- 18 Mart 2019
- 215
- 388
- 30
Aynen orayı abartmış ama çok aç kalmamak lazımVallaha sadece 100-150 kalori kessem 40 kiloyu 10 yilda veririm anca ama dogru bir anda cok kismamak lazim
Ay hoş geldin canım benim çocuklarında arası 2 yaş 3 ay umarım istediğin kiloya inersin Bebişin kokusunu benim içinde Çek içine dünyanın en güzel kokusuHerkese merhaba...Kendimi tanitayim
1) suan ki güncel kilonuz ve hedeflediğiniz kilo ?
Bu sabah aç karınla tartildim ve kilom 93.3 kg hedefim simdilik 63 kg.. 30 kg vermek istiyorum umarım başarabilirim..
2) yaş boy ?
33 yaşındayım.. boyum 1.59
3) neden kilo aldınız ?
Ilk çocuğum 1 yaşında falandi diyete başladım 71 kiloya kadar indim henüz ilk hamileliğin kilolarini veremeden ve sıkı diyetteyken surpriz bir hamilelik oldu ilk çocuğumda toplamda 13 kg almıtim bunda 30 kg aldim maalesef o yüzden hemen başlamak istiyorum.. Ayrica bebeğim şu an 43 günlük.. iki çocuğum arasinda 2 yaş 4 ay var.
4) spor yapıyormusunuz?
Daha yeni sezeryan olduğum için yapamiyorum.
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ?
Daha önce karatay la baya kilo verdim yine karatay istiyorum ama onun için biraz daha zaman var. Sadece dikkat etmeye calisacagim.
6) daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?
Hayir
7) bahsetmek istediğiniz kadar kendinizden bahsedermisiniz? Evlilik durumu , çocuk , yaşadığınız yer vs vs
4 buçuk yıllık evliyim. Iki çocuğum var. Büyüğü 2 buçuk yaşında küçüğü 43günlük. 93 kilo beni aşırı rahatsiz etti ve cok zorlaniyorum .. cok kararliyim ve vereceğime de çok inaniyorum. Umarim hep birlikte guzel kilolar veririz. Buranin beni motive edeceğine çok inaniyorum. Yarişmaci arkadaşlara başarılar ☺☺
sari kart yok canimSelam kızlar
Sabah 11.00
Bir buçuk yumurtadan peynirli
omlet
Üç minik dilim peynir
İki zeytin
Yarım portakal
Ara
Bir avuç leblebi
Öğle 15.00
İki tabak kapuska
Bir kase yoğurt
Akşam 19.00
Bir tabak kapuska
Su 2.5 olur
Spor Allah kerim.
Oğlan diş çıkarıyor. Sabahlar olmasın modundayim. Noluyordu bu spor işini yapamayınca işin ucunda sarı kart var mı bir deyin hele.
gecmis olsun canim.Benim çocukların ikisinde hasta o yüzden buralara uğrayamıyorum ama diyeti bozmuyorum
Anladım niye veremiyorum açlık modumdayım şu anKızlar bunu bir okuyun hele
Burda aktif olunca ister istemez diyet moduna giriliyor canım bol bol takıma uğra, sohbete muhabbete katıl yavaş yavaş alışacaksınİyi geceler kızlar diyete konsantre olamıyorum bir türlü ben o yüzden yazmaya da yüzüm olmuyor nedaha önce diyete başladığım zaman devamını getiriyordum ama bu defa olmuyor bir türlü diyetisyene de gidiyorum ama offff
Benimkiler de hasta çok geçmiş olsun canımBenim çocukların ikisinde hasta o yüzden buralara uğrayamıyorum ama diyeti bozmuyorum
Kaç saat uyudun bakemGünaydıııııııııııınnnnnnn hanımlar
Bugün şahane bir gün olsun hepimize
Ben dün spordan sonra bir duş uyumamışım, resmen bayılmışım! Neyse güne enerjik başladım uykumu aldığım için
hoşbuldum canim.. Allah bağışlasın cocuklarini seninkiler şu an kac yaşındalar.. Bebişin kokusunu cekiyorum bol bol doyamıyor insan. Allah im isteyen herkese versin insallahhh..Ay hoş geldin canım benim çocuklarında arası 2 yaş 3 ay umarım istediğin kiloya inersin Bebişin kokusunu benim içinde Çek içine dünyanın en güzel kokusu
Çok geçmiş olsun.. Benim de oglum hastalan di kizima bulaşacak diye cok korkuyorum.. Herkes hasta bu aralar ya nasil bir salgindir bu..Benim çocukların ikisinde hasta o yüzden buralara uğrayamıyorum ama diyeti bozmuyorum
Sıra sıra yazınca gözüme çok geldi ama çok bir şey yokmuş. Afiyet olsun tatlımSelam kızlar. Ben günü kapattım. Hemen özet geçiyorum.
Sabah (08.00)
25 gr hellim
15 gr örgü peynir
70 gr kavurma ve 1 yumurtalı omlet
4 zeytin
1 küçük salatalık
Bolca maydonoz yedim.
Öğlen (13.00)
25 gr hellim
15 gr örgü peynir
4 zeytin
1 küçük salatalık
Maydonoz
30 gr dana füme yiyeceğim.
Ara (15.00)
1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı ile filtre kahve
Akşam (18.30)
100 gr kıyma, 1 yk tereyağ ve baharatla soteledim, marula sarıp sarıp yedim
150 gr kereviz, 1 yk süzme yoğurt, 1 yk mayonez ile kereviz salatası yedim.
Toplam 2.5 lt su. 42 dk hızlı tempo yürüyüş, squatı 100 e tamamladım.Sismaniye sahgull
Sanırım ketozise girdim. Birazdan ölçüm yapıcam. Umarım yarın da 3-5 gider gramlar. Yoksa yedik kartı bu hafta
Bak ne güzel iki öğün yapmışsın tatlım birazcık spor eklesen şahane olur..Hayırlı akşamlar ben de yarım saat önce günü kapattım şu an çayımı içiyor tatlı krizlerimi bir nebze dindirsin diye hurmamı yiyorum.Bugünkü menüm şöyle:
Sabah(Öğlen)13:00
Mantarlı omlet
1 dilim tb ekmek
Peynir
1 ceviz
1 kuru kayısı
Akşam 20:00
Kurufasulye 6 kaşık(Dünkü yemek)
Yarım dilim ekmek (banmak için)
*Kurufasulye yedikten sonra damağımda hiç hazzetmediğim bir tat oluşuyor ve canım tatlı istiyor.Çay eşliğinde hurma ve ceviz yedim.(2 er tane)
**Bugün açlıktan midemin sırtıma yapıştığı öğlen vaktinde bi tartılayım dedim gram vermemiştim.Nasıl oluyor bu ya açım aç daha ne yapayım
Sporu yapınca yazacağım şu an hazırlıkları yapıyorum malum tören gerekiyor
Su yok
Ah ah yok mu o kas ağrıları benim aşırrrı hoşuma gidiyor, biraz daha spor yapınca çok seveceksin sende bu ağrıları eminimİyi aksamlar cok guzel bir gundu vallaha dun zor tutmustum kendimi buraya uye olmasam kesin diyeti bozardim
Sabah(11.00)
2 hindi fumeli lor peynirli omlet+salatalik
1.ara(15.30)
Yesil elma+yesilcay
2.ara(18.00)
1 tam ceviz,5 kayisi cok kucuktu kayisilar+yesilcay
Aksam(20.00)
Yarim levrek+salata az da ekmek yedim
Su icmeyi seviyorum ben 2 lt yi gecmisimdir tam hesaplamadim
Bugun baya hareketliydim ayriyeten 25 squat leslie yapmayacagim bacaklarim agridi dinlenme de onemliymis onceden hic yapmadigim icin cok geldi sanirim
Akşam yemeği hafif olmuş pek de güzel olsun canım afiyetler olsunSabah 11
Eki Görüntüle 2576632
13.00
2 kaşık kadar menemen yarım dilim ekmek
16.30
4 yemek kaşığı kadar kuru fasülye az suyu vardı
20.00
Eki Görüntüle 2576633
Yoğurtlu salata
Aramızda en genç sensin cuma günü şahane bir tartı ile geleceksin, inanıyorum sanaVallaha 100 u gorunce cok hirslandim abla aklima geldikce sinirleniyorum 14 kiloyu verip dokuzunu geri almisim takimimizin da cok faydasi oldu bana inşallah bu hafta - goren olmaz bizden
Kızlar bunu bir okuyun hele
Ne 10 yılı saçmalamaz mısın lütfen! Hem yaşın genç hem iradelisin sana 40 kilo için en fazla 1,5 yıl veriyorum.. Sonrasında burada kutlama yapacağızVallaha sadece 100-150 kalori kessem 40 kiloyu 10 yilda veririm anca ama dogru bir anda cok kismamak lazim
Kırmızı kök nedir acaba1.5 haslanmis yumurta
20 gr b peynir
2 cig mantar
2 kirmizi kok
cay
yesil elma
ogle
2 wasa arasi 1 ck fistik ezmesi
1 bardak sutlu kahve
aksam 16.30
1 dlm tb ekmegi
20 gr sucuk
30 gr kasar ile tost
18.30 ceyrek ayva
20.30 1 kucuk armut
cay (sekersiz)
toplam 1000 kalori.
gr gr hesapliyorum kalori sayimi icin :)
su 1 lt
spor yine yok
Spora gittim 20:30da çıktım 22:00'de eve geldim, duş kuş derken toplamda 7 saat uyumuşumKaç saat uyudun bakem
Ben de senü etiketleyecektim nerde kaldın diye
Set | Tekrar | Kilo | Toplam | Puan | |
Adductor (Dış Bacak) | 4 | 25 | 25 | 100 | 20 |
Adductor (İç Bacak) | 4 | 25 | 25 | 100 | 20 |
Guluteus Machine (Basen) | 3 | 15 | 20 | 45 | 10 |
Seated Leg Curll (Arka Bacak) | 3 | 15 | 25 | 45 | 10 |
Leg Extansion (Ön Bacak) | 3 | 15 | 25 | 45 | 10 |
Leg Press | 4 | 25 | 25 | 100 | 20 |
90 |
Belki yarın bir gün uygulayan olur, kimse benim çektiğim eziyeti çekmesin diye tariflere kadar veriyorum artık canımSıra sıra yazınca gözüme çok geldi ama çok bir şey yokmuş. Afiyet olsun tatlım