3 haftadır boşandım. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özgüvensizlik. Ayakları üstünde durmayı sadece meslek edinmek para kazanmak olarak algılıyor bazılarımız maalesef. Bu konuda nerede ayakları üzerinde duran kadın? Kendi hayatına sahip çıkamayan hala yediği dayakları hak ettiğine inanan bir kadın var karşımızda. Biri evet hak etmişsin dese koşa koşa gidecek eski kocaya sanki, onu bekliyor gibi. Üzülürse de üzülsün napalım, kendine bunları layık gören kadına diyecek pek bir şey yok.

Sevgili iken yaptığın nazlar tripler olmasa bu kez sana basit kadın muamelesi yapacaktı. Fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddet, aşağılama hakaretin bahanesi hiç bitmeyecekti. Nasıl bir sevgi açlığın var ki, bunca şeyden sonra 3 ayda bir seni seviyorum demesini özlüyorsun? Onu yarım kalan işin olarak görüyor olabilir misin? Bitmemiş projen...

M Mucde00 sizi çok iyi anlıyorm. Psikolojik baskının en büyük zararı kişinin kendini yargılaması ve doğru ile yanlısı ayırtedememe oluyor.
Ama emin olun geçecek...
Muhtemelen ona üzülüyorsunuz.
Ona acıyorsunuz.
Hala merhamet kırıntıları var içinizde...

Size sunu öneririm. İlişkiden çıkın ve lütfen dısarıdan bakın. Onun size yapıstırıdğı etiketleri bi kenara bırakın.
Adamın elinde kullacağı bir kaç şey varmıs kullanmış. Emin olun Baska adam olsaydı ona o davranışlarınız naz niyaz olurdu.
Böyle hasta adamları cidden nerden buluyoruz ben de bilmiyorum.

Kendinizi suçlayacağınız inan hiç bşr şey yok. O kdar sey yapmıs adam sizin ki devede kulak ve diyorum ya başka adama sizin davranışlarınız belki naz niyaz gbi gelecekti....

Ve geçiyor evet. Su an muhasebe içindesiniz.. Ama kendinizi bi kenara bırakın. Çünkü, hala onun size baktığı bakışaçısı ile bakıyorsunuz kendinize.. Onuj tanımlama ve etiketleri ile...

Siz o değilsiniz. Bu adamdan önceki kendinizi hatırlayın.. Eminim ne kadar mutlu ve neşeli idiniz. En ufak şeylerden bile mutlu oluyordunuz belki..

Kendinizi sevin artık. Kendinize dönün olumlu anlamda..
Hastalıklı bi adamdan ve ilişkiden kurtulmussunuz ileri de şükredeceksiniz.

Daha önce hiç sevgiliniz olmadı sanırım
15 yaşında ama beni seviyormuş diyen kızlar gibisiniz
Dayak hakaret küfür, yakında aldatma da gelirdi
Sizinki hayat değilmiş, evlilik hiç değilmiş
Kurtulduğunuz için zil takıp oynamak gerekirken
Adam sizin psikolojinizi mahvetmiş resmen

Bence böyle hastalıklı bir evlilikten kurtulup hatta bu evlilikte bir çocuk sahibi olmadan ve dahası sosyal medyada hashtag olmadan kurtulduğunuz için yatın kalkın dua edin, şükür namazı kılın, fakir fukara yedirin içirin. 3 ayda bir seni seviyorum diyen biri emin olun sizi sevmiyor bunu asla unutmayın. Anlattıklarınız da bardağın zerre dolu tarafı yok. Atlatmak zor olursa destek alın ama asla kendinizi üzmeyin zira böyle insanlar için değmez.

iyi gün göstermemiş ki sana bosanmana da üzülme böyle bir psikopatla ömür gecmez kendini kurtardigina sevin şükret çok bile dayanmissin bu pisliğe

Yarısından sonra bıraktım okumayı.
Öğretmensiniz bende far
Dayak, hakaret, aşağılama unutuldu da üç ayda bir seni seviyorum demesi mi geliyor aklınıza?
Ben her şeyin farkındayım. Psikolojik olarak çok sağlıklı değilim. Dün çok iyiysen bugün içime sıkıntılar giriyor. Beynim sanki oyun oynuyor bana. Onun yaptıkları gidiyor benim yaptığım şeyler geliyor aklıma sürekli.

Psikolojik olarak sağlıklı değilseniz destek alın. Sizin yaptıklarınızın aklınıza gelmesi muhteşem ama sorun aslında hiç bir şey yapmamış olmanız.

Valla belki inanmazsın ama evlenmeden önce böyle değildim. Beni sindiren o oldu. Her şeyde beni suçladı ve hep o kadar mantıklı suçladı ki. Ben bile inanıp kendime kızdım bekledim. Şu an anlatamıyorum ama evliliğim süresince hipnoz edilmiş gibiydim. Her şeyin farkındaydım ama adım atacak metalin yoktu

Şuan kurtulmussunuz.
Bayrakları asma zamani.

Dışarıdan okuyunca ben bile yaşadıklarıma inanmıyorum. Başka biri yaşasa eğer vereceğim cevaplar sizinkiler gibi olurdu. Ama öyle bir süreç ki sanki hipnoz olmuş gibiydim. Aileme söylemek her istemişimdir onları üzmemek için vazgeçiyordum. Sürekli beni suçlayıp beni ikna ediyordu. Anlatınca saçma geliyor farkındayım ama Allah yaşatmasın çok kötü bir süreç

Boşanma sürecinde sıkıntı çıkaramadı çünkü maddi olarak zarara uğrayan bendim. Bir an önce olsun diye anlaşmalı boşanmayı kabul etmezse ailesine kumarı söylerim diye tehdit ettim. Oda kabul etti. Çünkü çok çekiniyor ailesinden. Maddi olarakta hiçbir talepte bulunmadım

Mosmor olana kadar dayak yemek: (( ben o kısma takıldım. size bunu yaşatan birini nasıl sevebiliyorsunuz? Benimde kızım var Allahım sen koru böyle aşağılık adamlardan.

Boşanmaniz içimi ferahlatti.Ben de boşanma aşamasında biri olarak 1-2 kavgasız gün (,mutlu anı demiyorum) var onlar geliyordu aklıma,aynı düşünceler benim de aklımdan geçiyordu,doğru olmadığını bilsem de..Aklın oyunu bunlar zamanla gececek geçiyor.

Ayrıca anlaşmalı boşanmak bir nimet kıymetini bilin .

Barışmaya bahane arıyorsunuz. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.

Mesleğiniz acilen elinizden alınmalı, geleceğin çocuklarını böyle aciz insanlar yetiştirmemeli.

Yok siz yanlış anlaıdınız. Geri dönmek gibi bir ihtimal söz konusu dahi değil. Evimi bile dağıttım. Kendime ait her şeyi alıp çıktım. Buraya yazmamın sebebi bu durum normal mi? Yaşayan arkadaşlarımın önerileri neler. Zamanla geçer mi yoksa yardım mı almalıyım. Beynim her şeyi bilse de içim sıkılıyor bazen çok kötü oluyorum. Daha çok yeni belki de ondan. Çöm üzülüyorum ama eşimi kaybettiğim için değil çok hayal kurarak çok mutlu olacağımı düşünerek evlenmiştim. Beni sevdiğine inanmıştım ve bende gerçekten sevmiştim. Hayallerim yıkıldı sanki onlara üzülüyorum boşanmış olmaya üzülüyorum sadece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…