- 21 Eylül 2019
- 677
- 1.763
bence hedefini 63 e cekelim yaparsin sennbu hafta eğer yüzde 1 gelirsem hedefim tutuyor
hayatım da son 9 se nedir hic 65 i görmedim daha asagisida olsa cok iyi olur
hemen mezun olmam daha sizinleyim çok vermesem bile korumak için
Neler yedin bebişimdunku yediklerimi yazdim
2100 kalori yemisim. cogu da zehir zikkim. kendimi o kadar sagliksiz hissettim ki gece.
bugun itibariyle diyetime donus yapıyorum.
Hangi AVMSelam kızlar. Çok hareketli bir güne başladım bugün. Sabah yemekten sonra temizlik, peşinden bebemi uyuttum zorla. 1 fincan Türk kahvesi içtim, hemen duş, peşinden kahvemin telvesiyle bir yüz masajı
Çocuğum uyanmadan oyuncaklarını da toparlarsam tamamdır bu iş. Uyanınca oyun alanına gideceğiz avm de. Oralarda açlıktan gözüm dönmesin diye gitmeden yiyeceğim. Paylaşırım
yemeden yenemedim yiyince nasil yeneyim seniNeler yedin bebişim
Yarışak mı yine
Taurus olur muhtemelen canım.Hangi AVM
Leeahmacun yedim bugün akşama kadar tek hatalı hareketim bu tatlı ekmek vs yememeye kararlıyımy
yemeden yenemedim yiyince nasil yeneyim seni
ben de bugun yarin 700 kalori beslenecegimLeeahmacun yedim bugün akşama kadar tek hatalı hareketim bu tatlı ekmek vs yememeye kararlıyım
700 kalori dişinin kovuğuna sığmaz seninben de bugun yarin 700 kalori beslenecegim
dun aldigim 900 ekstra kaloriyi 2 gunde geri ödeyeyim belki faiz islemez
akilli harcaninca 700 kaloriye ben neler sigdiririm700 kalori dişinin kovuğuna sığmaz senin
Yarışıyor muyuz o haldeakilli harcaninca 700 kaloriye ben neler sigdiririm
Bende katılayım yarışınızaYarışıyor muyuz o halde
Oo yeeea bir babayiğit çıktı meydana hepsi birbirinden merdanaBende katılayım yarışınıza
valla ben gurese doyan bi yenilen pehlivanimYarışıyor muyuz o halde