Yöresel Tarif 3.Hafta Pınar Labneli İftar Sofraları Yarışması Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Oyle valla duzeltemedigim bir ceket kalibi yuzunden gunlerce uykusuz kalmistim hey gidi gunler
şimdi ben alaylı olduğum için,okulda hoca kalıp çizdiriyo :)
klapa çizgisine baktım baktım mantıksız geldi
hoca dedi neden klapa yok,bilmem gereksiz gibi geldi dedim
kadının bakışını unutamam
bide teğel falan almam ben hiç hasta oluyodu bana

Bizim burda ismek kursuna bir donem gitsen hem kalip okumayi hem makineleri hem dikis tekniklerini ogrenirsin :) kalip derken hazir kaliplari alip kumasi kesmeyi yani:)
Bacım başımda öyle bir herif var ki ehliyet kursu için 2 sene dil döktüm şimdi onun işine yarıyor geç kaldı mı merkez e kadar geliyor ben onu almaya gidiyorum mesela işten gelirken bazen okul servis işi bende

Ama bu dikiş işi onun nesine yarar bilemedim

Ben sarhoş bacağını bizzat terziden ogrendim

Tegel gereksiz aslinda okulda tegelsiz ogrendik kursa giden arkadaslarima baktim herkes tegel aliyo ne sacma demistim bende kalip isi sabir isi ya cok detay var evde kendime dikerken ben bile elbiseyi koyuyorum ustune kumasin oyle kesiyorum kalipmi yapicam saatlerce ugrasip sadece is icin yaparim

Hmm ozaman senin is zor ama cocuklari butunce gidersin belki. Boyle adamlar yaslandikca gevsiyolar benim tanidiklarim oyle en azindan

çizgili gaffur picaması dikersin kız
nasıl işlerine geliyo hemde:)
en son ne zaman kıyafet aldığımı hatırlamıyorum mesela.hep 10-20 ₺ye hallediyorum. kızların mezuniyet elbiselerü,düğünlerde abiye taş çatlasın 30lira.
öpsün başının üstüne koysun beni

Valla bende elimi surmuyorum artik calisirken ustalarin basini yiyodum dik nolur dik diye onlara yaptiriyodumonlar benden bikmisti dikis dikmek ama gerekli yani bence her kadin bilmeli :)

Kız bende çocuk olunca bıraktım.. bi sene ben annem bacım hepimizin bayramlıklarını ben dikmiştim

annem çok kızıyo teğel almayınca
bide onları mı temizleyeyim iki saat :)
aynen üste yatır kes
çok orjinal şeyleri kalıpla dikiyorum,kuplu falan

Hmm ozaman senin is zor ama cocuklari butunce gidersin belki. Boyle adamlar yaslandikca gevsiyolar benim tanidiklarim oyle en azindan
Ben yeni evli iken balkona çıkmam bile olayliydi o yokken cikilmayacak oğlan oldu ev değiştirdim şimdi caimi kahvemi balkonda iciyyorim dediğin gibi benim ömrümün içine ettikten sonra gevşemeye başladı

Eskiden ben market bilmezdim ne ihtiyaç da beraber alırdık o yoksa ben cikmazdim markete falan şimdi market pazar herşey bende

Erkek çok olmasa ise de beni gönderir

annem çok kızıyo teğel almayınca
bide onları mı temizleyeyim iki saat :)
aynen üste yatır kes
çok orjinal şeyleri kalıpla dikiyorum,kuplu falan
Ya tegel almak eskide kaldi iste artik okullarda tegelsiz öğretiyorlar biz hic almadik kac sene oldu mezun olali yani

Bence daha fazlasını yapsın her parmağında 40 marifet var

Anliyorum benim de var oyle tanidiklarim ama annem kusagi:) sansli adam senin gibi bunkara katlanicak birini bulmus iste zamanla daha da rahatliyip dedigin gibi kendi keyfine bakar her is sana kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…