- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.709
Sen alışverişi nerden yapıyorsun ben boya almıştım o kadar heveslenip ama sonuç böyle oldu yaniOna denk gelmiyorum hic :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen alışverişi nerden yapıyorsun ben boya almıştım o kadar heveslenip ama sonuç böyle oldu yaniOna denk gelmiyorum hic :)
Aynen iyi oldu:)İnşallah guzel oldu iyi geldi valla
Trendyol.gittigidiyor geneldeSen alışverişi nerden yapıyorsun ben boya almıştım o kadar heveslenip ama sonuç böyle oldu yani
annem terziymiş eskiden :)Elalis bekliyoruz dikişi nasıl öğrendin ne ile başladın dikiş makina nin markası falan ne
kız sorulmayı bekleme dümdük dal benim gibiBeni zaten soran yk ama buralardaym
Ben gitti.... Dan 3 kere alışveriş yaptım orası genelde yurtiçi ile çalışıyorTrendyol.gittigidiyor genelde
aha aradığım üyeSen dikisi nerden ogrendin :) ben modelistim dikis kalip cok iyi bilriim ama biraktim evde dikis islerini :)
annemin paff tı.hemde 250 programlı :)Sen biliyomusun dikis? Dikis makinasi singerdir benim singer yillardir kullaniyorum bir kere bile bozulmadi canim :)
Ellerine sağlık o zaman benim anneme de babam makina almış ama annem 4 çocuktan zaman bulamamisannem terziymiş eskiden :)
evde dikiş makinası ve sandık sandık kumaş vardı.benim de çok merakım vardı 12 yaşında falanım.ama sorup öğrenmek bünyeme ters
akşamları anamı teyzeme yollayıp makinanın başına geçerdim :) güzel dikebilirsem anneme gösterirdim.dikemezsem kumaşı yumuşturur sokak başındaki çöpe atardım.eğer makinayı bozduysam hiç ellememiş gibi kutusuna koyardım
anneme baka baka öğrendim yani :) büyüdükçe sordum gösterdi falan.evlenirken makinasını bana verdi.deneye yanıla çocuklara kıyafet diktim.sonra derken kendime falan :)
önceki sene dikiş kursuna gittim.çok iyi oldu pratik kazandım,kalıpla çalışmayı öğrendim. şuan dikemem dediğim bişey yok :)
başka soru
Teşekkür ederim canım ben iyiyim de küçük kızım biraz rahatsız. Bütün gün hastane işleriyle uğraştım. 10 cc idrar almak içinNasıl gidiyor işler nasılsın :))
donla başladım hemşom ben de kariyerimeSende mi biliyorsun ben bilmiyorum ama annemin Singer vardı küçükken bebeklerime kıyafet dikmeye çalışırdım
Büyüyünce don kesmeyi öğrendim bir kere kendi donumu diktim dahasini bilmem
Ben de çok istiyorum. En azından evdeki işler için bilmek şart.Ellerine sağlık o zaman benim anneme de babam makina almış ama annem 4 çocuktan zaman bulamamis
Ben de görüp öğrenemedim yani :)) bundan sonra da ogrenemem sanırım :)) dikis kursu gercekten çok etkili :))
nevoşcum balım çiçeğimSofralar hızla geliyor 9. sofra geldiAma diğer yarışmada daha 7 oldu
Geçmiş olsun ya nesi varTeşekkür ederim canım ben iyiyim de küçük kızım biraz rahatsız. Bütün gün hastane işleriyle uğraştım. 10 cc idrar almak için
Vay be kariyere sağlam bir adım atmışım da haberim yokmuşdonla başladım hemşom ben de kariyerime
devam et
Miladi tabi kinevoşcum balım çiçeğim
fairy yarışmasını miladi takvime göre mi kapatacaksın hicri mi
hicri 14 ü geçti de
Enfeksiyon var sanırım. Sürekli ağlıyor.Geçmiş olsun ya nesi var
tek bişey söylim mi dikiş aşkla yapılır :)Ellerine sağlık o zaman benim anneme de babam makina almış ama annem 4 çocuktan zaman bulamamis
Ben de görüp öğrenemedim yani :)) bundan sonra da ogrenemem sanırım :)) dikis kursu gercekten çok etkili :))
Ağrıyan yada acıyan yerini göstermiyor mu derdini anlatamiyor miEnfeksiyon var sanırım. Sürekli ağlıyor.