Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Iyi akşamlar herkese. Gün Özeti yapıp kaçıyorum hemen.
Sabah (08.45)
50 gr tahin ve 1.5 yumurtadan yaptığım keto ekmeğin yarısı
50 gr sucuk ve 1 yumurtalı omlet
1 tatlı kaşığı krem peynir.
Öğlen (14.45)
100 gr kadar biftek
1 buçuk tatlı kaşığı fıstık ezmesi yedim.
Akşam (18.30)
1 büyük tabak mantar sote.
1 buçuk lt su Lusi

Bugün fizyoterapiste gittim 2 bacağımda 7 8 yırtık diz ön çapraz bağda yırtık ödem aşınma var ödem hamur işi ve tatlı yediğim için olmuş meyveyi bile yasakladı her türlü tatlı her türlü hamurişi

İyi geceler arkadaşlar ben 73 kgyim 38 yaşındayım evlilik sonrası rahatlıkla aldım kiloları maalesef 12 yıldır kiloluyum yani iki oğlum varhedefim 55 olmak inşallah daha önce 7. Gruptaydım 65 kiloda izne ayrılmıştım ama o kiloları daha sonra tekrar aldım inşallah bu defa mezun olmadan gitmek istemiyorum buradan

Merhabalar , 27 yaşındayım, 1 ay sonra nişanım var , ama aldığım kilolarımla başım dertte , sürekli oturuyorum, işim de bu doğrultuda (masa başı) iradesizliğimden yakınıyorum, bunun için burda bulunmak istedim :) umarım güzel bir süreç olur yolumuz uzun , yarın tartılıp akşamdan itibaren neler yiyip içtiğimi yazıyor olacağım

Bugün 14:00 te geldim fizyoterapist ten kahvaltım 14:30 u buldu 2 yumurta omlet peynir avuç içi kadar dır 8 zeytin 3 yada 4 tane ceviz
Akşam 20:00 sadece 3 köfte yedim
guzel menu canim.
insallah kilo vermek duzgn beslenmek dizlerine de iyi gelir
hosgeldin canim.
ben de 10 senedir evliyim. 10 senedir gormedigim kilolara indim sukur.
1 kere mezun oldum geri geldim bu sefer daha da guzel verip kalici mezun olmak istiyorum :)
hosgeldin canim
dugune kadar manken yapalim seni :) yarin kilonu hedef kilonu mutlaka bildir.
sabah 12 00 kahvaltı 2 dilim peynir 5 zeytin 1 tatlı kaşığı tahin ceri domatez 1 dlm ekmek 1 ceviz
akşam 17 00 balık salata
1 elma 1 greyfurt biraz ceviz 1 kare bitter
Su 1 litre
guzel menu canim erkenden yemissin aksami

Günaydın kızlar. Kahvaltımı yapmış bulunuyorum.
Sabah (09.00)
1 yumurtanın sarısı
40 gr kadar peynir
1 yumurta ve 30 gr tahinle yaptığım ekmeğin yarısı.
Sigara bırakmak için kullandığım ilaç sabahları bulantı yapıyor. Biraz fazla yiyip günü 2 öğünle kapatayım diyorum ama pek mümkün olmuyor

Selam kızlar. Bir şeyler atıştırdım yine, paylaşmaya geldim.
Öğlen (15.15)
20 gr kaşar peyniri ile 1 kase domates çorbası. Su içemiyorum yine, 1 buçuk lt ye tamamlamaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…