3. Sinema Gunleri 2. Anketi -Asmin-

Oooo piti pitiii...

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .
enteresan bir filmdi

fantastik bi dille hayatin bir sinav oldugu anlatilmis

yüzümde garib bir ifade var suan

herkes yapmış yorumunu, ben de pek etkilenmeyenlerdenim, ki sonunu da aynı şekilde tahmin ettiğim için tüm keyfim kaçmıştı izlerken. aslan hikayesini beğenmişiz kulüpçe, bu filmin en hoş yanı olmuş filmi yeni izlemediğim için sahneleri de net değil hafızamda, ama genel anlamda iyi rüyalar ve kabuslar arasındaki gerilim de beni heyecanlandırmadı diyebilirim.

o harikaydi zaten insan detaylari hemencecik unutuveriyor hatirlatman ne guzel :))
kilavuz iste tam olarak spin filmi :))
onu da izle atlantis :)

Tamam onu da aldım listeme izleyeceğim, duygusal film moduna girdiğimde senin önerdiğin üçüncü filmi de izleyeceğim ( benim oy verdiğim ). Şu an fantastik öyküler, gerilim filmleri daha çok ilgimi çekiyor

aaa bana kuzu dedii

halbuki hep ben derim :)

tsk ederim asmin..bir garibim

sen nasilsin :)

The painted Veil izledimmmmmm :)
Filmin atmosferi mükemmeldi baştan sonra ilgi çekici bir konusu vardı. Yönetmenin kamera açıları ve mekan görülmeye değer.

aaa bana kuzu dedii

halbuki hep ben derim :)

tsk ederim asmin..bir garibim

sen nasilsin :)
ehehe beni de prenses alistirdi valla ama en sirin hitaplardan biri bence :)

The painted Veil izledimmmmmm :)
Filmin atmosferi mükemmeldi baştan sonra ilgi çekici bir konusu vardı. Yönetmenin kamera açıları ve mekan görülmeye değer.

painted veil... bazi filmlerden sonra boyle hmmm yammmiii diyesim gelir.. bu filim de ben de o etkiyi uyandirdi.. cok cok keyifli 2 saat gecirdim. adamin sabrina da askina da hayran oldum.. ve hayranlikla izledim.. kadini hem anladim hem kizdim hem acidim.. ama bence bu rol bu film icin bicilmis kaftanmis ikisi de..
ayrica cin gercekten gidip gorulmeye deger bir ulkeymis., bu filmle tum onyargim kirildi..

Kesinlike Edward Norton ve Naomi Watts hem çok iyi oyuncular hemde rollerinin hakkını vermişler. Ben bu tarz mekanlarda geçen filmlere bayılırım zaten atmosferi beni mest etti. Güney Koreden sonra Çin'ede uğrayalım bence asminim :) bilmiyorum seninde öyle mi ki öyledir , çekik gözlülere karşı aşırı bir sempatim var . Kültürleri çok fazla ilgimi çekiyor.

kuzu :)

yeni anketin bugün açılması gerekiyordu. Didi_ arkadaşımıza msj attım ama cvp vermedi ? Dilal2a arkadaşımızdan açmasını rica edeceğim şimdi. Eğer dila da açamayacaksa Piacım film düşünmeye başlasan iyi olur :)

Son düzenleme:
ahaha guney kore japonya ve cin cikarmasi yapalim en guzelii bence :jeyyar:

Painted veil, oyunculukları ve görüntüleri sevsem de, film konusu itibariyle beni fazlasıyla gerdi diyebilirim. Edward Norton'a rağmen çok olumlu değilim.

filmle ilgili bilgi içerir:

tucecim..
konusu germiş olabilir ama ortada aşktan öte bişey varsa bence o da sabır.. edward ın sabrına hayran kaldım.. hoş kadın çaresiz olmasaydı belki edwardı bırakabilirdi ama onun da bu çin işkencesine olan sabrı da çok güzeldi..
etraflarındaki herkesin onların arasındaki gerginliği hissedip de birbirlerine yakınlaşmalarını sağlamaları çok iyi bir detaydı..
tabi elin ingilizinin çinin bir köyünde ne işleri olduğunu anlatan edwardın açıklamaları ise şahaneydi bence..
painted veil hüzün dolu bir hikaye.. ama renkleri müzikleri insanda bıraktığı o his öyle güzelki..

Daha önce " Life is Beautiful " filmini izlemeseydim "La tigre e la neve " başucu filmlerim arasına girebilirdi. Kendini tekrardan eden işler bir süre sonra inandırıcılığını yitiriyor. ıçindeki ayrıntıları ayıklarken kafamda tahmin ettiğim sonla bitmemesi bir nebzede olsa beni rahatlattı. Sonuç olarak evet gerçekten tüm bu olumsuzluklara rağmen güzel bir film...

bi ben izlemedim sanirim bu life is beautiful filmini.. herkes kar ve kaplan hakkinda da bu filmle karsilastirarak yorum yapmis. neden acabaa :)

izlemedin miii :)
mutlaka izle kuzum
"life is beautiful " filmiyle çok benzerlik gösteriyor kar ve kaplan bu yüzden karşılaştırılıyor.
hayat güzeldirde ki Guido karakteriyle kar ve kaplanda ki Attilio karakteri sanki aynı kişiler.
Aslında Guidoyu tekrar izlemiş olmak beni o kadar mutlu etti ki anlatamam. Kar ve kaplanın ilk sahnesinde onu görünce ekrana yapışık öpesim geldi :)
benim başucu filmimdir hayat güzeldir :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…