3 haftalık evliyim terk edildim

Kendince namusu temzlemk mi istems acaba? Ben de boyle anliyorum.
Hem namus temizlemek hem de asker olduğu için kızın şikayetçi olmaması için gibi. O süreçte de doğal olarak kıza ılımlı davranmış ki nikah olmadan şikayet etmesin konu sahibi kızım tanımayız etmeyiz seni doğruyu söyle ki doğru yçnlendirsin insanlar.

Sadece teselli mesaji yazmak istedim. Kendinizin üstüne cok gitmeyin. Burda kimse sizi yargilamaz, hepimiz bu yasa bir takim hatalar yapa yapa geldik. Hersey insanlar icin, iyisiyle kötüsüyle. Icinizi ferah tutmaya calisin ve tüm yasal haklarinizi arayin. Allah güç kuvvet versin, kolay gelsin. Inşallah sağ salim kurtulursunuz.

Evlenmeden önce hiç mi tanımadınız sevgililik dönemi geçirmediniz? Böyle bi adam için ciğerini yaktığınız ailenize acıdım yazık. Hiç bi anne baba böyle bişeyi haketmez değmeyecek biri için çiğneyip geçmişsiniz onları. Boşanıp kurtulmaktan başka çare yok. Bu adamla evli kalmak kendinize en büyük ceza olur. Ailenizin gönlünü alın af dileyin hatta kendinizi affettirmek için varınızı yoğunuzu ortaya koyun onlar için çabalayın bundan sonra. Umarım iyi biri karşınıza çıkar ilerde .

Zevk için başıma bunlar geldi demesi?? Bir de ev mi açacaktım sana demesi?? Annesinin aranızda halledin demesi?? Sizin aşırı ağlayarak evlenmeniz??.. Sanki birlikte oldunuz ve siz şikayetçi olmayın diye nikah kıymak zorunda kalmış gibi geldi bana? Doğru mu? Eğer böyle ise durum değişir boşuna insanlardan çözüm aramayın öneriler yanlış olur. Eğer böyle ise bu şekilde düzeltin ki yapabileceğiniz ne olur diye ona göre yorulmasın insanlar.
yaşımı küçuktü acaba diyecegim oyle olsa aileden habersiz evlenemezdi sanirim.

Arkadaşlara katılıyorum burada hiç kimse sizi yargılama mercii değil. Ama gerçekten doğru yönlendirilmek ve doğru fikirler almak istiyorsanız, olay yukarıda bahsettiğim gibiyse doğru şekilde anlatın ki yanlış üstüne yanlış olmasın devamı da.. Çünkü o durumda buradaki bir çok tavsiye sizin de adamın da hayatına daha çok zarar verir..

Konu çok uzun, olabildiğince kısa kesmek istiyorum ama her şeyden önce çok hassas bi dönemde olduğumu ve beni yargılayacak sözlerinizi normalden daha fazla canımı yakacağını bilin çünkü psikolojim hiç iyi değil.

Ben 3 hafta evvel ailemden habersiz evlendim. Eşim askeri personel. İzine gelince düğün, ev tutma vs işlerini halledeceğini söyledi. Bana Bi alyans bile almadı. Evlendik. Evlendiğimiz gün göreve gitti, ben ailemin evinde onu beklerken gittiği 2. Gün bana buz gibi davranmaya başladı. Telefonlarımı açmıyor, açsa da hemen kapatmak için bahaneler arıyor vs. En sonunda bu böyle olmayacak bari Bi ev tutalım aileme izah edelim dedim BANANE, SANA EV Mİ TUTUCAM BİDE, NE HALİN VARSA GÖR DEDİ. annesinin durumdan haberi oldu, onu aradım BEN NAPİM ARANIZDA HALLEDİN dedi. En sonunda da bana ZATEN Bİ ZEVK İÇİN BAŞIMA BUNLAR GELDİ dedi, beni terk etti.. Dünyam başıma yıkıldı. Üstelik sen kesin beni aldatmışsındır nereden bileyim ne bok yediğini Ben uzaktayım, seni öldürürüm diye tehdit etti. Ben bu kişiye hukuki yollarla elimden gelen her türlü zararı vermek istiyorum çünkü hayatımla oynadı. Tazminat, nafaka, hapis artık ne gelirse hukuk çerçevesinde zarara uğratmak istiyorum ama haklı çıkar mıyım yoksa boşuna mı uğraşırım veya bunun dışında ne yapmam gerekir lütfen bana BENİ YARGILAMADAN yardımcı olun çünkü ben zaten sabaha kadar uyumayıp bu kişiye güvendiğim için kendimi suçluyorum.
Boşanma davani aç. Başka türlü bişey olacağını sanmıyorum geçen 16 yaşındaki çocuk öldüresiye patronu tarafından dövüldü adam şuan serbest. Sokak ortasında eski eşi tarafından canavarca dövüldü hayatı tehlikesi oluştu sosyal medya ayağa kalkmasaydi o adamda serbest kalacaktı öncesinde kadın 9 kere darp raporu varken şikayetci olmuş sende dene istersen sansini

Sevismek icin evlilige gerek yoktu,ne mal bir adam yahu? Bu kadar mi yoklukta kalmis?
Acin davanizi,tez vakitte kurtulursunuz insallah. Bir daha da ailelerden habersiz gel evlenelim diyene gitmeyin mumkunse. Allah bilir ne kusuru vardi da ailelere soylemeyelim dedi?

Zevk için başıma bunlar geldi demesi?? Bir de ev mi açacaktım sana demesi?? Annesinin aranızda halledin demesi?? Sizin aşırı ağlayarak evlenmeniz??.. Sanki birlikte oldunuz ve siz şikayetçi olmayın diye nikah kıymak zorunda kalmış gibi geldi bana? Doğru mu? Eğer böyle ise durum değişir boşuna insanlardan çözüm aramayın öneriler yanlış olur. Eğer böyle ise bu şekilde düzeltin ki yapabileceğiniz ne olur diye ona göre yorulmasın insanlar.
Öyle bişey yok kimseye evlen benimle diye ağlayacak değilim

Konu çok uzun, olabildiğince kısa kesmek istiyorum ama her şeyden önce çok hassas bi dönemde olduğumu ve beni yargılayacak sözlerinizi normalden daha fazla canımı yakacağını bilin çünkü psikolojim hiç iyi değil.

Ben 3 hafta evvel ailemden habersiz evlendim. Eşim askeri personel. İzine gelince düğün, ev tutma vs işlerini halledeceğini söyledi. Bana Bi alyans bile almadı. Evlendik. Evlendiğimiz gün göreve gitti, ben ailemin evinde onu beklerken gittiği 2. Gün bana buz gibi davranmaya başladı. Telefonlarımı açmıyor, açsa da hemen kapatmak için bahaneler arıyor vs. En sonunda bu böyle olmayacak bari Bi ev tutalım aileme izah edelim dedim BANANE, SANA EV Mİ TUTUCAM BİDE, NE HALİN VARSA GÖR DEDİ. annesinin durumdan haberi oldu, onu aradım BEN NAPİM ARANIZDA HALLEDİN dedi. En sonunda da bana ZATEN Bİ ZEVK İÇİN BAŞIMA BUNLAR GELDİ dedi, beni terk etti.. Dünyam başıma yıkıldı. Üstelik sen kesin beni aldatmışsındır nereden bileyim ne bok yediğini Ben uzaktayım, seni öldürürüm diye tehdit etti. Ben bu kişiye hukuki yollarla elimden gelen her türlü zararı vermek istiyorum çünkü hayatımla oynadı. Tazminat, nafaka, hapis artık ne gelirse hukuk çerçevesinde zarara uğratmak istiyorum ama haklı çıkar mıyım yoksa boşuna mı uğraşırım veya bunun dışında ne yapmam gerekir lütfen bana BENİ YARGILAMADAN yardımcı olun çünkü ben zaten sabaha kadar uyumayıp bu kişiye güvendiğim için kendimi suçluyorum.
Geçmiş olsun deyım 🥺çok kötü bır durum nerde görev yaptığını bılıyormusunız benım esımde askerî personel ona sorabılırım ne gıbı ıslemler yapabılırsınız dıye ıstersenız

Nerde görev yaptığını biliyorsan en tepedeko komutanına ulaş ara ve durumu mutlaka ona anlat onu işinden bile edebilirsin bu tarz şeyler en basiti eşini aldatma bile askeri personelde kabul edilebilir birşey dgl insaninisinden eder bende asker esiyim

Peki ben ısrar ediyor durumuna düşmek istemem. Sonuç aynı gibi görünse de iki durum arasında çok fark var. Farklı şekilde öneride bulunmak gerekiyordu ama zorla da olmuyor tabii.

Mutlaka tüm hukuki yollardan şikayet et hakkını ara asla pes etme avukatla konuş o mutlaka bilir onun işyerine yazı evrak biseyler yolar ve bu kişisel olmaktan çıkar

Askeriyede yüz kızartıcı laflara bıle ceza uyguluyorlar bunu yapana dırek hersey açıklanana kadar uzaklaştırma verırler ama o kişi size birsey yapar mı sımdı aılenızın haberı varmı

Bu konu ile ilgili son kez şunu belirtmek istiyorum ki ortada resmi bir nikah var. Ahlaka aykırı veya yüz kızartıcı bir suç unsuru yok ortada. Öyle komutanına şikayetle filan hiç bir şey elde edemezsiniz. Öyle olsaydı hiç bir asker eşinden ve komutanından korkusuna boşanamazdı. Yapabileceğiniz ya boşanmayı red etmek suretiyle süreç olarak süründürmek ya da boşanırken maddi ve manevi tazminat taleplerinde bulunup bulunamayacağınızı araştırmak olur.

X