• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif 3.Hafta Pınar Labneli İftar Sofraları Yarışması Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Elalis Elalis bekliyoruz dikişi nasıl öğrendin ne ile başladın :KK45: dikiş makina nin markası falan ne :KK53:
annem terziymiş eskiden :)
evde dikiş makinası ve sandık sandık kumaş vardı.benim de çok merakım vardı 12 yaşında falanım.ama sorup öğrenmek bünyeme ters :D
akşamları anamı teyzeme yollayıp makinanın başına geçerdim :) güzel dikebilirsem anneme gösterirdim.dikemezsem kumaşı yumuşturur sokak başındaki çöpe atardım.eğer makinayı bozduysam hiç ellememiş gibi kutusuna koyardım :D
anneme baka baka öğrendim yani :) büyüdükçe sordum gösterdi falan.evlenirken makinasını bana verdi.deneye yanıla çocuklara kıyafet diktim.sonra derken kendime falan :)
önceki sene dikiş kursuna gittim.çok iyi oldu pratik kazandım,kalıpla çalışmayı öğrendim. şuan dikemem dediğim bişey yok :)
başka soru :KK45:

Trendyol.gittigidiyor genelde
Ben gitti.... Dan 3 kere alışveriş yaptım orası genelde yurtiçi ile çalışıyor

Ama sürekli olarak hb dan alıyorum ben orası ptt Aras yada mng ile yolluyor galiba yada satıcı belirliyor sanırım :// Aras dan memnunum bayağı aldım hiç sıkıntı yaşamadılar bana mn.. de ilk defa yaşıyorum bu sıkıntıyı

Sen biliyomusun dikis? Dikis makinasi singerdir benim singer yillardir kullaniyorum bir kere bile bozulmadi canim :)
annemin paff tı.hemde 250 programlı :)
tabi ben içine ettim :D
şimdi a101 singerim var :D

annem terziymiş eskiden :)
evde dikiş makinası ve sandık sandık kumaş vardı.benim de çok merakım vardı 12 yaşında falanım.ama sorup öğrenmek bünyeme ters :KK70:
akşamları anamı teyzeme yollayıp makinanın başına geçerdim :) güzel dikebilirsem anneme gösterirdim.dikemezsem kumaşı yumuşturur sokak başındaki çöpe atardım.eğer makinayı bozduysam hiç ellememiş gibi kutusuna koyardım :KK70:
anneme baka baka öğrendim yani :) büyüdükçe sordum gösterdi falan.evlenirken makinasını bana verdi.deneye yanıla çocuklara kıyafet diktim.sonra derken kendime falan :)
önceki sene dikiş kursuna gittim.çok iyi oldu pratik kazandım,kalıpla çalışmayı öğrendim. şuan dikemem dediğim bişey yok :)
başka soru :KK45:
Ellerine sağlık o zaman benim anneme de babam makina almış ama annem 4 çocuktan zaman bulamamis

Ben de görüp öğrenemedim yani :)) bundan sonra da ogrenemem sanırım :)) dikis kursu gercekten çok etkili :))

Sende mi biliyorsun ben bilmiyorum ama annemin Singer vardı küçükken bebeklerime kıyafet dikmeye çalışırdım :KK45:

Büyüyünce don kesmeyi öğrendim bir kere kendi donumu diktim dahasini bilmem :KK45:
donla başladım hemşom ben de kariyerime :D
devam et :D

Ellerine sağlık o zaman benim anneme de babam makina almış ama annem 4 çocuktan zaman bulamamis

Ben de görüp öğrenemedim yani :)) bundan sonra da ogrenemem sanırım :)) dikis kursu gercekten çok etkili :))
Ben de çok istiyorum. En azından evdeki işler için bilmek şart.

tek bişey söylim mi dikiş aşkla yapılır :)
gerçekten hevesli değilsen 40 takla da atsan öğrenemezsin.ama aşıksan iğne deliğinden dikersin :)

Back