Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ay hoş geldin canım benim çocuklarında arası 2 yaş 3 ay umarım istediğin kiloya inersin Bebişin kokusunu benim içinde Çek içine dünyanın en güzel kokusu

sari kart yok canim
sari kart sadece %2 yi basaramayanlar icin :)

İyi geceler kızlar diyete konsantre olamıyorum bir türlü ben o yüzden yazmaya da yüzüm olmuyor ne daha önce diyete başladığım zaman devamını getiriyordum ama bu defa olmuyor bir türlü diyetisyene de gidiyorum ama offff

1.5 haslanmis yumurta
20 gr b peynir
2 cig mantar
2 kirmizi kok
cay

yesil elma

ogle
2 wasa arasi 1 ck fistik ezmesi
1 bardak sutlu kahve

aksam 16.30
1 dlm tb ekmegi
20 gr sucuk
30 gr kasar ile tost

18.30 ceyrek ayva

20.30 1 kucuk armut

cay (sekersiz)

toplam 1000 kalori.
gr gr hesapliyorum kalori sayimi icin :)

su 1 lt
spor yine yok

Burda aktif olunca ister istemez diyet moduna giriliyor canım bol bol takıma uğra, sohbete muhabbete katıl yavaş yavaş alışacaksın

Kaç saat uyudun bakem
Ben de senü etiketleyecektim nerde kaldın diye

Yazmaya vaktim olmadi oğlum hastalandi
Dünün menüsü
Sabah
2 yumurta 3 yemek kaşığı menemen
Peynir zeytin

Ara
1 avuç içi çiğ kuruyemiş ve kahve

Öğle
1 kase yoğurt içine elma yulaf 2,de gün kurusu koydum.

Akşam
Yesil fasulye bulgur
Kabak yemeği
Toplamda 2 dilim ekmek
2 buçuk litre su

Ay hoş geldin canım benim çocuklarında arası 2 yaş 3 ay umarım istediğin kiloya inersin Bebişin kokusunu benim içinde Çek içine dünyanın en güzel kokusu
hoşbuldum canim.. Allah bağışlasın cocuklarini seninkiler şu an kac yaşındalar.. Bebişin kokusunu cekiyorum bol bol doyamıyor insan. Allah im isteyen herkese versin insallahhh..
Benim çocukların ikisinde hasta o yüzden buralara uğrayamıyorum ama diyeti bozmuyorum
Çok geçmiş olsun.. Benim de oglum hastalan di kizima bulaşacak diye cok korkuyorum.. Herkes hasta bu aralar ya nasil bir salgindir bu..

Sıra sıra yazınca gözüme çok geldi ama çok bir şey yokmuş. Afiyet olsun tatlım
Bak ne güzel iki öğün yapmışsın tatlım birazcık spor eklesen şahane olur..
Ne demek su yok
Acil olarak su içmeye alıştırman lazım kendini
Ah ah yok mu o kas ağrıları benim aşırrrı hoşuma gidiyor, biraz daha spor yapınca çok seveceksin sende bu ağrıları eminim
Menülerin çok güzel gidiyor, afiyetleer olsun kuzucum
Sabah 11

Eki Görüntüle 2576632

13.00

2 kaşık kadar menemen yarım dilim ekmek

16.30

4 yemek kaşığı kadar kuru fasülye az suyu vardı

20.00

Eki Görüntüle 2576633

Yoğurtlu salata
Akşam yemeği hafif olmuş pek de güzel olsun canım afiyetler olsun
Vallaha 100 u gorunce cok hirslandim abla aklima geldikce sinirleniyorum 14 kiloyu verip dokuzunu geri almisim takimimizin da cok faydasi oldu bana inşallah bu hafta - goren olmaz bizden
Aramızda en genç sensin cuma günü şahane bir tartı ile geleceksin, inanıyorum sana
Kızlar bunu bir okuyun hele
Vallaha sadece 100-150 kalori kessem 40 kiloyu 10 yilda veririm anca ama dogru bir anda cok kismamak lazim
Ne 10 yılı saçmalamaz mısın lütfen! Hem yaşın genç hem iradelisin sana 40 kilo için en fazla 1,5 yıl veriyorum.. Sonrasında burada kutlama yapacağız

Kırmızı kök nedir acaba
Nazar mı oldun ne oldu sana spor yok demişsiin aaa hadi ama psikopat!
Hepimizi gaza getirip kendin gaçamazsıııın

Dünkü akşam yemeğim;
1 kase yoğurt pul biber
Haşlanmış yağsız brokoli (Booool limonlu)
1 adet fırında yapılmış karnıbahar mücveri

Spor olarakta buyrunuz efenim;

10 dakika bisiklet: 20 Puan
Bitişte 20 dakika tempolu yürüyüş : 60 Puan
Ağırlık idmanı : 90 Puan
Total : 170 puan
sahgull Sismaniye

SetTekrarKiloToplamPuan
Adductor (Dış Bacak)4252510020
Adductor (İç Bacak)4252510020
Guluteus Machine (Basen)315204510
Seated Leg Curll (Arka Bacak)315254510
Leg Extansion (Ön Bacak)315254510
Leg Press 4252510020
90

Sıra sıra yazınca gözüme çok geldi ama çok bir şey yokmuş. Afiyet olsun tatlım
Belki yarın bir gün uygulayan olur, kimse benim çektiğim eziyeti çekmesin diye tariflere kadar veriyorum artık canım birde çeşit olsun gözüm doysun diye azar azar ama farklı çeşit yiyorum. Mesela hellimin yağ - pro-karb değerleriyle, örgü peynirin değerleri farklı, o nedenle de ayrı ayrı yazıyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…