oh çok sevindim daha iyi ol inşallahCanım çok çok teşekkür ederim.
Desene önümüzdeki hafta daha iyi geçecek. Fiziksel bir şey yok kuzum. Çok stres yapan biri değilim ama doktorun tanı koymasindan beri bayağı stres oldum.
İlaç ağrıyı hissettirmiyor zaten migren tedavisinde kullanılan bir depresanmiş...
Elalisim senin huzursuz bağırsak sendromun nasıl Ramazan'da sıkıntı yasatmadi inşallah.
peki normalmiş mi bu kadar zaman sonra ağrı?Sağol canımDaha iyiyim şu an
Biraz canım sıkıldı da ondan oldu canım, yoksa ağrım falan olmuyor pekpeki normalmiş mi bu kadar zaman sonra ağrı?
ay ne çektin kuzum ya
geçsin gitsin bi daha da hiç gelmesin inşallah
Pişir sahurda yeeDün terasa kiler dolabın üzerine kumru 2 yumurta yapmıştı.Her sene gelip yapıyorlar.Dün ikindide baktım gitmiş,hala gelmedi,o yumurtalar ne olacak şimdi?
Geçmiş olsunCanım çok çok teşekkür ederim.
Desene önümüzdeki hafta daha iyi geçecek. Fiziksel bir şey yok kuzum. Çok stres yapan biri değilim ama doktorun tanı koymasindan beri bayağı stres oldum.
İlaç ağrıyı hissettirmiyor zaten migren tedavisinde kullanılan bir depresanmiş...
Elalisim senin huzursuz bağırsak sendromun nasıl Ramazan'da sıkıntı yasatmadi inşallah.
Ayy heyecan yaptımAy bu gece mı başlıyor yarışma 15 mayıs yazıyordu
Yarın başlıyor
Yarın başlıyor
Yenir mi hiç kuş yumurtasıPişir sahurda yee
Ozlemcim sana da geçmiş olsun kuzum. Stres gerginlik oruç vs kaygilar agrilarimizi tetikliyor kuzum.Geçmiş olsunbenim de migrenim Var tedavisi işe yarıyorsa ben de olmak isterim araştırıp çok zor çünkü.
Bıldırcın yumurtası yeniyor .Yenir mi hiç kuş yumurtası
amin amin amin amiiinnnnnnnnnnBiraz canım sıkıldı da ondan oldu canım, yoksa ağrım falan olmuyor pekGerçekten çok çektim,Allah bunları unutturacak şeyler vermesin. Amin ,inşallah
sofraya dekor yapDün terasa kiler dolabın üzerine kumru 2 yumurta yapmıştı.Her sene gelip yapıyorlar.Dün ikindide baktım gitmiş,hala gelmedi,o yumurtalar ne olacak şimdi?
ama bunlar tanıdık bıldırcın, yenmezBıldırcın yumurtası yeniyor .
Aynen Cuma iftar sonrası:)Sofra gelir belki:)Yarın başlıyor