- 21 Eylül 2019
- 677
- 1.763
gecmis olsunIyi aksamlar.kizlar diyeti bozmadım.ama.hareket edemiyorum o kadar başım agriyorki sinuzit mahvetti sporun yok sadece birde kendimi cok yemiş gb hissediyorum
once bi 65 yapayim sonra yaparız inşallahbence hedefini 63 e cekelim yaparsin senn
Tamam canımBu kadar mı canım menün az görünüyor kaşık kepçe hesabı detaylandırırsan seni tanıyana kadar zihnimizde ölçülerin oturur daha net yorum yapabiliriz
guzel menu canim.Bugün 14:00 te geldim fizyoterapist ten kahvaltım 14:30 u buldu 2 yumurta omlet peynir avuç içi kadar dır 8 zeytin 3 yada 4 tane ceviz
Akşam 20:00 sadece 3 köfte yedim
hosgeldin canim.İyi geceler arkadaşlar ben 73 kgyim 38 yaşındayım evlilik sonrası rahatlıkla aldım kiloları maalesef12 yıldır kiloluyum yani iki oğlum varhedefim 55 olmak inşallah daha önce 7. Gruptaydım 65 kiloda izne ayrılmıştım ama o kiloları daha sonra tekrar aldım inşallah bu defa mezun olmadan gitmek istemiyorum buradan
hosgeldin canimMerhabalar , 27 yaşındayım, 1 ay sonra nişanım var ,ama aldığım kilolarımla başım dertte , sürekli oturuyorum, işim de bu doğrultuda (masa başı) iradesizliğimden yakınıyorum, bunun için burda bulunmak istedim :) umarım güzel bir süreç olur yolumuz uzun , yarın tartılıp akşamdan itibaren neler yiyip içtiğimi yazıyor olacağım
guzel menu canim erkenden yemissin aksamisabah 12 00 kahvaltı 2 dilim peynir 5 zeytin 1 tatlı kaşığı tahin ceri domatez 1 dlm ekmek 1 ceviz
akşam 17 00 balık salata
1 elma 1 greyfurt biraz ceviz 1 kare bitter
Su 1 litre
Sağol canim yiyorum.ama hic keyif almıyorumgecmis olsun
ac kalma rakibem vücudun ac kaldığında daha çok başın agirir
Afiyet olsun canim. Çavdar yulaf kepekli krepleri cok seviyorum. Senin krebinde ne var?kahvaltim
Eki Görüntüle 2570505
peynirli dukan krebi limonlu havuc rende zeytin sekersiz filtre kahve
sagol canim.Afiyet olsun canim. Çavdar yulaf kepekli krepleri cok seviyorum. Senin krebinde ne var?
protein agirlikli diyetteyken su icmek cok onemli aman dikkatSelam kızlar. Bir şeyler atıştırdım yine, paylaşmaya geldim.
Öğlen (15.15)
20 gr kaşar peyniri ile 1 kase domates çorbası. Su içemiyorum yine, 1 buçuk lt ye tamamlamaya çalışacağım