3 haftalık evliyim terk edildim

Hikayenin eksik olduğu belli, ama buna takılmayacağım zira şu noktada en önemli şey can güvenliğiniz.

Zaten ortada paylaştığınız bir mal yok, çocuk yok en yakın vakitte bundan kurtulmaya bakın.

Mutlaka bir avukattan destek alarak nikah iptali için araştırma yapın. İletişiminiz mutlaka yazılı olsun, oturup telefondan tehdit dinlemeyin. Mesajlar size kanıt olur.

Askerde olması da bir avantaj, tazminatın ötesinde bu durumdan ne kadar kısa zamamda kurtulursanız sizin için daha hayırlı.

Evet yani yüzük olmaması ve aileden habersiz alınan evlilik kararı durup dururken alınmaz, evlilikten sonra çok ama çok değişti nasıl olur diye hikaye dinlemenin gereği yok, iş batık başlamış zaten.

Fake ise yaratıcı değil, gerçek ise cidden korkutucu. Konu sahibinin parayı falan unutup kendini bu durumdan kurtarması lazım.

Hergün içemez gerek sağlık gerekse sosyal yaşam için iyi değil asker olması tabiki evlenmesine engel değil ama böyle kandırmaya hoş değil köpek gibi kimse kimseyi atamaz konu sahibi zaten suçlu
Ozel hayatinda karisilabilecek yerler var örneğin uygunsuz bir davranista yasakli madde kullanmakta ve iffetsiz sekilde yasamakta bu durumda ya ceza alir yada gorevinden men edilir onun dışında evli ayrildi 3 ay da kullandida atti diye askeriyeden ceza alamaz ..ha aldatti ve ya siddet uyguladi bu gibi durumlarda degisebilir ..konu sahibinin yapacagi en iyi sey kendisi icin hemen kurtulmak intikam almaya bile degmez

Ben konu sahibi haklı demiyorum dünyanın en saçma işini yapmış ama guvenmis ailesini bile düşünmeden evlilik yapmış bence ailesine durumu bildirsin ve bundan böyle tek başına karar almasin umarım en az zararla atlatir her ikiside yazdıklarımı geri aliyorum tek yapması gereken ailesiine bildirip çocukla düzgün bir şekilde boşanmak açıkçası şimdi böyle hakli gibi duruyor ama çok eksik noktalarbvar çocuğu delirtmis gibi hepsini okumadım konunun takıntı hastalığı olabilir kızda estetik yaptırdiysa

Askeri personelin sorumlusu acayip sorunlu oluyor.
Hep bı düşündürür beni.
Çevremde çok mutlu evliliği olanda var, enteresan şekilde sorunlu degisik evliliği olanda.
Hani bı tabir varya totosunda ki donuna kadar al.
İşini etkileyecektir tehditleri hele sen bı tehdit için araştır bak, şikayet et.
Kuzu gibi melemezse bende Chickennova değilim.

Bu manyakla da evli kalayım demeyin sakın.

Hem beni istemediği söylüyor boşanmaktsn bahsediyor, 2 gün sonra boşanırsan gırtlağını keserim Diyor. Ben burada konuyu uzatmamak adına olabildiğince kısa anlatmaya çalıştım ama adım şantajcıya çıktı. Neymiş şantaj yapmışım. Ne kadar ayıp. Ben sadece sevdim inandım güvendim. O da beni, benim onu sevdiğim gibi seviyor sandım hepsi bu. Evlenirsek tayinimi istemem daha kolay olur, birlikte yaşamamız daha kolay olur dedi Bi şekilde ikna etti beni. Sonra da ortada bıraktı demediğini bırakmadı Bi de hemcinslerim hakaret ediyor. Cidden çok pişman oldum konuyu açtığıma

Peki ne değişti ne oldu ailene haber vermelisin en azından seni anlayan bir yakınına psikolojik sorunu olabilir bipolar olabilir anı değişimleri var ise bir süre bekleyip düzgünce konuş eğer sacmaliyorsa ayrılmak en dogrusu

Annesiyle konuştum bana dedi ki DELİ KIZIM BU annesi bile illallah etmiş. Bir gün dünyanın en mükemmel en kibar en muhteşem insanı oluyor inanamıyorum dünyada böyle Bi erkek olabilir mi diyorum inanamıyorum. Ertesi gün içine iblis girmiş gibi beni ölümle tehditler küfürler iftiralar.

Bipolar olabilir en iyisi kurtulmaya bak boşan birdahada görüşme nasıl bir cesaret ailenden habersiz böyle bir iş yaptın çok yazık degilmi onlara

Bipolar olabilir en iyisi kurtulmaya bak boşan birdahada görüşme nasıl bir cesaret ailenden habersiz böyle bir iş yaptın çok yazık degilmi onlara
Evlenince eş durumundan tayinimi alır almaz hemen gelicem her şeyi telafi edip ailenin gönlünü alıcam dedi. Gittiğinde neden aniden değişti hiç Bilmiyorum

Evlenince eş durumundan tayinimi alır almaz hemen gelicem her şeyi telafi edip ailenin gönlünü alıcam dedi. Gittiğinde neden aniden değişti hiç Bilmiyorum
İnşallah güzel mutlu bir aile olursunuz ama önce bir psikiyatriste gitsin yani sorunu varmış gibi öteki türlü guvenipte ayrı eve çıkma pek düzgün değil hissiyatı veriyor acaba eş durumu tayini için evlenmiş olabilirmi birde öncesinde ailesiyle gelip usule uygun davransın gelince falan değil anneninde istekleri vardır kızı olarak

Arkadaşım da bana böyle dedi sırf tayin için olabilir mi acaba diye ama kim kiminle böyle bişey için evlenir ki sonuçta bu işin sonunda boşanıp nafaka ödemek var, ama karşımdaki Yarınını düşünmeden yaşayan biri. Her şey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…