3 haftalık evliyim terk edildim

Arkadaşım da bana böyle dedi sırf tayin için olabilir mi acaba diye ama kim kiminle böyle bişey için evlenir ki sonuçta bu işin sonunda boşanıp nafaka ödemek var, ama karşımdaki Yarınını düşünmeden yaşayan biri. Her şey olabilir
Kimseye söylememe bukadar agresif olması sonrasında coecek gibi gelince demesi akla bunlati getiriyor ayrıca sizin evlilik birliği olmadığı için nafakalik durumunuz olamaz

Konu çok uzun, olabildiğince kısa kesmek istiyorum ama her şeyden önce çok hassas bi dönemde olduğumu ve beni yargılayacak sözlerinizi normalden daha fazla canımı yakacağını bilin çünkü psikolojim hiç iyi değil.

Ben 3 hafta evvel ailemden habersiz evlendim. Eşim askeri personel. İzine gelince düğün, ev tutma vs işlerini halledeceğini söyledi. Bana Bi alyans bile almadı. Evlendik. Evlendiğimiz gün göreve gitti, ben ailemin evinde onu beklerken gittiği 2. Gün bana buz gibi davranmaya başladı. Telefonlarımı açmıyor, açsa da hemen kapatmak için bahaneler arıyor vs. En sonunda bu böyle olmayacak bari Bi ev tutalım aileme izah edelim dedim BANANE, SANA EV Mİ TUTUCAM BİDE, NE HALİN VARSA GÖR DEDİ. annesinin durumdan haberi oldu, onu aradım BEN NAPİM ARANIZDA HALLEDİN dedi. En sonunda da bana ZATEN Bİ ZEVK İÇİN BAŞIMA BUNLAR GELDİ dedi, beni terk etti.. Dünyam başıma yıkıldı. Üstelik sen kesin beni aldatmışsındır nereden bileyim ne bok yediğini Ben uzaktayım, seni öldürürüm diye tehdit etti. Ben bu kişiye hukuki yollarla elimden gelen her türlü zararı vermek istiyorum çünkü hayatımla oynadı. Tazminat, nafaka, hapis artık ne gelirse hukuk çerçevesinde zarara uğratmak istiyorum ama haklı çıkar mıyım yoksa boşuna mı uğraşırım veya bunun dışında ne yapmam gerekir lütfen bana BENİ YARGILAMADAN yardımcı olun çünkü ben zaten sabaha kadar uyumayıp bu kişiye güvendiğim için kendimi suçluyorum.
Askeri personel se iş yerine gidin üstleri ile konusun

Mesela siz Nisan düğün yapmış olup herşey usulünce olsaydı ozaman derdin gururum onurum kırıldı herkese rezil etti vs öyle bir durumda yok

Sen niye böyle bir iş yaptinti. Hicmi sevdiginbiri yok düğününe çağırmak istediğin hicmi gelinlik giymek istemedin nasıl saçma bir iş koca kacmiyorki niye yaktın kendini

Konu çok uzun, olabildiğince kısa kesmek istiyorum ama her şeyden önce çok hassas bi dönemde olduğumu ve beni yargılayacak sözlerinizi normalden daha fazla canımı yakacağını bilin çünkü psikolojim hiç iyi değil.

Ben 3 hafta evvel ailemden habersiz evlendim. Eşim askeri personel. İzine gelince düğün, ev tutma vs işlerini halledeceğini söyledi. Bana Bi alyans bile almadı. Evlendik. Evlendiğimiz gün göreve gitti, ben ailemin evinde onu beklerken gittiği 2. Gün bana buz gibi davranmaya başladı. Telefonlarımı açmıyor, açsa da hemen kapatmak için bahaneler arıyor vs. En sonunda bu böyle olmayacak bari Bi ev tutalım aileme izah edelim dedim BANANE, SANA EV Mİ TUTUCAM BİDE, NE HALİN VARSA GÖR DEDİ. annesinin durumdan haberi oldu, onu aradım BEN NAPİM ARANIZDA HALLEDİN dedi. En sonunda da bana ZATEN Bİ ZEVK İÇİN BAŞIMA BUNLAR GELDİ dedi, beni terk etti.. Dünyam başıma yıkıldı. Üstelik sen kesin beni aldatmışsındır nereden bileyim ne bok yediğini Ben uzaktayım, seni öldürürüm diye tehdit etti. Ben bu kişiye hukuki yollarla elimden gelen her türlü zararı vermek istiyorum çünkü hayatımla oynadı. Tazminat, nafaka, hapis artık ne gelirse hukuk çerçevesinde zarara uğratmak istiyorum ama haklı çıkar mıyım yoksa boşuna mı uğraşırım veya bunun dışında ne yapmam gerekir lütfen bana BENİ YARGILAMADAN yardımcı olun çünkü ben zaten sabaha kadar uyumayıp bu kişiye güvendiğim için kendimi suçluyorum.
Hemen evlilğin iptali için dava açın. Bakın boşanma değil evliliğin iptali davası. Sonra da maddi manevi tazminat davaso açarsınız

Bir evlilik olması için beraberlik şart yani suzde böyle bir durum söz konusu degil
Ama sonuçta evlendik valla çok saçmaymış. Her konuda şanslı bu işten de yırttı şeytan tüyü mü var bu köpekte
Hemen evlilğin iptali için dava açın. Bakın boşanma değil evliliğin iptali davası. Sonra da maddi manevi tazminat davaso açarsınız
Çok teşekkür ederim

Kanun her iki tarafında korur şimdi evlendi diye ömür boyu nafaka odemezki sende evlendin sonuçta zorla olmuş bişey yok 30 yıl evli kalkıyorlar Anca öyle alıyorlar yada çocuk olması durumunda ayrıca oda mahkemey buseyler sunar

Zevk için başıma bunlar geldi demesi?? Bir de ev mi açacaktım sana demesi?? Annesinin aranızda halledin demesi?? Sizin aşırı ağlayarak evlenmeniz??.. Sanki birlikte oldunuz ve siz şikayetçi olmayın diye nikah kıymak zorunda kalmış gibi geldi bana? Doğru mu? Eğer böyle ise durum değişir boşuna insanlardan çözüm aramayın öneriler yanlış olur. Eğer böyle ise bu şekilde düzeltin ki yapabileceğiniz ne olur diye ona göre yorulmasın insanlar.

Evliliğinizin 2. Günü hır çıkarmak için mi evlenmiş sizle? Hiç bir şey anlaşılmıyor konudan. Ortada ev bark yokken neden gizlice evlendiniz?

Zevk için başıma bunlar geldi demesi?? Bir de ev mi açacaktım sana demesi?? Annesinin aranızda halledin demesi?? Sizin aşırı ağlayarak evlenmeniz??.. Sanki birlikte oldunuz ve siz şikayetçi olmayın diye nikah kıymak zorunda kalmış gibi geldi bana? Doğru mu? Eğer böyle ise durum değişir boşuna insanlardan çözüm aramayın öneriler yanlış olur. Eğer böyle ise bu şekilde düzeltin ki yapabileceğiniz ne olur diye ona göre yorulmasın insanlar.
Aynen daha aciklayici yazsa

Gerçek bir evlilik olduğuna eminsiniz dimi ? Anlattığınıza göre evlilik sonrası sadece bir gün görüşülmüş. Cinsellik için bile evlenmiş olsa bi erkek , insan bir defa beraber olup pat diye terk etmez. En azından bir müddet doyana kadar diyim devam ederdi mantıken( salt cinsellikse amacı bunu diyorum neler duyuyoruz evet cinsellik için de evlenmiş olabilir) . Ama Sonuçta boşanmak da ha diyince olabilen bişi diil . Tek gecelik ilişki için neden evlensin? Ya da eksik anlattığınız bişiler mi var anlayamadım olayı açıkçası .

Kendince namusu temzlemk mi istems acaba? Ben de boyle anliyorum.

X