Aynen eşimde öyle :)Eskiden dışarı çıkmam yasaktı.Şimdi gece 2 de arıyor gel beni al diyor ben gitmiyorumEvet ama o guveni rahatligi yakalamamiz gerek
Hakikaten gevsiyorlar sene gectikce :))Aynen eşimde öyle :)Eskiden dışarı çıkmam yasaktı.Şimdi gece 2 de arıyor gel beni al diyor ben gitmiyorum
Ben despot degilde kiskancim diyelim yoksa esim cok egoisttir asla birinin yaninda bisey diyemezsin ama ben sen o kizla ne konustun niye konustun niye o saatte aradi falan diye beynini yiyorum halbuki hepsi is icin ama bende boyleyim iste yuvarlanip gidiyoruzKadında despot hiç görmedim etrafımda ama eskiden annemde benim gibiymis babam eşimden daha modernmis ama
Şuan annem evde menopoz terörü estirior yazık babam sessizce oturuyor
Zaman herseyin ilaci iste naparsinAynen eşimde öyle :)Eskiden dışarı çıkmam yasaktı.Şimdi gece 2 de arıyor gel beni al diyor ben gitmiyorum
Öyle canım:)Zaman herseyin ilaci iste naparsin
Evet yeterli zaman daha kisitlama olmazÖyle canım:)
18 yıl bitmek üzere
Aynen halimize çok şükür:)Evet yeterli zaman daha kisitlama olmaz
Ben hani birebir sohbet etmedim ama daha relax biri gibi geliyordun banaBen despot degilde kiskancim diyelim yoksa esim cok egoisttir asla birinin yaninda bisey diyemezsin ama ben sen o kizla ne konustun niye konustun niye o saatte aradi falan diye beynini yiyorum halbuki hepsi is icin ama bende boyleyim iste yuvarlanip gidiyoruzama ilk basta daha fenaydim simdi azalttim artik :)
Hep sevdiklernden oluyor bunlarÖyle canım:)
18 yıl bitmek üzere
Ya ben rahatim esimde rahat ama ben kiskanc biriyim tek problemimiz odur esim karismaz etmez ben herseyi sorarim oyle :)Ben hani birebir sohbet etmedim ama daha relax biri gibi geliyordun bana
Nevrestecim çok teşekkür ederim kuzum.
Jennam
BaloncukBeni zaten soran yk ama buralardaym
Biz ikimizde kiskanciz ama ben belli etmemeye çalışırım belli edersem de dırdır susmamYa ben rahatim esimde rahat ama ben kiskanc biriyim tek problemimiz odur esim karismaz etmez ben herseyi sorarim oyle :)
Hoş buldum meleğimHoşgeldin Elhan abla :))Elhan
Şükür abla herşey yolunda senin neyin vardı geçmiş olsun :/Hoş buldum meleğim
Nasılsın tatlım. Ramazan nasıl gidiyor. İnşallah sağlığın iyidir
Hayatta kıskanmamBen despot degilde kiskancim diyelim yoksa esim cok egoisttir asla birinin yaninda bisey diyemezsin ama ben sen o kizla ne konustun niye konustun niye o saatte aradi falan diye beynini yiyorum halbuki hepsi is icin ama bende boyleyim iste yuvarlanip gidiyoruzama ilk basta daha fenaydim simdi azalttim artik :)
İyiyim ablam sağolNevrestecim çok teşekkür ederim kuzum.
İyiyim canım. Sen nasılsın