Yöresel Tarif 3.Hafta Pınar Labneli İftar Sofraları Yarışması Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Oyle valla duzeltemedigim bir ceket kalibi yuzunden gunlerce uykusuz kalmistim hey gidi gunler 😂
şimdi ben alaylı olduğum için,okulda hoca kalıp çizdiriyo :)
klapa çizgisine baktım baktım mantıksız geldi :KK70:
hoca dedi neden klapa yok,bilmem gereksiz gibi geldi dedim :KK70:
kadının bakışını unutamam:KK70:
bide teğel falan almam ben hiç hasta oluyodu bana :KK70:

Bizim burda ismek kursuna bir donem gitsen hem kalip okumayi hem makineleri hem dikis tekniklerini ogrenirsin :) kalip derken hazir kaliplari alip kumasi kesmeyi yani:)
Bacım başımda öyle bir herif var ki ehliyet kursu için 2 sene dil döktüm :KK70: şimdi onun işine yarıyor geç kaldı mı merkez e kadar geliyor ben onu almaya gidiyorum mesela işten gelirken bazen okul servis işi bende

Ama bu dikiş işi onun nesine yarar bilemedim :KK70:

Ben sarhoş bacağını bizzat terziden ogrendim :KK45:

Tegel gereksiz aslinda okulda tegelsiz ogrendik kursa giden arkadaslarima baktim herkes tegel aliyo ne sacma demistim bende 😂 kalip isi sabir isi ya cok detay var evde kendime dikerken ben bile elbiseyi koyuyorum ustune kumasin oyle kesiyorum kalipmi yapicam saatlerce ugrasip😂 sadece is icin yaparim 🤣

Bacım başımda öyle bir herif var ki ehliyet kursu için 2 sene dil döktüm :KK70: şimdi onun işine yarıyor geç kaldı mı merkez e kadar geliyor ben onu almaya gidiyorum mesela işten gelirken bazen okul servis işi bende

Hmm ozaman senin is zor ama cocuklari butunce gidersin belki. Boyle adamlar yaslandikca gevsiyolar benim tanidiklarim oyle en azindan 😂

çizgili gaffur picaması dikersin kız :KK70:
nasıl işlerine geliyo hemde:)
en son ne zaman kıyafet aldığımı hatırlamıyorum mesela.hep 10-20 ₺ye hallediyorum. kızların mezuniyet elbiselerü,düğünlerde abiye taş çatlasın 30lira.
öpsün başının üstüne koysun beni :KK53:

en son ne zaman kıyafet aldığımı hatırlamıyorum mesela.hep 10-20 ₺ye hallediyorum. kızların mezuniyet elbiselerü,düğünlerde abiye taş çatlasın 30lira.
Valla bende elimi surmuyorum artik calisirken ustalarin basini yiyodum dik nolur dik diye onlara yaptiriyodumonlar benden bikmisti 😂 dikis dikmek ama gerekli yani bence her kadin bilmeli :)

Kız bende çocuk olunca bıraktım.. bi sene ben annem bacım hepimizin bayramlıklarını ben dikmiştim 😁

Tegel gereksiz aslinda okulda tegelsiz ogrendik kursa giden arkadaslarima baktim herkes tegel aliyo ne sacma demistim bende 😂 kalip isi sabir isi ya cok detay var evde kendime dikerken ben bile elbiseyi koyuyorum ustune kumasin oyle kesiyorum kalipmi yapicam saatlerce ugrasip😂 sadece is icin yaparim 🤣
annem çok kızıyo teğel almayınca :KK70:
bide onları mı temizleyeyim iki saat :)
aynen üste yatır kes :KK70:
çok orjinal şeyleri kalıpla dikiyorum,kuplu falan

Hmm ozaman senin is zor ama cocuklari butunce gidersin belki. Boyle adamlar yaslandikca gevsiyolar benim tanidiklarim oyle en azindan 😂
Ben yeni evli iken balkona çıkmam bile olayliydi :KK70: o yokken cikilmayacak oğlan oldu ev değiştirdim şimdi caimi kahvemi balkonda iciyyorim dediğin gibi benim ömrümün içine ettikten sonra gevşemeye başladı 😁

Eskiden ben market bilmezdim ne ihtiyaç da beraber alırdık o yoksa ben cikmazdim markete falan şimdi market pazar herşey bende

Erkek çok olmasa ise de beni gönderir :KK70:

annem çok kızıyo teğel almayınca :KK70:
bide onları mı temizleyeyim iki saat :)
aynen üste yatır kes :KK70:
çok orjinal şeyleri kalıpla dikiyorum,kuplu falan
Ya tegel almak eskide kaldi iste artik okullarda tegelsiz öğretiyorlar biz hic almadik kac sene oldu mezun olali yani 😃

Bence daha fazlasını yapsın her parmağında 40 marifet var :KK53:

Ben yeni evli iken balkona çıkmam bile olayliydi :KK70: o yokken cikilmayacak oğlan oldu ev değiştirdim şimdi caimi kahvemi balkonda iciyyorim dediğin gibi benim ömrümün içine ettikten sonra gevşemeye başladı 😁

Eskiden ben market bilmezdim ne ihtiyaç da beraber alırdık o yoksa ben cikmazdim markete falan şimdi market pazar herşey bende

Erkek çok olmasa ise de beni gönderir :KK70:
Anliyorum benim de var oyle tanidiklarim ama annem kusagi:) sansli adam senin gibi bunkara katlanicak birini bulmus 😃 iste zamanla daha da rahatliyip dedigin gibi kendi keyfine bakar her is sana kalir 😂

X