Yöresel Tarif 3.Hafta Pınar Labneli İftar Sofraları Yarışması Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
geçiyo kuzum hepsi ya :)
şimdi bahsi geçince utanıyor,kapat konuyu diyor
Aynen onun yaptığı muhabbeti bir komsunun kızı na nişanlısı yaptı eşim dalga geçti çocuğa gülüyor

Eve geldik bozmadım seni ama o çocuğa güldüğün şeyi sende yaptın dedim ciddi misin dedi güldü

bi de etrafında döndürüyodu benim ki
yapışan yer var mı diye

tam astarsız beyaz pantolon giyilmez tabi kız enişte haklı
Ahahhaa şimdi dahlinin çalıştığı yerden lcw den beyaz kot tarzı aliyorim dize kadar kapalı olduğundan bişey demiyor

Dar paca aldığım ilk gün bu ne böyle demişti salacak o bakma sen modeli böyle deidm o gün bugündür dar paça giyiyorum

Zaten o ilki atlattinmi tamam gerisi gelir bizde karisan taraf benim ya o bana hic karismaz ama karissaydi da hic anlasamazdik heralde :) o bana der sana aciklama yapmaktan yoruldum diye

O an takılıyorlar sonra unutuyorlarKızlara bazen söylüyor.Böyle alın,şöyle alınKızlara tamam deyin diyorum alıyoruz sonra unutuyorLcw den deri ceket aldık bunlar kısa falan dedi.Kızlara dedim badileri çekin ceket dikkat çekmesinDaha giymediler seneye unutur

Zaten o ilki atlattinmi tamam gerisi gelir bizde karisan taraf benim ya o bana hic karismaz ama karissaydi da hic anlasamazdik heralde :) o bana der sana aciklama yapmaktan yoruldum diye
Aynen öyle Ablam durterdi beni alışverişte hiç seslenme git çok kabinden bak çok güzel oldu De derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…