3 haftadır boşandım. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başta ailenize kızdım nasıl araya birileri girince sizi tekrar adama yolladılar diye ama düşününce siz kabul etmişsiniz yaşadıklarınızı, onlar mı etmesin.
Lütfen psikolojik destek alın, ayrılmışsınız ne güzel şimdi o hasta adamın sizi hasta ettiği şeyleri tedavi etme zamanı.

Canısı psikolojini tabi biz bilemeyiz ama tek bildiğim çocuk olmadan boşandın kurtuldun ya otur kalk şükret.

Usenmedim hepsini okudum. Iyi misiniz allah askina? Ay adam sizi sevmemis yolunacak kaz olarak gormus. Anlamiyorum yani hic mi insan tanimiyorsunuz dunyadan bihabersiniz? Adam maasiniz var ve eliniz yuzunuz duzgun diye sizinle evlenmis siz de bunu biliyormussunuz hala beni sevdigi aklima geliyor diyorsunuz. Saka mi yapiyorsunuz?

Zaten eşiniz ilk başlarda belli etmiş kendini, kompleksli biri olduğunu daha sizin atanmış olmanıza takılmasından belli etmiş yani yakın zamanda ben de biriyle evlilik niyetiyle görüşmüştüm kendisi lise mezunuydu maddi olarak çok çok çok iyiydi buna rağmen bir kaç kere bana benim üniversite okumuş onun ise liseyi bile tam bitirememiş olduğunuzda sorun olup olmicağını sormuştu bu benim için sorun değildi ama kendisi için sorun olduğunu anlamıştım hiç uzatmadım yoksa ben de sizinle benzer şeyler yaşayacaktım bunu öngörmüştüm keşke siz de gözünüzü açıp bunun farkına varabilseydiniz. Erkeklerin büyük çoğunluğu kendisinden üstün birini istemez fazla maaş alan ya da kendisinden üst mevkide biri olunca aşağı çekmek ister küçük düşürmek ister kendisini tatmin etmek için yapar bunu inşallah bundan sonra karşınıza denginiz olan biri çıkar çok üzücü bunları yaşamış olmanız ama iyi yönden bakın en azından bu sağlıksız evliliğe bir çocuk kurban gitmedi çocuğunuz olmadığı için şükretmelisiniz bence

Yok
Neden ayrisiniz çocuklarınızdan. Çok üzüldüm. İnşaallah bir an önce kavuşursunuz.Dava açıldı mi ?
Yok daha rezil edilecek duruma getirilecem. Öyle dava acacaklar. Bütçem yok. Açıkçası bu virusde öyle lerine en çok yaradı.

1. Gelgitlerin olacak. Bunlar normal. Zamanla geciyor.
2. 15 ayda ne cok sey yasamissin.
3. Onu hakli gosternek icin kafanda kurdugun seyler dogru degil. Adam kumar oynuyor, maasini almis yetmemis ailenin aldigi arabayi istemis, yetmemis ailenin aldigi eve goz koymus.
4. Siddet var. Bu zaten basli basina adamin suclu oldugunu gosterir. Kimse dovulmeyi hak etmez.
5. Ben neden birsry talep etneden ayrildigina kizdim. Takilarini alabilirdin. Birlikte akdiginuz arabanin yari parasini alabilirdin. Tazminat ralep edebilirdin. Biran once kurtuluyum diye haklarini talep etmeden ayrilmissin.
6. Maasini neden verdin? Yaptigin en buyuk hatalardan biri bu. Kendini kole konumuna sokmussun.
7. Esin kotu biri. Kotu birindrn iyi seyler cikmasini beklemek hata. Gecinmeye gonlu olsa nisanlilik doneminin bahanesiyle dovmez. Her evlilikte ufak tefek sorunlar kiskancliklar olabilir, bunlar dayak atmak icin sebep degil.
8. Bu adamin mayasinda siddet var. Sen ne yaparsan yap bu adam yine bir bahane bulup siddet gosterecekti. Kurtuldugun icin sukret. Adami kafanda hakli cikatmayi birak.

Verilmiş sadakanız varmış bu nasıl eş dayak şiddet psikolojik baskı paranız için evlenmiş katlanılacak gibi değil

Ben de açıkçası içten içe acabalarınız olduğundan buraya konu açtığınızı düşünüyorum. Bu adam pişman olduğunu söyleyerek geri gelsin, affetme olasılığınız yüksek geliyor bana ne yazık ki. Bu süreçte lütfen bir uzman psikologtan destek alın. Hem kararlarınızı daha sağlam alabilmeniz için hem de ileride daha sağlıklı ilişkiler yaşayabilmeniz için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…