- 1 Eylül 2014
- 25.895
- 30.305
- 35
- Konu Sahibi Graveyardgoat
nasıl zarara uğratırsınız bilmiyorum da bence bir an evvel evlilik iptali davası açın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fake olamayacak kadar absürt. Hani kurgulamak istesen kurgulayamazsınNedense fake kokusu alıyorum.
Peki o zaman şöyle olabilir mi?Resmi maalesef. O zaman bu değişimin sebebi ne bilmiyorum
Bence konu sahıbı yalan soyluyor, resmı nikah yoktur ortada, İmam nikahı olabılırbelki o da..Ya çok saçma, neden sevişmek için evlensin ki? Yani o kadar kız varken neden o kadar nikah, sağlık raporu vb. Uğraşsın ? Bu işte başka bişey var bence.
Kesinlikle tskda Aıle butunlugu. cok önemli. zaten tehtıt. ve yüz kızartıcı suclardan meslekten men olma tehlikesıne girer herseyı kabul etmek zorundaBenim eşim de asker bu tür şeyler askeriye de çok önemli yüz kızartıcı suç diye geçiyor .. şikayet edin dava açın meslekten dahi atılır .. hakkınızı arayın
sakamisın sen yasın kac senın mantıklı dusunemıyormusunuz. ask korlugu bumu oluyorAslında ondan ayrılığım için hiç üzülmüyorum. Düğünsüz derneksiz rezil olduğum için üzülüyorum ama bunu da hukuksal yolla tazmin edersem içim bir nebze soğur. Bu kişi hayat boyu beni manipüle etti. Bunun yüzünden estetik ameliyat bile oldum bedenimle alay edip beni buna zorladı. Çok salak mıyım saf mıyım neyim bilmiyorum ama bunların hiçbirini hak etmedim
Kesinlikle öyle .. saçma sapan bir durum olmuşKesinlikle tskda Aıle butunlugu. cok önemli. zaten tehtıt. ve yüz kızartıcı suclardan meslekten men olma tehlikesıne girer herseyı kabul etmek zorunda
konu bana cok gercek cı gelmedi. bıde nıye adam meslegını tehlikeye atsınKesinlikle öyle .. saçma sapan bir durum olmuş
Yaptığı sacma sapan birşey bunu askeriye kabul etmez bir nsanlar özel hayatinq dikkat eder normal bir evlilik değil lütfen normallestirmeyin adam gibi bisanalim seni yyiprattim ne desen haklısın biliyorum yaşadıklarını karşılamaz sana bir miktar para vereyim diyebilirdi herşeyin bir yordamı var köpek gibi kimse kimseyi atamaz duygularıyla oynayamazBen buna katılmıyorum
Adam kimsenin kimseye kolay yapmadığı bi şeyi yapmış
Gitmiş resmi nikah kıymış
Dini nikah kıyıp cinsellik yaşadıktan sonra ortada bırakmamış ki
Konu sahibi de tehditle silah zoruyla masaya oturtulmamış
Gayet karşılıklı istekle olmuş
Ha sonrasında işler istediği gibi iyi gitmemiş
Adamın karaktersizliği
Ama konu sahibi de 15 yaşında küçük kız değil ki komple kandırılmış muamelesi görüyor
Bu şartlar altında boşanacaklar başka ne yapacaklar?
Eşiyle boşandı diye askeriye niye soruşturma açsın insana?