3. Sinema Gunleri 2. Anketi -Asmin-

Oooo piti pitiii...

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .
"Okuribito"

Çellonun güzel sesinin eşlik ettiği , dolu dolu film . Rahatsız eden bir kaç sahnesinden sonra insanı huzurla doldurmayı başarıyor, müthiş bir hikaye , anlatımının yalınlığı o kadar çok hoşuma gitti ki sanki filmi izlemedim yaşadım .

kesinlikle...
neden daha önce çelloya karşı bir ilgim olmadı diye hayıflandım .
Anime dışında Japon yapımı bir film izlememiştim sanırım bu ilk oldu, nedense bazı ön yargılarım vardı . Okuribito o kadar farklı ve özgün bir film ki , kesinlikle Japon filmlerine de göz atacağım.
Bu arada filmi izlerken bir şey yeyip içmeyi pek tavsiye etmiyorum :))

uzakdogu filmleriin cogununda izlerken bisey yiyip icmek oldukca sakincali zaten..
her japon filmini izlemem ama arada bir nadiren de olsa cok guzel filmler denk gelebiliyor..

mesela dunyanin ortayerinde ask icin agliyorum...
asiri guzel olmasa da aglak ve caponlara bakis acini degistiribilecek bir film..
okurubito zaten bir basyapit..
animasyon haricindeki filmlerde uzak doguyu bi butun olarak dusunursek bana kalirsa basi guney kore tayland hong kong cekiyor.. geri kalanlardan arada bir de olsa guzel filmler cikiyor iste.. :)

Koreliler genelde erişte yiyorlar bazen canım çekiyor :) Animeler de malum yiyecekler iştah kabartıcı . Bir tek old boy yine böyle midemi bulandırmıştı :)))

Söylediğin filmi izleme listeme aldım .
Bulduğun , keşfettiğin güzel Japon filmlerini bana da söyle artık , ön yargılarımdan sıyrıldım izlemeye hazırım ,tabii korku filmleri dışında :))

tamam bebegim takipte ol madem yeni guzel bi animasyon indirdim bugun izlicem guzelse sana da soylerim..
bi kac tane vardi izledigim ama su an aklimda olmadiklarina gore cokta super degildiler demek ki..
almanlara merak saldim bu aralar ben.. tavsiye ederim insanin canini yakmasini biliyolar..

X