- 21 Ocak 2018
- 8.231
- 20.226
- 32
Ay hic oyle triplere girmem bir kiskanclik krizi cikaririrm kavga gurultu degmeyin keyfimeBiz ikimizde kiskanciz ama ben belli etmemeye çalışırım belli edersem de dırdır susmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hic oyle triplere girmem bir kiskanclik krizi cikaririrm kavga gurultu degmeyin keyfimeBiz ikimizde kiskanciz ama ben belli etmemeye çalışırım belli edersem de dırdır susmam
O çok kıskanç bende sinir oluyorum ondan belki.Yapi meselesi
Gerçi kıskanmam ama gıcıklığına kıskançlık yaparım bazen.. hiç beceremiyorsun diyoYapi meselesi
İste icinden gelerek yapmiyosun o yuzden oyle diyoGerçi kıskanmam ama gıcıklığına kıskançlık yaparım bazen.. hiç beceremiyorsun diyo
Meleğimmmmm güzel kalplimBaloncuk
Şimdi burada mısın...
ŞekerparemMeleğimmmmm güzel kalplim
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım:)
Butun gece uyumadım, kafama bir şeyler takıldı diye kesin,öldüm ağrıdan. Kullanman gerekiyorsa kullan canım,vücut alışır zamanla. Çok çok geçmiş olsun,Allah şifa versin canım benimJennam
Geldim canım. İlaç kullanmasam başım ağrıyor içsem sersemliyorum napim kuzum bilemedim valla...
Sen nasılsın bitanemm
Sanada hellö cağnimHelllöööö herkese
hala var mı ağrılarınButun gece uyumadım, kafama bir şeyler takıldı diye kesin,öldüm ağrıdan. Kullanman gerekiyorsa kullan canım,vücut alışır zamanla. Çok çok geçmiş olsun,Allah şifa versin canım benim
Helllöööö herkese
size de hellöööööSanada hellö cağnim
Öperim yanaklarından tükürüklü tükürüklüsize de hellööööö
elhancım bikaç kere geçmiş olsun dedim ama konular malum çok görmedin :)Jennam
Geldim canım. İlaç kullanmasam başım ağrıyor içsem sersemliyorum napim kuzum bilemedim valla...
Sen nasılsın bitanemm
ayyy hiç sevmemÖperim yanaklarından tükürüklü tükürüklü
Opme deseydin de öperdim gel bırayaaaa bol tükürüklüayyy hiç sevmem
ama olsun öp sen yine
Canım çok çok teşekkür ederim.elhancım bikaç kere geçmiş olsun dedim ama konular malum çok görmedin :)
antidepresan 1-2 hafta sallar sonra normale döner.fiziksel bişey çıkmadığına çok sevindim.faydası oldu mu biraz antidepresanın ?
Sağol canım Daha iyiyim şu anhala var mı ağrıların
sana da allah şifa versin ❤