ya işte orası tam olarak açıklıyor durumumuGözün aydın balımsu sıradaki regl ağrısına Diva dan " bir ben bir allah biliyor" gelsin
yarıştan kaçıyon muSonraki haftalarda yapalım biz bunu
Yok be bacım ben seni düşünüyorum yeneceğimi bile bile cesurca kendini ortaya atman bi hayli etkileyici tabiyarıştan kaçıyon mu
bi korkmuş gördüm seni
Sağlam hökürüyor ablamızO "Bir ben bir allah biliyor" dan önce "koooooor" kısmı var ya işte orası tam olarak açıklıyor durumumu
Ayy cuma gelse keske hemen merak ettim iyi gidiyor bence bizim takim
Sismaniye squatin sonradan acisi cikiyor bende ama leslie de baslar baslamaz bacaklarim yaniyor o yuzden dun zor geldi bugun iyiyim ikisine de devam
Ayyy ne güzel gözüküyor yaa afiyet olsun
Cuma 3.takımın showu var showu
Çok özendim ya ben squatımsı bişeyler yaparken çöküyorum daha da kalkamıyorumBen çocukluğumdan beri çılgınlar gibi koştuğum için, atlamalı, zıplamalı hareketleri sevdiğim için bacaklarım taş gibidir. 200 squat yapsam ağrı hissetmem yani. Ama kalçamda var hakikaten sızlanmabugünde böyle geçsin, yarın kardiyo planlıyorum.
Bende yarın sabah show mu değil mi göreceğim, cumanın gelişi perşembeden belli olurgizlar bu hafta cok iddiali seyetmeyeydik ben artilari anca temizledim yaw
Canim cocuklarim sen yine yaris da bu kedi kisisi haftaya sirf odem atacak yazik olmasin yagciklarina
Birde onun ertesi gün ağrısı var ben merdiven çıkamıyorum gören acınası halime gülüyorumÇok özendim ya ben squatımsı bişeyler yaparken çöküyorum daha da kalkamıyorum
hani demistim ya takili kalir dinlerim sarkilari diye. bunu da ilk ciktiginda bin kere falan dinlemistimSağlam hökürüyor ablamız
tartilma bence yarinBende yarın sabah show mu değil mi göreceğim, cumanın gelişi perşembeden belli olur
Ortalıkta show var deyip kaybomasam bari
Kızlar sonunda geldi yaaa çok şükür Allahımaaa cumaya bomba gibi geliyoruuuum
Penguen yürüyüşü bayılıyorum yaa hahahaha bende de oluyor o durum bacağa çok yüklendiğimdeBirde onun ertesi gün ağrısı var ben merdiven çıkamıyorum gören acınası halime gülüyorum
Ene yapayım bu akşam limon maydanoz dereotu robottan biraz su üüfffffffhani demistim ya takili kalir dinlerim sarkilari diye. bunu da ilk ciktiginda bin kere falan dinlemistim
tartilma bence yarin
ayni gazla devam et. mumkunse maydonoz ye biraz
Kız istemiyorum zaten şu anda bebe, herüfle pek iyi değilizNe güzel gebelik testi yapmaman iyi olmuş
Aman kuzum dikkat. Ağırlık topukta olacak, diz kapağın ayak ucunu geçmeyecek. Ben seneler önce dizimi incittim squat yaparken, aylarca sekerek yürüdüm. Ip atlamakta çok faydalı mesela, onu yapabilirsin. Bende ip atlayamıyorum, çocuk alıyor elimden hemem ipiÇok özendim ya ben squatımsı bişeyler yaparken çöküyorum daha da kalkamıyorum
Teşekkürler canım tavsiyelerin için İp atlayarak çok fazla incelen bir arkadaşım vardı inanamamıştım çünkü çok değişmişti tavsiye etmişti bana düşünüyorum bende ip etlamayıAman kuzum dikkat. Ağırlık topukta olacak, diz kapağın ayak ucunu geçmeyecek. Ben seneler önce dizimi incittim squat yaparken, aylarca sekerek yürüdüm. Ip atlamakta çok faydalı mesela, onu yapabilirsin. Bende ip atlayamıyorum, çocuk alıyor elimden hemem ipi
sen beni tanıyamamışsın bcmYok be bacım ben seni düşünüyorum yeneceğimi bile bile cesurca kendini ortaya atman bi hayli etkileyici tabi
ben herturlu onu yenerim Allahın izniyle haftaya çok güzel planlarım vargizlar bu hafta cok iddiali seyetmeyeydik ben artilari anca temizledim yaw
Canim cocuklarim sen yine yaris da bu kedi kisisi haftaya sirf odem atacak yazik olmasin yagciklarina