- 20 Kasım 2017
- 2.747
- 7.952
- 39
-
- Konu Sahibi Graveyardgoat
Siz öyle diyorsanız ben inanırım.Bence adamla cinsellik yaşadı. Bekareti gittiği için şantaj yaptı. Adam da tuzağa düştü nikah kıydı. Şimdi de boşasın diye kadına kötü davranıyor.
En mantıklı hikaye bu.
Çünkü konu sahibinin söyledikleri hiçbir mantığa yatmıyorSiz öyle diyorsanız ben inanırım.
O yüzden yorum yapamadım ben de. Sizin dediğiniz daha mantıklı. Konu gerçekse tabi ki.Çünkü konu sahibinin söyledikleri hiçbir mantığa yatmıyor
bence konu sahibi insanların bu kadar dikkate alıp zaman ayırıp yazdıklarını okuyup kıs kıs gülüyor ekran başında. fake diyorum ben. yani niyeti cinsellik olan adam bi gece için asssla evlenmez çoğu kadın bunu bilir. olay örgüsünde de epey hata var zaten.
Ozel hayatinda karisilabilecek yerler var örneğin uygunsuz bir davranista yasakli madde kullanmakta ve iffetsiz sekilde yasamakta bu durumda ya ceza alir yada gorevinden men edilir onun dışında evli ayrildi 3 ay da kullandida atti diye askeriyeden ceza alamaz ..ha aldatti ve ya siddet uyguladi bu gibi durumlarda degisebilir ..konu sahibinin yapacagi en iyi sey kendisi icin hemen kurtulmak intikam almaya bile degmezHergün içemez gerek sağlık gerekse sosyal yaşam için iyi değil asker olması tabiki evlenmesine engel değil ama böyle kandırmaya hoş değil köpek gibi kimse kimseyi atamaz konu sahibi zaten suçlu
Ben konu sahibi haklı demiyorum dünyanın en saçma işini yapmış ama guvenmis ailesini bile düşünmeden evlilik yapmış bence ailesine durumu bildirsin ve bundan böyle tek başına karar almasin umarım en az zararla atlatir her ikiside yazdıklarımı geri aliyorum tek yapması gereken ailesiine bildirip çocukla düzgün bir şekilde boşanmak açıkçası şimdi böyle hakli gibi duruyor ama çok eksik noktalarbvar çocuğu delirtmis gibi hepsini okumadım konunun takıntı hastalığı olabilir kızda estetik yaptırdiysaPara verse sorun çözülüyor mu yani?
Ben adam suçsuz demiyorum zaten
Konu sahibi de çok kandırılmış değil diyorum
Risk almış olmamış
Suç niye tamamiyle adama kalıyor?
Yüzüksüz, ailesiz, evlenmeyi konu sahibi niye kabul etmiş mesela?
Bu adam uğruna niye estetik yaptırmış?
Bu manipülatif adamla niye bile bile evlenmiş?
Adam harika biri değilmiş ki hiçbi zaman zaten
Konu sahibi risk alarak evlenmiş adamla
Ki ben tüm detayları anlattığını düşünmüyorum
Kimse kimseye 1 gece seks yapacak diye gizli resmi nikah kıymaz
Binbir türlü yolu var seks yapmanın
Niye resmi nikah kıyıp sizin düşüncenizle bir de mesleğini riske atsın?
Allah seni bildiği gibi yapsınBence adamla cinsellik yaşadı. Bekareti gittiği için şantaj yaptı. Adam da tuzağa düştü nikah kıydı. Şimdi de boşasın diye kadına kötü davranıyor.
En mantıklı hikaye bu.
Hem beni istemediği söylüyor boşanmaktsn bahsediyor, 2 gün sonra boşanırsan gırtlağını keserim Diyor. Ben burada konuyu uzatmamak adına olabildiğince kısa anlatmaya çalıştım ama adım şantajcıya çıktı. Neymiş şantaj yapmışım. Ne kadar ayıp. Ben sadece sevdim inandım güvendim. O da beni, benim onu sevdiğim gibi seviyor sandım hepsi bu. Evlenirsek tayinimi istemem daha kolay olur, birlikte yaşamamız daha kolay olur dedi Bi şekilde ikna etti beni. Sonra da ortada bıraktı demediğini bırakmadı Bi de hemcinslerim hakaret ediyor. Cidden çok pişman oldum konuyu açtığımaYaptığı sacma sapan birşey bunu askeriye kabul etmez bir nsanlar özel hayatinq dikkat eder normal bir evlilik değil lütfen normallestirmeyin adam gibi bisanalim seni yyiprattim ne desen haklısın biliyorum yaşadıklarını karşılamaz sana bir miktar para vereyim diyebilirdi herşeyin bir yordamı var köpek gibi kimse kimseyi atamaz duygularıyla oynayamaz
Peki ne değişti ne oldu ailene haber vermelisin en azından seni anlayan bir yakınına psikolojik sorunu olabilir bipolar olabilir anı değişimleri var ise bir süre bekleyip düzgünce konuş eğer sacmaliyorsa ayrılmak en dogrusuHem beni istemediği söylüyor boşanmaktsn bahsediyor, 2 gün sonra boşanırsan gırtlağını keserim Diyor. Ben burada konuyu uzatmamak adına olabildiğince kısa anlatmaya çalıştım ama adım şantajcıya çıktı. Neymiş şantaj yapmışım. Ne kadar ayıp. Ben sadece sevdim inandım güvendim. O da beni, benim onu sevdiğim gibi seviyor sandım hepsi bu. Evlenirsek tayinimi istemem daha kolay olur, birlikte yaşamamız daha kolay olur dedi Bi şekilde ikna etti beni. Sonra da ortada bıraktı demediğini bırakmadı Bi de hemcinslerim hakaret ediyor. Cidden çok pişman oldum konuyu açtığıma
Annesiyle konuştum bana dedi ki DELİ KIZIM BU annesi bile illallah etmiş. Bir gün dünyanın en mükemmel en kibar en muhteşem insanı oluyor inanamıyorum dünyada böyle Bi erkek olabilir mi diyorum inanamıyorum. Ertesi gün içine iblis girmiş gibi beni ölümle tehditler küfürler iftiralar.Peki ne değişti ne oldu ailene haber vermelisin en azından seni anlayan bir yakınına psikolojik sorunu olabilir bipolar olabilir anı değişimleri var ise bir süre bekleyip düzgünce konuş eğer sacmaliyorsa ayrılmak en dogrusu
Bipolar olabilir en iyisi kurtulmaya bak boşan birdahada görüşme nasıl bir cesaret ailenden habersiz böyle bir iş yaptın çok yazık degilmi onlaraAnnesiyle konuştum bana dedi ki DELİ KIZIM BU annesi bile illallah etmiş. Bir gün dünyanın en mükemmel en kibar en muhteşem insanı oluyor inanamıyorum dünyada böyle Bi erkek olabilir mi diyorum inanamıyorum. Ertesi gün içine iblis girmiş gibi beni ölümle tehditler küfürler iftiralar.
Bana da öyle geldi ya ama hayatta neler olmuyor kikonu bana cok gercek cı gelmedi. bıde nıye adam meslegını tehlikeye atsın
Evlenince eş durumundan tayinimi alır almaz hemen gelicem her şeyi telafi edip ailenin gönlünü alıcam dedi. Gittiğinde neden aniden değişti hiç BilmiyorumBipolar olabilir en iyisi kurtulmaya bak boşan birdahada görüşme nasıl bir cesaret ailenden habersiz böyle bir iş yaptın çok yazık degilmi onlara
İnşallah güzel mutlu bir aile olursunuz ama önce bir psikiyatriste gitsin yani sorunu varmış gibi öteki türlü guvenipte ayrı eve çıkma pek düzgün değil hissiyatı veriyor acaba eş durumu tayini için evlenmiş olabilirmi birde öncesinde ailesiyle gelip usule uygun davransın gelince falan değil anneninde istekleri vardır kızı olarakEvlenince eş durumundan tayinimi alır almaz hemen gelicem her şeyi telafi edip ailenin gönlünü alıcam dedi. Gittiğinde neden aniden değişti hiç Bilmiyorum
Arkadaşım da bana böyle dedi sırf tayin için olabilir mi acaba diye ama kim kiminle böyle bişey için evlenir ki sonuçta bu işin sonunda boşanıp nafaka ödemek var, ama karşımdaki Yarınını düşünmeden yaşayan biri. Her şey olabilirİnşallah güzel mutlu bir aile olursunuz ama önce bir psikiyatriste gitsin yani sorunu varmış gibi öteki türlü guvenipte ayrı eve çıkma pek düzgün değil hissiyatı veriyor acaba eş durumu tayini için evlenmiş olabilirmi