- 6 Mart 2025
- 123
- 31
- 13
- Konu Sahibi Lavantaakokusu
MaşaAllah bayağı erken öğrenmişsin ama inşaAllah vardır hayırlısı olsunYa daha erken dıye dusunuyorum bı kaç gun daha yapıcam gıne sonuç gorursem ozaman gitmeyi düşünüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşaAllah bayağı erken öğrenmişsin ama inşaAllah vardır hayırlısı olsunYa daha erken dıye dusunuyorum bı kaç gun daha yapıcam gıne sonuç gorursem ozaman gitmeyi düşünüyorum
İnşallahMaşaAllah bayağı erken öğrenmişsin ama inşaAllah vardır hayırlısı olsun![]()
Regl kaç gün geciktiÇatlatma iğnesinden sonraki 18. Günüm hafif hafif ağrım oluyor inşallah adet olmam çok yoruldum her ay üzülmekten![]()
2 gün. Ama şimdi kahverengi akıntı başladı karın ağrısında var hafiften galiba adetim başlayacakRegl kaç gün gecikti
Kızlar ne durumdasınız güzel haberler beklıyoruz![]()
Daha varmış bekle canım adet olmazsan gıne yaparsınBenim bat 24 Mart test yaptım bugün kocamannn bir negatif 4 gün önce Azcık da olsa silik çıkardı diye düşünüyorum işin garibi şu regl belirtim de yok ağrı sızı hiçbirşey yok
Hayırlısı olsun 2. Ayım daha çok ümitsizliğe kapılmadan bekliyorum yinedeDaha varmış bekle canım adet olmazsan gıne yaparsın
Oo çok yenıymıs senın inşallah çok beklemeden alırsınız mujdelı haberıHayırlısı olsun 2. Ayım daha çok ümitsizliğe kapılmadan bekliyorum yinede
Adete 4 günün var hiçbir belirtim yok bekliyorum inşallah güzel sonuçlar olurKızlar ne durumdasınız güzel haberler beklıyoruz![]()
Adete 4 günün var hiçbir belirtim yok bekliyorum inşallah güzel sonuçlar olurKızlar ne durumdasınız güzel haberler beklıyoruz![]()
Aynıyız bende de tık yok inşallah hepimiz gebe çıkarızBenim bat 24 Mart test yaptım bugün kocamannn bir negatif 4 gün önce Azcık da olsa silik çıkardı diye düşünüyorum işin garibi şu regl belirtim de yok ağrı sızı hiçbirşey yok
İnşallah benım ıkı gun once ıkı testımdede silik gösterdı sımdı yaptım bişey cıkmadı benımde 26 sı bakalımAdete 4 günün var hiçbir belirtim yok bekliyorum inşallah güzel sonuçlar olur
Senin
Aynıyız bende de tık yok inşallah hepimiz gebe çıkarız
Baya pozitif gebelik testi kan verin benceKızlar benim adet dönemime 3 gün var ilk test ovülasyon testi,ikinci test erken gebelik testi yorumlar mısınız
Ben testte negatif çıktığı için sanmıyorum da hayırlısı bakalımAdete 4 günün var hiçbir belirtim yok bekliyorum inşallah güzel sonuçlar olur
Senin
Aynıyız bende de tık yok inşallah hepimiz gebe çıkarız
Ay bende öyleyim ya 4 gün var ve hiç adet olmıycam sanki hiç belirti yokAdete 4 günün var hiçbir belirtim yok bekliyorum inşallah güzel sonuçlar olur
Senin
İrem senin bat bugün müydüKızlar ne durumdasınız güzel haberler beklıyoruz![]()