3 haftalık evliyim terk edildim

Kimseye söylememe bukadar agresif olması sonrasında coecek gibi gelince demesi akla bunlati getiriyor ayrıca sizin evlilik birliği olmadığı için nafakalik durumunuz olamaz

Askeri personel se iş yerine gidin üstleri ile konusun

Mesela siz Nisan düğün yapmış olup herşey usulünce olsaydı ozaman derdin gururum onurum kırıldı herkese rezil etti vs öyle bir durumda yok

Sen niye böyle bir iş yaptinti. Hicmi sevdiginbiri yok düğününe çağırmak istediğin hicmi gelinlik giymek istemedin nasıl saçma bir iş koca kacmiyorki niye yaktın kendini

Hemen evlilğin iptali için dava açın. Bakın boşanma değil evliliğin iptali davası. Sonra da maddi manevi tazminat davaso açarsınız

Bir evlilik olması için beraberlik şart yani suzde böyle bir durum söz konusu degil
Ama sonuçta evlendik valla çok saçmaymış. Her konuda şanslı bu işten de yırttı şeytan tüyü mü var bu köpekte
Hemen evlilğin iptali için dava açın. Bakın boşanma değil evliliğin iptali davası. Sonra da maddi manevi tazminat davaso açarsınız
Çok teşekkür ederim

Kanun her iki tarafında korur şimdi evlendi diye ömür boyu nafaka odemezki sende evlendin sonuçta zorla olmuş bişey yok 30 yıl evli kalkıyorlar Anca öyle alıyorlar yada çocuk olması durumunda ayrıca oda mahkemey buseyler sunar

Zevk için başıma bunlar geldi demesi?? Bir de ev mi açacaktım sana demesi?? Annesinin aranızda halledin demesi?? Sizin aşırı ağlayarak evlenmeniz??.. Sanki birlikte oldunuz ve siz şikayetçi olmayın diye nikah kıymak zorunda kalmış gibi geldi bana? Doğru mu? Eğer böyle ise durum değişir boşuna insanlardan çözüm aramayın öneriler yanlış olur. Eğer böyle ise bu şekilde düzeltin ki yapabileceğiniz ne olur diye ona göre yorulmasın insanlar.

Evliliğinizin 2. Günü hır çıkarmak için mi evlenmiş sizle? Hiç bir şey anlaşılmıyor konudan. Ortada ev bark yokken neden gizlice evlendiniz?

Aynen daha aciklayici yazsa

Gerçek bir evlilik olduğuna eminsiniz dimi ? Anlattığınıza göre evlilik sonrası sadece bir gün görüşülmüş. Cinsellik için bile evlenmiş olsa bi erkek , insan bir defa beraber olup pat diye terk etmez. En azından bir müddet doyana kadar diyim devam ederdi mantıken( salt cinsellikse amacı bunu diyorum neler duyuyoruz evet cinsellik için de evlenmiş olabilir) . Ama Sonuçta boşanmak da ha diyince olabilen bişi diil . Tek gecelik ilişki için neden evlensin? Ya da eksik anlattığınız bişiler mi var anlayamadım olayı açıkçası .

Kendince namusu temzlemk mi istems acaba? Ben de boyle anliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…