-
- Konu Sahibi Graveyardgoat
Evet gezer ama alkolik olamaz sürekli bar pavyonda takilamaz ne iptali tazminatsız ne bosanicak duygulariyla oynamis herşeyin bir yordamı varNe alaka asker polis vs alkol tabi ki alıp geziyor. Onlar insan değil mi? Zaten adam resmi nikah yapmış neyini şikayet edicek anca davada tehtit etti vs diye kanıt sunar ki konu sahibi nikah iptali istemeli biran önce
Ailene ailene haber ver artık akillan kimseye güvenme başına iş gelirBeni öldürmekle vs tehdit etti.
Ne alaka ya benim gayet askeriyede ve ya polis arkadaşlarım var gayet normal insanlar gibi barlara clublere gidiyorlar çünkü normal iş dışında sarhoşta olabilir. Adamlar iş saatinde sarhoş değiller sonuçtaEvet gezer ama alkolik olamaz sürekli bar pavyonda takilamaz ne iptali tazminatsız ne bosanicak duygulariyla oynamis herşeyin bir yordamı var
Hergün içemez gerek sağlık gerekse sosyal yaşam için iyi değil asker olması tabiki evlenmesine engel değil ama böyle kandırmaya hoş değil köpek gibi kimse kimseyi atamaz konu sahibi zaten suçluAlkol alip etrafa ve insanlara zarar vermek baska evlenip anlasamayip bosanmak baska asker olmasi evlenmesine engel degil kaldiki burda butun sorumluluk sadece o karaktersizde degil tek başına evlenmedi yani peki sen hic gordunmu gel ailelerden gizli evlenelim diyen birini ...konu sahibi bacagina sıkmış denilenden hata yapmis artik bosanmaktan baska care yok ...
Bu konu hakkında yazmayacağımNe alaka ya benim gayet askeriyede ve ya polis arkadaşlarım var gayet normal insanlar gibi barlara clublere gidiyorlar çünkü normal iş dışında sarhoşta olabilir. Adamlar iş saatinde sarhoş değiller sonuçta
Bilginiz yok zaten adamlar sanki görevde içiyor alkolik muamelesi yapıyorsunuz.Bu konu hakkında yazmayacağım
Alkolik diye bişey demedim tamam sen haklısinBilginiz yok zaten adamlar sanki görevde içiyor alkolik muamelesi yapıyorsunuz.
Neden bu zevk ugruna evlendim dediki. Sızınle ılıskı ye mı gırdı de mecbur kalıp evlendiKonu çok uzun, olabildiğince kısa kesmek istiyorum ama her şeyden önce çok hassas bi dönemde olduğumu ve beni yargılayacak sözlerinizi normalden daha fazla canımı yakacağını bilin çünkü psikolojim hiç iyi değil.
Ben 3 hafta evvel ailemden habersiz evlendim. Eşim askeri personel. İzine gelince düğün, ev tutma vs işlerini halledeceğini söyledi. Bana Bi alyans bile almadı. Evlendik. Evlendiğimiz gün göreve gitti, ben ailemin evinde onu beklerken gittiği 2. Gün bana buz gibi davranmaya başladı. Telefonlarımı açmıyor, açsa da hemen kapatmak için bahaneler arıyor vs. En sonunda bu böyle olmayacak bari Bi ev tutalım aileme izah edelim dedim BANANE, SANA EV Mİ TUTUCAM BİDE, NE HALİN VARSA GÖR DEDİ. annesinin durumdan haberi oldu, onu aradım BEN NAPİM ARANIZDA HALLEDİN dedi. En sonunda da bana ZATEN Bİ ZEVK İÇİN BAŞIMA BUNLAR GELDİ dedi, beni terk etti.. Dünyam başıma yıkıldı. Üstelik sen kesin beni aldatmışsındır nereden bileyim ne bok yediğini Ben uzaktayım, seni öldürürüm diye tehdit etti. Ben bu kişiye hukuki yollarla elimden gelen her türlü zararı vermek istiyorum çünkü hayatımla oynadı. Tazminat, nafaka, hapis artık ne gelirse hukuk çerçevesinde zarara uğratmak istiyorum ama haklı çıkar mıyım yoksa boşuna mı uğraşırım veya bunun dışında ne yapmam gerekir lütfen bana BENİ YARGILAMADAN yardımcı olun çünkü ben zaten sabaha kadar uyumayıp bu kişiye güvendiğim için kendimi suçluyorum.
Askeriye karışamaz, özel hayataAskeriyeye komutanınahaber verin, delilleri saklayın ve bir avukata haber verin.Askeriye onu. Hakkından gelir
Evet oylesin.Aslında ondan ayrılığım için hiç üzülmüyorum. Düğünsüz derneksiz rezil olduğum için üzülüyorum ama bunu da hukuksal yolla tazmin edersem içim bir nebze soğur. Bu kişi hayat boyu beni manipüle etti. Bunun yüzünden estetik ameliyat bile oldum bedenimle alay edip beni buna zorladı. Çok salak mıyım saf mıyım neyim bilmiyorum ama bunların hiçbirini hak etmedim
Kusura bakma da yargilamadan gecemiycem.ailenden habersiz hangi akla hizmet evlenirsin.kendi düşen ağlamaz.otur ağla şimdi.Konu çok uzun, olabildiğince kısa kesmek istiyorum ama her şeyden önce çok hassas bi dönemde olduğumu ve beni yargılayacak sözlerinizi normalden daha fazla canımı yakacağını bilin çünkü psikolojim hiç iyi değil.
Ben 3 hafta evvel ailemden habersiz evlendim. Eşim askeri personel. İzine gelince düğün, ev tutma vs işlerini halledeceğini söyledi. Bana Bi alyans bile almadı. Evlendik. Evlendiğimiz gün göreve gitti, ben ailemin evinde onu beklerken gittiği 2. Gün bana buz gibi davranmaya başladı. Telefonlarımı açmıyor, açsa da hemen kapatmak için bahaneler arıyor vs. En sonunda bu böyle olmayacak bari Bi ev tutalım aileme izah edelim dedim BANANE, SANA EV Mİ TUTUCAM BİDE, NE HALİN VARSA GÖR DEDİ. annesinin durumdan haberi oldu, onu aradım BEN NAPİM ARANIZDA HALLEDİN dedi. En sonunda da bana ZATEN Bİ ZEVK İÇİN BAŞIMA BUNLAR GELDİ dedi, beni terk etti.. Dünyam başıma yıkıldı. Üstelik sen kesin beni aldatmışsındır nereden bileyim ne bok yediğini Ben uzaktayım, seni öldürürüm diye tehdit etti. Ben bu kişiye hukuki yollarla elimden gelen her türlü zararı vermek istiyorum çünkü hayatımla oynadı. Tazminat, nafaka, hapis artık ne gelirse hukuk çerçevesinde zarara uğratmak istiyorum ama haklı çıkar mıyım yoksa boşuna mı uğraşırım veya bunun dışında ne yapmam gerekir lütfen bana BENİ YARGILAMADAN yardımcı olun çünkü ben zaten sabaha kadar uyumayıp bu kişiye güvendiğim için kendimi suçluyorum.
Para verse sorun çözülüyor mu yani?Yaptığı sacma sapan birşey bunu askeriye kabul etmez bir nsanlar özel hayatinq dikkat eder normal bir evlilik değil lütfen normallestirmeyin adam gibi bisanalim seni yyiprattim ne desen haklısın biliyorum yaşadıklarını karşılamaz sana bir miktar para vereyim diyebilirdi herşeyin bir yordamı var köpek gibi kimse kimseyi atamaz duygularıyla oynayamaz
Ben seni anlamadim istemeden nasil evlenebiliyorsun cok garip . Evraklari bir kontrol et o adamla evlendigine emin misin? Adini bilmedigin biri ile evlenmis olabilirsin yani bu adam senin bu safliginla sana bunu yapmis olabilirValla ben elimden gelen her şeyi yaptım
Çok mutsuzum bu şekilde evlenmek istemiyordum gizli saklı
Sana şimdiden bu şekilde davranan iriyle hayatgeçmez ver mahkemeye boşanma davası aç atta hiç uğraşıp başına bela alma neler okuyup dinliyor görüyoruzbu beladan kurtulnaya bakın derim hakkında hayırlısı olsun inşallahKonu çok uzun, olabildiğince kısa kesmek istiyorum ama her şeyden önce çok hassas bi dönemde olduğumu ve beni yargılayacak sözlerinizi normalden daha fazla canımı yakacağını bilin çünkü psikolojim hiç iyi değil.
Bence adamla cinsellik yaşadı. Bekareti gittiği için şantaj yaptı. Adam da tuzağa düştü nikah kıydı. Şimdi de boşasın diye kadına kötü davranıyor.Para verse sorun çözülüyor mu yani?
Ben adam suçsuz demiyorum zaten
Konu sahibi de çok kandırılmış değil diyorum
Risk almış olmamış
Suç niye tamamiyle adama kalıyor?
Yüzüksüz, ailesiz, evlenmeyi konu sahibi niye kabul etmiş mesela?
Bu adam uğruna niye estetik yaptırmış?
Bu manipülatif adamla niye bile bile evlenmiş?
Adam harika biri değilmiş ki hiçbi zaman zaten
Konu sahibi risk alarak evlenmiş adamla
Ki ben tüm detayları anlattığını düşünmüyorum
Kimse kimseye 1 gece seks yapacak diye gizli resmi nikah kıymaz
Binbir türlü yolu var seks yapmanın
Niye resmi nikah kıyıp sizin düşüncenizle bir de mesleğini riske atsın?
Konu sahibinin hikayesinden daha akla yatkınBence adamla cinsellik yaşadı. Bekareti gittiği için şantaj yaptı. Adam da tuzağa düştü nikah kıydı. Şimdi de boşasın diye kadına kötü davranıyor.
En mantıklı hikaye bu.