Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sen boyle giderse poponu arsa cikaracaksin :KK70:
Ben çocukluğumdan beri çılgınlar gibi koştuğum için, atlamalı, zıplamalı hareketleri sevdiğim için bacaklarım taş gibidir. 200 squat yapsam ağrı hissetmem yani. Ama kalçamda var hakikaten sızlanma :KK45: bugünde böyle geçsin, yarın kardiyo planlıyorum.

Vallaha helva 🙄 yemesem ayıp olur 😀😀
Sen emziriyorsun şimdi tamam tamam görmedim helvayı :KK70:
Bugün arkadaşa gidiyorum geç kalktım kahvaltı edemedim zaten içim de almıcak şuan bu başağrısı sağolsun
Migren mi yoksa sinüzit mi var? Neden başın ağrıyor canım.
Arkadaşım tahinli çörek yapmış ve sıcak sıcak okula getirdi .Etrafımdaki herkes 1 lokma al ya bişey olmaz,akşam yemezssin,Kendine bu kadar acımasız olma gibisinden cümleler kurdu.Nefsimle savaşa savaşa kazandım yemedim💪💪
Helal olsun ! Herşey böyle başlar, ben ilk başlarda çok ısrar edeni tersliyordum.. Sonra alıştılar ısrar etmemeye başladılar:süslü:
Şu şişeleri okuyup ses kaydı atsan var yaaa çoşaruk :deli: :KK70:
Ahh işyerinde olmasam söylerdim :KK70:
eksi yok diye uzulme kuru fasulye, nohut falan 2 gun arti yapiyor. o yuzden carsamba persembe asla tuketmem.
gercek sonucu bugun de kuru falan yemezsen anca yarin gorursun gercek figuru :)

guzel menu canim
ama bacaklarin leslieden degil squattan agrir :KK53: kaslari zorlayan squat cunku.

seni hep Lusi Lusi saniyorum yazim biciminiz ve doga severler kulubu yazisindan dolayi.
spordan sonra dus gorunce baktim nicke malum bizimki pek spor yapan bi insan degil o zaman farkettim senin sen oldugunu :KK70: :KK70:

gecmis olsun canim
emziren anne icin guzel bi menu. saatlerini de yazarsan iyi olur.

ya omzum tutulmus kimildatinca aciyor anlamadim simdi ustune gidersem daha kotu olur diye korkuyorum.
kok de pancar koku. bagirsaklarima iyi geliyor :)

sen boyle giderse poponu arsa cikaracaksin :KK70:

hemen olmaz sen once o odemleri at da bi :KK53:
Allah korusun tabi zorlama kolunu..
Pancar kökü vaaay, kendisini çok yerim de kökünü hiç yememiştim :KK70:
artilarim gitmis sukur. bundan sonra da eksi icin calisicam :halay::halay:
Oh ohhh süpeer cumaya herkes şov yapacak herhalde :KK49::KK49:

Ben çocukluğumdan beri çılgınlar gibi koştuğum için, atlamalı, zıplamalı hareketleri sevdiğim için bacaklarım taş gibidir. 200 squat yapsam ağrı hissetmem yani. Ama kalçamda var hakikaten sızlanma :KK45: bugünde böyle geçsin, yarın kardiyo planlıyorum.
benim bacaklar berbat. cocukluktan beri oturmayi severim :KK53:

Aman kızlar, canım kızlar. Ben ilk öğünümü tamamladım.

Sabah (11.00)
20 gr çiğ badem

Kahvaltı (13.00)
40 gr kıyma, 180 gr kabak ve 2 yumurta ile omlet
60 gr ezine peyniri
10 yaprak roka
10 zeytin yedim.

Öğlen 30 dakika tempolu yürüyüş, 8*15 kez bacak kaldırma hareketi (alt karın için işe yarar diye düşünüyorum), 60 squat şimdilik yaptığım spor.
1.5 lt su içtim, iyi gidiyorum şu an. Biraz gayret etmem lazım. Eksi gördüm bugün, ama hedef yüksek malum:KK45:

Ahh ahh bacaklarımda taş gibi olsun daha ne isteerim kiiii
Bende de bir kol çelikkol resmen :KK70: :KK70:

Aman kızlar, canım kızlar. Ben ilk öğünümü tamamladım.

Sabah (11.00)
20 gr çiğ badem

Kahvaltı (13.00)
40 gr kıyma, 180 gr kabak ve 2 yumurta ile omlet
60 gr ezine peyniri
10 yaprak roka
10 zeytin yedim.

Öğlen 30 dakika tempolu yürüyüş, 8*15 kez bacak kaldırma hareketi (alt karın için işe yarar diye düşünüyorum), 60 squat şimdilik yaptığım spor.
1.5 lt su içtim, iyi gidiyorum şu an. Biraz gayret etmem lazım. Eksi gördüm bugün, ama hedef yüksek malum:KK45:
Oh ohhh yandaaaann :KK49:
Hedefler nirvana bizim rakibem top bizde hadi bakalım gazamız mübarek ola inşallah :süslü:

Şuda benim öğle yemeğim yulaflı ne bulursan koy karışımım 😊

Eklentiler

• IMG_20200115_141126.jpg
    IMG_20200115_141126.jpg
    132,5 KB · Görüntüleme: 26
Ayy cuma gelse keske hemen merak ettim iyi gidiyor bence bizim takim
Sismaniye Sismaniye squatin sonradan acisi cikiyor bende ama leslie de baslar baslamaz bacaklarim yaniyor o yuzden dun zor geldi bugun iyiyim ikisine de devam 👌🏻
Bende leslie yapıyorum çok basit gibi gözüküyor ama iyi ter attırıyor ha demi

X