Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Hanımlar negatif olanlar adet görenler üzüldük bitti… Nisanda yine tam gaz devam 🥳 ben 4 nisanda olacağım 7. 8. Günü Ovulasyon testlerine başlayacağım laboquick yaptım bu ay çok iyi marka o da. Ama bu ay da innovita deneyeceğim. Yine buraya atarım ovulasyon testlerimi beraber ilerleriz isterseniz. Nisanda da olmazsa mayısta doktora gideceğim. Oradaki süreçlerimi de yazarım bilgilenmek isteyen olursa. Bu iş nasip işi sonuçta biz elimizden geleni yaparız gerisi Allah’a kalmış rabbim hiçbirinizin kucağını boş bırakmasın en kısa sürede bu güzel duyguyu hepimize tattırsın inşallah 💖💖💖

Benim adet günüm yarın. Ovulasyon testi negatif. Gebelik testi yapmadım gecikme olursa bir iki gün sonr yapacağım.

Hanımlar negatif olanlar adet görenler üzüldük bitti… Nisanda yine tam gaz devam 🥳 ben 4 nisanda olacağım 7. 8. Günü Ovulasyon testlerine başlayacağım laboquick yaptım bu ay çok iyi marka o da. Ama bu ay da innovita deneyeceğim. Yine buraya atarım ovulasyon testlerimi beraber ilerleriz isterseniz. Nisanda da olmazsa mayısta doktora gideceğim. Oradaki süreçlerimi de yazarım bilgilenmek isteyen olursa. Bu iş nasip işi sonuçta biz elimizden geleni yaparız gerisi Allah’a kalmış rabbim hiçbirinizin kucağını boş bırakmasın en kısa sürede bu güzel duyguyu hepimize tattırsın inşallah 💖💖💖
Bat 2 Nisandı ama bugün geldi her şeye sıfırdan başladık bakalım yine yenidennn..

Bende Nisan ayı için sizlere katılayım inşallah şuan adetimin beşinci günündeyim temizlenince ovulasyon testine başlıcam takviye olarak da bir ebenin günlüğü sayfasından folik asit magnezyum ve bi de farklı bir şey aldım onlara başlamıştım bir de ordan da ovulasyon aldım innovita da var ikisini de bi bakıcam bir de ekstra tiroid var bende onun için de ilaca başladım yükselmiş de bakalım hayırlısı olsun hakkımız da inşallah 🪻

Ne oldu canısı ben hiç bakamadım tatile geldim. Sonucun hala aynı mu? Dur bakalım daha adet olmadık. Allahtan umut kesilmez.

Bende hala bir şey yok kızlar, bugün çatlamadan sonraki 14.günümdü, Döngümün 29.günü genelde 28-30 arası regl olurdum bakalım ne olacak 😊 bugün ara ara gelen bulantım var psikolojik değilse

Bende hala bir şey yok kızlar, bugün çatlamadan sonraki 14.günümdü, Döngümün 29.günü genelde 28-30 arası regl olurdum bakalım ne olacak 😊 bugün ara ara gelen bulantım var psikolojik değilse
Ay çok heycanlı umarım hamilesindir 😍 ne zaman test yapmayı düşünüyorsun 🤭

Vallahi canım iyi ki bu başlığı oluşturmuşsun hepimiz burada birbirimize destek oluyoruz 🩷🩷 ben zaten geriden geliyorum ama her koşulda burada sizinle devam etmeye hazırım olumlu haberler paylaşmak dileğiyle 🌸

Vallahi canım iyi ki bu başlığı oluşturmuşsun hepimiz burada birbirimize destek oluyoruz 🩷🩷 ben zaten geriden geliyorum ama her koşulda burada sizinle devam etmeye hazırım olumlu haberler paylaşmak dileğiyle 🌸
Ben de sevdim bu grubu 😅 bu ekip aynen diğer ay için yerimzii alalım bence 💐
Tabi inşallah aramızdan hamişler olur güzel haber alalım artık💃

Kızlar bu arada ben bilmediğim için soruyorum test ikiside net çizgi çıktıktan sonra tekrar silikleştiği günü mü çatlama günü sayıyoruz doğru değil mi?

Ben de sevdim bu grubu 😅 bu ekip aynen diğer ay için yerimzii alalım bence 💐
Tabi inşallah aramızdan hamişler olur güzel haber alalım artık💃
Gerçekten öyle birbirimize alıştık 😍 inşallah vardır bence var mutlaka ama yakında haber alırız 😇

Back
X