Yöresel Tarif 3.Hafta Pınar Labneli İftar Sofraları Yarışması Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Elalis bekliyoruz dikişi nasıl öğrendin ne ile başladın dikiş makina nin markası falan ne
annem terziymiş eskiden :)
evde dikiş makinası ve sandık sandık kumaş vardı.benim de çok merakım vardı 12 yaşında falanım.ama sorup öğrenmek bünyeme ters
akşamları anamı teyzeme yollayıp makinanın başına geçerdim :) güzel dikebilirsem anneme gösterirdim.dikemezsem kumaşı yumuşturur sokak başındaki çöpe atardım.eğer makinayı bozduysam hiç ellememiş gibi kutusuna koyardım
anneme baka baka öğrendim yani :) büyüdükçe sordum gösterdi falan.evlenirken makinasını bana verdi.deneye yanıla çocuklara kıyafet diktim.sonra derken kendime falan :)
önceki sene dikiş kursuna gittim.çok iyi oldu pratik kazandım,kalıpla çalışmayı öğrendim. şuan dikemem dediğim bişey yok :)
başka soru

Trendyol.gittigidiyor genelde
Ben gitti.... Dan 3 kere alışveriş yaptım orası genelde yurtiçi ile çalışıyor

Ama sürekli olarak hb dan alıyorum ben orası ptt Aras yada mng ile yolluyor galiba yada satıcı belirliyor sanırım :// Aras dan memnunum bayağı aldım hiç sıkıntı yaşamadılar bana mn.. de ilk defa yaşıyorum bu sıkıntıyı

Ellerine sağlık o zaman benim anneme de babam makina almış ama annem 4 çocuktan zaman bulamamis

Ben de görüp öğrenemedim yani :)) bundan sonra da ogrenemem sanırım :)) dikis kursu gercekten çok etkili :))

Ellerine sağlık o zaman benim anneme de babam makina almış ama annem 4 çocuktan zaman bulamamis

Ben de görüp öğrenemedim yani :)) bundan sonra da ogrenemem sanırım :)) dikis kursu gercekten çok etkili :))
Ben de çok istiyorum. En azından evdeki işler için bilmek şart.

tek bişey söylim mi dikiş aşkla yapılır :)
gerçekten hevesli değilsen 40 takla da atsan öğrenemezsin.ama aşıksan iğne deliğinden dikersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…