Yöresel Tarif 3.Hafta Pınar Labneli İftar Sofraları Yarışması Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Jennam
Geldim canım. İlaç kullanmasam başım ağrıyor içsem sersemliyorum napim kuzum bilemedim valla...
Sen nasılsın bitanemm
Butun gece uyumadım, kafama bir şeyler takıldı diye kesin,öldüm ağrıdan. Kullanman gerekiyorsa kullan canım,vücut alışır zamanla. Çok çok geçmiş olsun,Allah şifa versin canım benim

Jennam
Geldim canım. İlaç kullanmasam başım ağrıyor içsem sersemliyorum napim kuzum bilemedim valla...
Sen nasılsın bitanemm
elhancım bikaç kere geçmiş olsun dedim ama konular malum çok görmedin :)
antidepresan 1-2 hafta sallar sonra normale döner.fiziksel bişey çıkmadığına çok sevindim.faydası oldu mu biraz antidepresanın ?

elhancım bikaç kere geçmiş olsun dedim ama konular malum çok görmedin :)
antidepresan 1-2 hafta sallar sonra normale döner.fiziksel bişey çıkmadığına çok sevindim.faydası oldu mu biraz antidepresanın ?
Canım çok çok teşekkür ederim.
Desene önümüzdeki hafta daha iyi geçecek. Fiziksel bir şey yok kuzum. Çok stres yapan biri değilim ama doktorun tanı koymasindan beri bayağı stres oldum.
İlaç ağrıyı hissettirmiyor zaten migren tedavisinde kullanılan bir depresanmiş...
Elalisim senin huzursuz bağırsak sendromun nasıl Ramazan'da sıkıntı yasatmadi inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…