Değil mi yaEn sinir olduğum da o işte..
Aynen onun yaptığı muhabbeti bir komsunun kızı na nişanlısı yaptı eşim dalga geçti çocuğa gülüyorgeçiyo kuzum hepsi ya :)
şimdi bahsi geçince utanıyor,kapat konuyu diyor
Eeee zaten tunik giyiyoruz ne görünecektam astarsız beyaz pantolon giyilmez tabi kız enişte haklı
bi de etrafında döndürüyodu benim kiBizde renk takıntısı yok her rengi giyerim de mesela giyince bazen der şöyle bir uzağa git bakalım için gözüküyor muya zaten ben kendim bol giyerim genelde.. siyah severim etekte.. o da içi belli etmez.. üstte her renk olur.. bizimki dengesiz ama .. bazen karışır bazen bakarım buna yok der dedim bişi demez..
Ahahhaa şimdi dahlinin çalıştığı yerden lcw den beyaz kot tarzı aliyorim dize kadar kapalı olduğundan bişey demiyortam astarsız beyaz pantolon giyilmez tabi kız enişte haklı
bi de etrafında döndürüyodu benim ki
yapışan yer var mı diye
Zaten o ilki atlattinmi tamam gerisi gelirAhahhaa şimdi dahlinin çalıştığı yerden lcw den beyaz kot tarzı aliyorim dize kadar kapalı olduğundan bişey demiyor
Dar paca aldığım ilk gün bu ne böyle demişti salacak o bakma sen modeli böyle deidm o gün bugündür dar paça giyiyorum
O an takılıyorlar sonra unutuyorlarAhahhaa şimdi dahlinin çalıştığı yerden lcw den beyaz kot tarzı aliyorim dize kadar kapalı olduğundan bişey demiyor
Dar paca aldığım ilk gün bu ne böyle demişti salacak o bakma sen modeli böyle deidm o gün bugündür dar paça giyiyorum
Benimki hala diyor :)bende ablamın kotlarin üstüne yatiyorum yoksa aldırmıyor istediğim gibibenimki de dön bir bakayım diyordu
Tamam canım kolay gelsin görüşürüzsohbette pek güzel ama beyimi uyandırmam lazım :)
Ben işe giderken saçını bozuyorum yada arkadaşları ile bulusacaksa bir gün örtümu önden bir çekti tam kapıdan çıkarken sonra 10 dakika falan beni bekledi tekrar bağlamam içinAma kendilerine karışamıyoruz
Evet hep oyle oluyor sıkan taraf zamanla birakiyor bizdede ben biraktim zamanlaBizim ilk yıllar çoktu zamanla geçiyor ama ben yaşlandım
Tamam beybisi cumayi cekerim insallahYok oda sofra canım tarif yok:)
Ama masada labne kutusu olacak:)
Ben işe giderken saçını bozuyorum yada arkadaşları ile bulusacaksa bir gün örtümu önden bir çekti tam kapıdan çıkarken sonra 10 dakika falan beni bekledi tekrar bağlamam için
İyi neyse zamanla bizi bırakıyorsunuzEvet hep oyle oluyor sıkan taraf zamanla birakiyor bizdede ben biraktim zamanla
Bekliyorum canımTamam beybisi cumayi cekerim insallah
Aynen öyle Ablam durterdi beni alışverişte hiç seslenme git çok kabinden bak çok güzel oldu De derdiZaten o ilki atlattinmi tamam gerisi gelirbizde karisan taraf benim ya o bana hic karismaz ama karissaydi da hic anlasamazdik heralde :) o bana der sana aciklama yapmaktan yoruldum diye
Evet ama o guveni rahatligi yakalamamiz gerekİyi neyse zamanla bizi bırakıyorsunuz
Kadında despot hiç görmedim etrafımda ama eskiden annemde benim gibiymis babam eşimden daha modernmis amaEvet ama o guveni rahatligi yakalamamiz gerek