- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
Anlatmakla da çözülse anlatayım sabaha kadar ama artık anlatmaya da halim yok, çünkü sonuç değişmiyor. Ya sabır, ya allah diyeceğim hakkımda hayırlısını isteyeceğim. Umarım her şey yoluna girerArada geliyor artçılar canım toparlayabilmek önemli
Sorun mu var anlatmak ister misin ?
Allah sıkıntını gidersin arkadasim.hayirli sonuçlar olsun insallah. Bende cortladim rapor.aldim sonunda dr 5 gün verdim diyor çalıştığım.yer ayakta bitiş tarihi 03.01 olduğu icin cuma başlayacaksın diyor raporluyken bile rahat yok cuma ise gideceğim sanirimAnlatmakla da çözülse anlatayım sabaha kadar ama artık anlatmaya da halim yok, çünkü sonuç değişmiyor. Ya sabır, ya allah diyeceğim hakkımda hayırlısını isteyeceğim. Umarım her şey yoluna girer
Günaydın canim senin vucu t protein alamadığında sasiracakGünaydın kızlar. Kontrol tartım sabit çıktı sabah. Bunu az su içmeme bağlıyorum. Sabah bulantılardan dolayı 8 gibi yedim birseyler.
Sabah (08.00)
1 salatalık
60 gr peynir
10 zeytin.
Öğlen de biraz protein alayım da akşama kadar rahat edeyim.
Amin arkadaşım aminAllah sıkıntını gidersin arkadasim.hayirli sonuçlar olsun insallah. Bende cortladim rapor.aldim sonunda dr 5 gün verdim diyor çalıştığım.yer ayakta bitiş tarihi 03.01 olduğu icin cuma başlayacaksın diyor raporluyken bile rahat yok cuma ise gideceğim sanirim
Haftaya çarşamba da temografi çekecek eğer kronikse sinuzit operasyon yapabiliriz dedi ..simdilik yatistayim.
oluyor oyle ara araGünaydın kızlar kötü bir hafta sonu geçirdim, fazlasıyla yemek tüketimi içerisinde buldum kendimi. Biraz sinirsel, biraz üzüntü hepsi bir arada..
Sabah tartılmaya korktum cidden ve tartılmadım da.. Yarına tartılıp bilgi veririm sizlere, herkese hayırlı haftalar diliyorum..
gecmis olsun canimAllah sıkıntını gidersin arkadasim.hayirli sonuçlar olsun insallah. Bende cortladim rapor.aldim sonunda dr 5 gün verdim diyor çalıştığım.yer ayakta bitiş tarihi 03.01 olduğu icin cuma başlayacaksın diyor raporluyken bile rahat yok cuma ise gideceğim sanirim
Haftaya çarşamba da temografi çekecek eğer kronikse sinuzit operasyon yapabiliriz dedi ..simdilik yatistayim.
Benimkiler 6 ve 10 yaşında büyüdüler ama benden ayrılmıyorlar hiçHepimiz gececiyik
Benimkiler 2.5 yaş ve 9 aylık seninkiler ne kadarlık ?
benim de 4 ve 6 yasBenimkiler 6 ve 10 yaşında büyüdüler ama benden ayrılmıyorlar hiçben öğretmenim okulda da aynı okuldayız da 24 saat hiç ayrılmıyoruz
Amiin tatlım aminoluyor oyle ara ara
ben de haftasonu sacmaladim.
yemek ise yaramadigi gibi ustune vicdan azabi yapiyor.
bir an once hallolur sıkıntıların insallah
gecmis olsun canim
sinuzit belasi bende de var. insallah iyilesirsin cumaya kadar.
Burdayım canım iki gündür misafirlerim vardı eline telefonu alamadım ama rejime devamHani gülüm nirdesin hani yarışıyorduk
Hoşbuşdum canım evet ben bugün yaptım tartım en son 77.5 ti bugün 77.1 tam olarakA arselka @Nabercnmsarem2015
Ogretmenanne3
hoşgeldiniz hanımlar hepiniz tazeciksiniz.
Sabah aç karnına tartılıp kilo bildirimi yaptınız mı?
Bol bol takıma girip sohbet muhabbet menü yorumu yaparsanız motivasyonunuz artar motivasyon demek de kilo kaybı demek
Takımdaki her mesaja çekinmeden yorum yapabilirsiniz, soru sorabilirsiniz böyle böyle kaynaşacağız
Çok soğuk ya burası da yağış yağış donuyürükAdana'nin guluuuuu nasilsin?Adana ya da ankaranin sogunu mu götürdün kizLusi
izmir bile dönüyor anacım bu nasil.bir havadır.
Sizde çocuklarda hasta olmadan dönün insallah canim. Yılbaşına adana da girilecek heraldeÇok soğuk ya burası da yağış yağış donuyürük