Yöresel Tarif 3.Hafta Pınar Labneli İftar Sofraları Yarışması Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
geçiyo kuzum hepsi ya :)
şimdi bahsi geçince utanıyor,kapat konuyu diyor
Aynen onun yaptığı muhabbeti bir komsunun kızı na nişanlısı yaptı eşim dalga geçti çocuğa gülüyor

Eve geldik bozmadım seni ama o çocuğa güldüğün şeyi sende yaptın dedim ciddi misin dedi güldü :KK70:

Bizde renk takıntısı yok her rengi giyerim de mesela giyince bazen der şöyle bir uzağa git bakalım için gözüküyor mu 🤣 ya zaten ben kendim bol giyerim genelde.. siyah severim etekte.. o da içi belli etmez.. üstte her renk olur.. bizimki dengesiz ama .. bazen karışır bazen bakarım buna yok der dedim bişi demez..
bi de etrafında döndürüyodu benim ki :KK70:
yapışan yer var mı diye :KK70:

tam astarsız beyaz pantolon giyilmez tabi kız enişte haklı :KK45:
Ahahhaa şimdi dahlinin çalıştığı yerden lcw den beyaz kot tarzı aliyorim dize kadar kapalı olduğundan bişey demiyor

Dar paca aldığım ilk gün bu ne böyle demişti salacak o bakma sen modeli böyle deidm o gün bugündür dar paça giyiyorum :KK70:

Ahahhaa şimdi dahlinin çalıştığı yerden lcw den beyaz kot tarzı aliyorim dize kadar kapalı olduğundan bişey demiyor

Dar paca aldığım ilk gün bu ne böyle demişti salacak o bakma sen modeli böyle deidm o gün bugündür dar paça giyiyorum :KK70:
Zaten o ilki atlattinmi tamam gerisi gelir 😃 bizde karisan taraf benim ya o bana hic karismaz ama karissaydi da hic anlasamazdik heralde :) o bana der sana aciklama yapmaktan yoruldum diye 😂

O an takılıyorlar sonra unutuyorlar:KK70:Kızlara bazen söylüyor.Böyle alın,şöyle alın:KK70:Kızlara tamam deyin diyorum alıyoruz sonra unutuyor:KK70:Lcw den deri ceket aldık bunlar kısa falan dedi.Kızlara dedim badileri çekin ceket dikkat çekmesin:KK70:Daha giymediler seneye unutur:KK70:

Zaten o ilki atlattinmi tamam gerisi gelir 😃 bizde karisan taraf benim ya o bana hic karismaz ama karissaydi da hic anlasamazdik heralde :) o bana der sana aciklama yapmaktan yoruldum diye 😂
Aynen öyle Ablam durterdi beni alışverişte hiç seslenme git çok kabinden bak çok güzel oldu De derdi :KK70:

X