tüh beee bu da tutmadıMiladi tabi ki
Ben Co k seviyordim da bilmiyorum diye gelişmiyordu başımda öğretecek yoktek bişey söylim mi dikiş aşkla yapılır :)
gerçekten hevesli değilsen 40 takla da atsan öğrenemezsin.ama aşıksan iğne deliğinden dikersin :)
geçmiş olsunEnfeksiyon var sanırım. Sürekli ağlıyor.
nana kimkiHemende 6 sayfa konuşmuşlar, sonrada nana niye buraya yazmıyor
Nana yavaş, nana mıymıy
Gösteriyor. O yüzden idrar tahlili istedi doktor.Ağrıyan yada acıyan yerini göstermiyor mu derdini anlatamiyor mi
Vayy kalip bilgisi karsiliginda oymu diyorsunaha aradığım üye
nevoş oyumu değiştirebilir miyim
Bak bak minik hanım birde kendine kadın diyor, daha dikişi bilmiyor, ezuuuuhhh
geç değil başlayabilirsin :)Ben Co k seviyordim da bilmiyorum diye gelişmiyordu başımda öğretecek yok
Kadın kaç kere vereyim dedi makinayı akilliyim ya almadım
Pfaff en iyisi ama cok pahali ev icin singerin ortalama modelleri gayet yetiyor :)annemin paff tı.hemde 250 programlı :)
tabi ben içine ettim
şimdi a101 singerim var
aynen kız altın değerinde o kalıplarVayy kalip bilgisi karsiliginda oymu diyorsun
Elde makina dikişi biliyorum ama kalipmis etekmis bluzmus dikemem don dikiyorum başa çorap oruyorum ister misinBak bak minik hanım birde kendine kadın diyor, daha dikişi bilmiyor, ezuuuuhhh
o bozduğum makina şuan 15 bin civarındaPfaff en iyisi ama cok pahali ev icin singerin ortalama modelleri gayet yetiyor :)
Nana kim mi?nana kimki
alim bi yörük çorabı kışın iyi olurElde makina dikişi biliyorum ama kalipmis etekmis bluzmus dikemem don dikiyorum başa çorap oruyorum ister misin
Oyle valla duzeltemedigim bir ceket kalibi yuzunden gunlerce uykusuz kalmistim hey gidi gunleraynen kız altın değerinde o kalıplar
Tembel kadınElde makina dikişi biliyorum ama kalipmis etekmis bluzmus dikemem don dikiyorum başa çorap oruyorum ister misin
nana bu bölümün prensesiNana kim mi?
Bakınız nana ben
- Konuları kaçıran
- Ağır kanlı
- Biraz mıy mıy
- Biraz üşengeç
- Birazda herşeyi kaçıran
Bizim burda ismek kursuna bir donem gitsen hem kalip okumayi hem makineleri hem dikis tekniklerini ogrenirsin :) kalip derken hazir kaliplari alip kumasi kesmeyi yani:)Elde makina dikişi biliyorum ama kalipmis etekmis bluzmus dikemem don dikiyorum başa çorap oruyorum ister misin
Oyyy seninkini burgulu yapayımalim bi yörük çorabı kışın iyi olur