3 haftalık evliyim terk edildim

Sizin suçunuz ne biliyor musunuz? Sizi evlenmeden önce psikolojik olarak etkileyen bir adamla gizlice evlenmek. Amacının cinsellik olduğunu düşünmüyorum. Bir gece yaşanacak vr adam ertesi gün tüyecek bir daha da hep olumsuz olacak. Hangi insan cinsellik için evlenir ki. Yani devamlı değil bir de gidiyor adam yani sürekli birliktelik değil. Size bişi diyim mi? Amacı farklı adamın dolandırıcı bile olabilir hatta potansiyel manyak bile olabilir. Bence kurtulun ondan değil intikam almak bırakın gitsin. Kendinize değer vermemişsiniz bu haltları yemişsiniz. Daha da düşmeyin.

Resmi maalesef. O zaman bu değişimin sebebi ne bilmiyorum
Peki o zaman şöyle olabilir mi?

Evlenmeden önce birlikte oldunuz, onunla evlenmek istediniz, ama eşiniz evlenmeyi istemedi ve asker olduğu için sizin şikayetçi olma ihtimalinizi düşünüp, işinden olma yada siciline işlenme durumu olur diye , öylesine bir nikah kıyayım en kısa zamanda da boşanırım, demiş olabilir mi?

Zevk için dediğine göre sizinle birlikte olmak için evlenmiş, evlenince birlikte olduktan sonra 2.gun kötü davranmaya başlıyor doğru mu anladım?

Çok tuhaf bir hikaye gerçekten. Sebebi sevismek olsa 1 kere sevişince terk etmek nasil bir kafa, bu kadar gözü nasıl dönüyor insanın. Sizin safliginiza zaten diyecek bir şey yok.

Aramızda hukukçular vardır inşallah. Bir ara haberlerde 1 ay evli kaldığı adamdan ömür boyu nafaka alanların haberleri vardı. Bir de tehditlerini kayıt altına almaya bakın. Olabildiğince delil toplayın onu askeriyeden def etsinler bir güzel. O zaman da hırs yapıp size daha çok sarma ihtimali var tabi. Bir avukatla konusmaniz gerekiyor bunları

önce aılene anlat herseyı onlar desteklesinler hos kızları gızlı saklı iş cevirir neyse sonra davanı ac . valla sasırıyorum nasıl guvenıyorsunuz hemen...

Benim eşim de asker bu tür şeyler askeriye de çok önemli yüz kızartıcı suç diye geçiyor .. şikayet edin dava açın meslekten dahi atılır .. hakkınızı arayın
Kesinlikle tskda Aıle butunlugu. cok önemli. zaten tehtıt. ve yüz kızartıcı suclardan meslekten men olma tehlikesıne girer herseyı kabul etmek zorunda

Aslında ondan ayrılığım için hiç üzülmüyorum. Düğünsüz derneksiz rezil olduğum için üzülüyorum ama bunu da hukuksal yolla tazmin edersem içim bir nebze soğur. Bu kişi hayat boyu beni manipüle etti. Bunun yüzünden estetik ameliyat bile oldum bedenimle alay edip beni buna zorladı. Çok salak mıyım saf mıyım neyim bilmiyorum ama bunların hiçbirini hak etmedim
sakamisın sen yasın kac senın mantıklı dusunemıyormusunuz. ask korlugu bumu oluyor

Burası Türkiye, burada erkeklerin 3 aşağı 5 yukarı zihniyeti belli değil mi ? Kim nikah kıydığı kadını 2 gün sonra bırakır? Resmi nikah olmasa tamam gönül eğlendirmiş derim de. Burda nikâh tapu gibi bir şey adamlar için tepe tepe kullanırım mantığı hakim maalesef. Gerçekten adam anlattığın gibi yaptıysa onun bi genetiğine filan baktıralım numune diye asalım portresini. Çok ilginç çünkü

Ben buna katılmıyorum
Adam kimsenin kimseye kolay yapmadığı bi şeyi yapmış
Gitmiş resmi nikah kıymış
Dini nikah kıyıp cinsellik yaşadıktan sonra ortada bırakmamış ki

Konu sahibi de tehditle silah zoruyla masaya oturtulmamış
Gayet karşılıklı istekle olmuş
Ha sonrasında işler istediği gibi iyi gitmemiş
Adamın karaktersizliği
Ama konu sahibi de 15 yaşında küçük kız değil ki komple kandırılmış muamelesi görüyor
Bu şartlar altında boşanacaklar başka ne yapacaklar?
Eşiyle boşandı diye askeriye niye soruşturma açsın insana?
Yaptığı sacma sapan birşey bunu askeriye kabul etmez bir nsanlar özel hayatinq dikkat eder normal bir evlilik değil lütfen normallestirmeyin adam gibi bisanalim seni yyiprattim ne desen haklısın biliyorum yaşadıklarını karşılamaz sana bir miktar para vereyim diyebilirdi herşeyin bir yordamı var köpek gibi kimse kimseyi atamaz duygularıyla oynayamaz

X