Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben ilk öğünümü yaptım kızlar. Ama önce bie itirafım var, dün akşam bizimkilerle beraber 1 küçük paket gofret yedim:KK14: şimdi gelelim sabaha,
Sabah (08.45)
50 gr tahin ve 1.5 yumurtadan yaptığım keto ekmeğin yarısı
50 gr sucuk ve 1 yumurtalı omlet
1 tatlı kaşığı krem peynir.
Hazır çocuğa kahvaltı yaptırıyorken kendimide aradan çıkarttım, bu kadar yiyebildim.

Günaydın hanımlar kasvetli bir adana sabahından herkese selamlar donuyürük adana bile buzzzzz gibi 🌬🌪

IMG_20191228_092421.jpg

Dünkü menüm
Sabah 10.30
Bir dilim ekmek
Bir yumurta
Yarım elma
Yarım havuç
Maydanoz
Öğle
İki tabak kapuska
Akşam
Bir tabak kapuska
Bir kase yoğurt
Üç kaşık makarna
Su 2 lt
Spor yok

Selam kızlar. Çok hareketli bir güne başladım bugün. Sabah yemekten sonra temizlik, peşinden bebemi uyuttum zorla. 1 fincan Türk kahvesi içtim, hemen duş, peşinden kahvemin telvesiyle bir yüz masajı :KK45:
Çocuğum uyanmadan oyuncaklarını da toparlarsam tamamdır bu iş. Uyanınca oyun alanına gideceğiz avm de. Oralarda açlıktan gözüm dönmesin diye gitmeden yiyeceğim. Paylaşırım :cool:

Selam kızlar. Çok hareketli bir güne başladım bugün. Sabah yemekten sonra temizlik, peşinden bebemi uyuttum zorla. 1 fincan Türk kahvesi içtim, hemen duş, peşinden kahvemin telvesiyle bir yüz masajı :KK45:
Çocuğum uyanmadan oyuncaklarını da toparlarsam tamamdır bu iş. Uyanınca oyun alanına gideceğiz avm de. Oralarda açlıktan gözüm dönmesin diye gitmeden yiyeceğim. Paylaşırım :cool:
Hangi AVM :KK53:

Bu arada ben yedim öğle yemeğimi.
Öğlen (14.45)
100 gr kadar biftek
1 buçuk tatlı kaşığı fıstık ezmesi yedim.
Akşamda muhtemelen yine ıspanakla yoğurt yiyeceğim.

X