kız bacı bunlar kardeş olmasın :)Ben yeni evli iken balkona çıkmam bile olayliydio yokken cikilmayacak oğlan oldu ev değiştirdim şimdi caimi kahvemi balkonda iciyyorim dediğin gibi benim ömrümün içine ettikten sonra gevşemeye başladı
Eskiden ben market bilmezdim ne ihtiyaç da beraber alırdık o yoksa ben cikmazdim markete falan şimdi market pazar herşey bende
Erkek çok olmasa ise de beni gönderir
Valla işte geri kafa olunca sene 2050 de olsa farketmiyor çok aradım sanırımAnliyorum benim de var oyle tanidiklarim ama annem kusagi:) sansli adam senin gibi bunkara katlanicak birini bulmusiste zamanla daha da rahatliyip dedigin gibi kendi keyfine bakar her is sana kalir
Sende terzisin demis ellalis gercekten terzimisin yoksa dikis bildigin icinmi yazmis :)Kız bende çocuk olunca bıraktım.. bi sene ben annem bacım hepimizin bayramlıklarını ben dikmiştim
börek açamıyom ama naberBence daha fazlasını yapsın her parmağında 40 marifet var
Huyu iyi olsun ne diyelim vardir illaki seni vuracak huylari yoksa niye evlenesinValla işte geri kafa olunca sene 2050 de olsa farketmiyor çok aradım sanırım
Az kaldı baklava börekte yapacaksınbörek açamıyom ama naber
benim gibi alaylı o da kendine kadar :)Sende terzisin demis ellalis gercekten terzimisin yoksa dikis bildigin icinmi yazmis :)
Bir ara hani babet patik modaydı üstü desenli falan tığla örülen onu giydirme di bana ya ördüm giydim ayağıma çok dikkat cekiciyimis diye giydirmesi bende bir tane daha ordum kardeşimin ceyijzine koydumkız bacı bunlar kardeş olmasın :)
aynı ben
çarşı marşı hak getire.elbise mi lazım? eve 5_10tane getiriyodu istediğini seç.ayakkabı mı alcam eve getirip dizerdi seçama asla dışarıya çıkmak yok
sadece kırmızı takıntısı kaldı,hala giymemi istemiyo :)
sen çok inanıyosun bana yaa mahçup olmamam lazım :)Az kaldı baklava börekte yapacaksın
Benim eşimde benzer sayılır.Kırmızı tuniğim var ama ben geçen yıl kırmızı takım istedim hatta gözüm kaldı hayatta almam dedikız bacı bunlar kardeş olmasın :)
aynı ben
çarşı marşı hak getire.elbise mi lazım? eve 5_10tane getiriyodu istediğini seç.ayakkabı mı alcam eve getirip dizerdi seçama asla dışarıya çıkmak yok
sadece kırmızı takıntısı kaldı,hala giymemi istemiyo :)
Hee olsun kendine yetecek kadar biliyosa yeterli zaten :)benim gibi alaylı o da kendine kadar :)
Canım şartlardan yapmamışsın yoksa kesinlikle yaparsın cesaretli olacaksın kendine inanamıyacaksın:)sen çok inanıyosun bana yaa mahçup olmamam lazım :)
inanırım :)Bir ara hani babet patik modaydı üstü desenli falan tığla örülen onu giydirme di bana ya ördüm giydim ayağıma çok dikkat cekiciyimis diye giydirmesi bende bir tane daha ordum kardeşimin ceyijzine koydum
.öyle saçmalıkları çoktu eskiden ://
Daha neler neler ben nasıl dayandım bilmiyorum
Ya cidden baklava börek acamiyomusun ya cok sasirdim ben bile yapiyorum tamam baklava bir kere yaptim ama olsun tembelligimden yapmiyorum annem baklava uzmani bana gerek kalmiyo diye yani yaprsinki herkes yapar bana göresen çok inanıyosun bana yaa mahçup olmamam lazım :)
sen uaparsinbörek açamıyom ama naber
Öyle canım ilk sevgililik doneminde ben diyordum böyle bir erkek nasıl beni beğenir oda benim için diyormuş aynısını meselaHuyu iyi olsun ne diyelim vardir illaki seni vuracak huylari yoksa niye evlenesin
noluyosa kırmızı giyinceBenim eşimde benzer sayılır.Kırmızı tuniğim var ama ben geçen yıl kırmızı takım istedim hatta gözüm kaldı hayatta almam dedi
hiç denemedim :)Ya cidden baklava börek acamiyomusun ya cok sasirdim ben bile yapiyorum tamam baklava bir kere yaptim ama olsun tembelligimden yapmiyorum annem baklava uzmani bana gerek kalmiyo diye yani yaprsinki herkes yapar bana göre
2 sene dikiş kursuna,3-5 ayda mefruşata gittim sertifika falan aldım.. hızlı zamanlarım her güne bir etek dikerdim. Evlendim evde kendime anama , bacıma, teyzeme, neneme ,kuzenlere, kaynana görümceSende terzisin demis ellalis gercekten terzimisin yoksa dikis bildigin icinmi yazmis :)
yapamazsam kimseye göstermeden tontiğe veririm zatenCanım şartlardan yapmamışsın yoksa kesinlikle yaparsın cesaretli olacaksın kendine inanamıyacaksın:)