Hoşbuldum canım inşallah hedeflerimize ulaşırızguzel menu canim.
insallah kilo vermek duzgn beslenmek dizlerine de iyi gelir
hosgeldin canim.
ben de 10 senedir evliyim. 10 senedir gormedigim kilolara indim sukur.
1 kere mezun oldum geri geldim bu sefer daha da guzel verip kalici mezun olmak istiyorum :)
hosgeldin canim
dugune kadar manken yapalim seni :) yarin kilonu hedef kilonu mutlaka bildir.
guzel menu canim erkenden yemissin aksami
Afiyet olsun cancağızım bu denli uzun ve istikrarlı diyet yapmadıydın herhal muaaaşallahhmenumu yazayim ben de
hala spor yapacak kadar iyi degilim
sabah
2 yumurta ile dukan krebi havuc 5 zeytin
ogle
mantar
2 kasik yogurt 2 kasik pilav 2 kasik nohut
aksam
yarim kase bruksel lahanasi limonlu
kucuk dlm somon izgara
cay
su 1.5 lt
Hani gülüm nirdesin hani yarışıyordukBende katılayım yarışınıza
nerdeyse gecen pes edip mezun oldugum kilomdayim.Afiyet olsun cancağızım bu denli uzun ve istikrarlı diyet yapmadıydın herhal muaaaşallahh
Güzel menü canım afiyet olsunmenumu yazayim ben de
hala spor yapacak kadar iyi degilim
sabah
2 yumurta ile dukan krebi havuc 5 zeytin
ogle
mantar
2 kasik yogurt 2 kasik pilav 2 kasik nohut
aksam
yarim kase bruksel lahanasi limonlu
kucuk dlm somon izgara
cay
su 1.5 lt
tesekkurler :)Güzel menü canım afiyet olsun
HoşbuldumA arselka N Nabercnmsarem2015
Ogretmenanne3
hoşgeldiniz hanımlar hepiniz tazeciksiniz.
Sabah aç karnına tartılıp kilo bildirimi yaptınız mı?
Bol bol takıma girip sohbet muhabbet menü yorumu yaparsanız motivasyonunuz artar motivasyon demek de kilo kaybı demek
Takımdaki her mesaja çekinmeden yorum yapabilirsiniz, soru sorabilirsiniz böyle böyle kaynaşacağız
bi de bana sor.Hoşbuldumevet burada paylaşım yapmak çok motive ediyor benim çocuklarım biraz mızmız ve geç uyuyor maalesef ancak gece fırsatım oluyor
Hepimiz gececiyikHoşbuldumevet burada paylaşım yapmak çok motive ediyor benim çocuklarım biraz mızmız ve geç uyuyor maalesef ancak gece fırsatım oluyor
Aboo cidden minerdeyse gecen pes edip mezun oldugum kilomdayim.
asil diyet bundan sonra basliyor
62.1 ile mezun olmustum artik %90 kurali geldi sanirim 60 dan az ile mezun olamiyorumAboo cidden mi
Ben daha tadamadım mezun olup kep atmanın tadını ehuhehe
Arada geliyor artçılar canım toparlayabilmek önemliGünaydın kızlar kötü bir hafta sonu geçirdim, fazlasıyla yemek tüketimi içerisinde buldum kendimi. Biraz sinirsel, biraz üzüntü hepsi bir arada..
Sabah tartılmaya korktum cidden ve tartılmadım da.. Yarına tartılıp bilgi veririm sizlere, herkese hayırlı haftalar diliyorum..