Yöresel Tarif 3.Hafta Pınar Labneli İftar Sofraları Yarışması Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Canım çok çok teşekkür ederim. :KK60:
Desene önümüzdeki hafta daha iyi geçecek. Fiziksel bir şey yok kuzum. Çok stres yapan biri değilim ama doktorun tanı koymasindan beri bayağı stres oldum. :confused:
İlaç ağrıyı hissettirmiyor zaten migren tedavisinde kullanılan bir depresanmiş...
Elalisim senin huzursuz bağırsak sendromun nasıl Ramazan'da sıkıntı yasatmadi inşallah.
oh çok sevindim daha iyi ol inşallah 😘
ben senin ilacın dedesini kullanıyorum 100 lük :KK45:
iyiyim canım çok şükür geçti gitti :)

peki normalmiş mi bu kadar zaman sonra ağrı?
ay ne çektin kuzum ya :KK43:
geçsin gitsin bi daha da hiç gelmesin inşallah :KK74:
Biraz canım sıkıldı da ondan oldu canım, yoksa ağrım falan olmuyor pek :nazar:Gerçekten çok çektim,Allah bunları unutturacak şeyler vermesin. Amin ,inşallah :KK60::KK74:

Canım çok çok teşekkür ederim. :KK60:
Desene önümüzdeki hafta daha iyi geçecek. Fiziksel bir şey yok kuzum. Çok stres yapan biri değilim ama doktorun tanı koymasindan beri bayağı stres oldum. :confused:
İlaç ağrıyı hissettirmiyor zaten migren tedavisinde kullanılan bir depresanmiş...
Elalisim senin huzursuz bağırsak sendromun nasıl Ramazan'da sıkıntı yasatmadi inşallah.
Geçmiş olsun :KK68: benim de migrenim Var tedavisi işe yarıyorsa ben de olmak isterim araştırıp çok zor çünkü.

Geçmiş olsun :KK68: benim de migrenim Var tedavisi işe yarıyorsa ben de olmak isterim araştırıp çok zor çünkü.
Ozlemcim sana da geçmiş olsun kuzum. Stres gerginlik oruç vs kaygilar agrilarimizi tetikliyor kuzum. :olamaz: Nöroloji bölümüne gitmeni tavsiye ederim. İçin rahatlıyor genel tetkiklerden sonra. Doktor uygun ilacı verir umarım.

X