Yöresel Tarif 3.Hafta Pınar Labneli İftar Sofraları Yarışması Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Kadında despot hiç görmedim etrafımda ama eskiden annemde benim gibiymis babam eşimden daha modernmis ama

Şuan annem evde menopoz terörü estirior yazık babam sessizce oturuyor :KK70:
Ben despot degilde kiskancim diyelim yoksa esim cok egoisttir asla birinin yaninda bisey diyemezsin ama ben sen o kizla ne konustun niye konustun niye o saatte aradi falan diye beynini yiyorum halbuki hepsi is icin ama bende boyleyim iste yuvarlanip gidiyoruz 😃 ama ilk basta daha fenaydim simdi azalttim artik :)

Ben despot degilde kiskancim diyelim yoksa esim cok egoisttir asla birinin yaninda bisey diyemezsin ama ben sen o kizla ne konustun niye konustun niye o saatte aradi falan diye beynini yiyorum halbuki hepsi is icin ama bende boyleyim iste yuvarlanip gidiyoruz 😃 ama ilk basta daha fenaydim simdi azalttim artik :)
Ben hani birebir sohbet etmedim ama daha relax biri gibi geliyordun bana 🙄😁

Hayatta kıskanmam 🤣

X