3 haftadır boşandım. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten aklın oyunu. Başka açıklaması yok çünkü. Mantığa bilime evrene aykırı çünkü :) Allah dizinde kolay kurtarsın. Benim annem çok dua ediyordu boşanayım diye. Hep dua etti yağdan kıl çeker gibi kurtulsun kızım diye. Gerçekten de öyle oldu. Allah bana çok destek oldu. Sanki kumarı boşanabileyim diye oynattı ona. Seninkinde en az benimki kadar kolay olur umarım

Amin inşallah
Anlaşmalı bosanabilmis olması çok iyi

Hayatinizdaki pisligi cikarmissiniz daha ne diye dusunuyosunuz

Psikolojik destek almanız şart. Adamın 15 ayda kişiliğinize, hayatınıza verdiği zararı salim kafayla düşününce anlayacaksınız. Yere batsın öyle sevgi. Çok geçmiş olsun.

Size psikolog sart.
Koskoca okumus etmis ogretmen bir kadin, kalkip su durumda hala "acaba?" Demez.
Belli ki psikolojiniz iyi degil.

Valla çok fazla okuyamadım, ama o kadar okuyup atanmışsınız, size şiddet gösteren bir adama müsamaha göstermişsiniz, aşağılamadık çekmişsiniz, maddi gücünüz var, kadrolu bir işiniz var, sanki dünyada bi bu adam kalmış. Hiiç umrumda olmadan boşanıp kendi hayatımı yaşardım ben olsam. Ne hali varsa görsün, gezer tozar maaşımı yerdim bi güzel.

7 ayda ne kadar çok şey yaşamışsınız.. Geçmiş olsun. Gerçekten 2-3 güzel anınız kaldı mı zihninizde? Nasıl kalabiliyor ki nasıl silinmiyor bunca kötü muameleye,? Güzel anısı özlemesi mi var, bir psikopatla 7 ay geçirmişsiniz erkek cinsinden komple tiksinir kim olsa. Yaşadıklarınız ağır ve travmatik. Yerinizde olsam psikolojik destek alırdım mutlaka.

Ben de öğretmenim çok doğru yazmışsınız ben de boşandım ama ailemin zoruyla resmen yoksa daha çok dayak yeyip otururdum gözümü ailem açtı

Yaşadıklarınızı değerlendirmeniz normal ama sadece iyi güzeli düşünmek ve kötü, suçlu hissetmek normal değil.
Sonuçta zor bir süreç fakat boşanmış olmak yaşadıklarımızdan daha zor değil.
Klişe bir laf; zaman her şeyin ilacı.
Hala hayallerinizle o adamı bağdaştırmayın.
Ayrıca belirteyim evinizi barkınızı ayırmanız, asla demeniz mutlak bir ifade değil.
Burada çok kadın ayrıldım asla diyerek tekrar evlendi gördük.
Aynı hatayı tekrarlamayın

Ben de öğretmenim ve benim de hikayem konu sahibine benziyor şiddet dışında, ben de vericiydim aman üzülmesin vs vs vs

Çok doğru tespit yapmışsınız o sebepten yazmak istedim

Sanırım bu erkekleri biz böyle yapiyoruz ben de azcik benzer şeyler yaşadım...bence kurtulmuşsunuz ne mutlu size...sakın uzulmeyin...

Cift maas motivasyonuyla evlenmis bir erkek daha. Ailenizin maddi durumu da iyiyse onlara da guvenmistir,beklenti icinde oldugu asikar.
Keske altinlarinizi alabilseydiniz. Zararin neresinden donulse kardir.

Mosmor olana kadar dayak yemek: (( ben o kısma takıldım. size bunu yaşatan birini nasıl sevebiliyorsunuz? Benimde kızım var Allahım sen koru böyle aşağılık adamlardan.
Gerçekten kendim yaşayınca hep rabbim kimseye yaşatma diye dua eder oldum. Evet mosmor olana kadar. O an farkına varmıyorsunuz. Sonradan görüyorsunuz. Karşınızda yalvaran el ayak öğlen affet diye biri var. Yani tabi doğru yapmadım hataydı. İlk tokatta bitirmeliydim. Ama yapamadım bilmiyorum bende niye yapmadığımı

İlk şiddet gördüğünüzde ayrılsaydınız keşke. Öyle bir zalim ki kurbanını şiddeti hak ettiğine inandırmış. Hissettikleriniz normal, zamanla geçecek. Kendinize biraz saygınız olsun. Sakın aramayın bu pisliği

Ben de öğretmenim çok doğru yazmışsınız ben de boşandım ama ailemin zoruyla resmen yoksa daha çok dayak yeyip otururdum gözümü ailem açtı
Bu süreci yaşamayan bilemez gerçekten. Dışarıdan tuhaf görünüyor ama içine girince farklı

Esin seninle atandığın için ve maddiyat için evlenmiş bu adamı sakın affetme sakın asla mutlu olmazsın..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…