Yöresel Tarif 3.Hafta Pınar Labneli İftar Sofraları Yarışması Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
kız bacı bunlar kardeş olmasın :)
aynı ben
çarşı marşı hak getire.elbise mi lazım? eve 5_10tane getiriyodu istediğini seç.ayakkabı mı alcam eve getirip dizerdi seç ama asla dışarıya çıkmak yok
sadece kırmızı takıntısı kaldı,hala giymemi istemiyo :)

Anliyorum benim de var oyle tanidiklarim ama annem kusagi:) sansli adam senin gibi bunkara katlanicak birini bulmus iste zamanla daha da rahatliyip dedigin gibi kendi keyfine bakar her is sana kalir
Valla işte geri kafa olunca sene 2050 de olsa farketmiyor çok aradım sanırım

Bir ara hani babet patik modaydı üstü desenli falan tığla örülen onu giydirme di bana ya ördüm giydim ayağıma çok dikkat cekiciyimis diye giydirmesi bende bir tane daha ordum kardeşimin ceyijzine koydum
.öyle saçmalıkları çoktu eskiden ://

Daha neler neler ben nasıl dayandım bilmiyorum

Benim eşimde benzer sayılır.Kırmızı tuniğim var ama ben geçen yıl kırmızı takım istedim hatta gözüm kaldı hayatta almam dedi

inanırım :)
o yokken banyo yapmak yasaktı
kapının dışına kağıt sıkıştırıyomuş işe giderken bakalım dışarıya çıkıyo muyum
gelen telefona bakmam bile yasaktı

börek açamıyom ama naber
sen uaparsin
Huyu iyi olsun ne diyelim vardir illaki seni vuracak huylari yoksa niye evlenesin
Öyle canım ilk sevgililik doneminde ben diyordum böyle bir erkek nasıl beni beğenir oda benim için diyormuş aynısını mesela

Çok bonkordur hayvanlara aşırı iyi davranır mesela yerine göre merhametli :))

Ya cidden baklava börek acamiyomusun ya cok sasirdim ben bile yapiyorum tamam baklava bir kere yaptim ama olsun tembelligimden yapmiyorum annem baklava uzmani bana gerek kalmiyo diye yani yaprsinki herkes yapar bana göre
hiç denemedim :)
açarım herhalde yaaa
ailem üstlendiği için o işleri

Sende terzisin demis ellalis gercekten terzimisin yoksa dikis bildigin icinmi yazmis :)
2 sene dikiş kursuna,3-5 ayda mefruşata gittim sertifika falan aldım.. hızlı zamanlarım her güne bir etek dikerdim. Evlendim evde kendime anama , bacıma, teyzeme, neneme ,kuzenlere, kaynana görümce

Sonra çocuk olunca bıraktım.. malum pis iş ya.. iğneler düşüyor yere çok.. bayadır sadece tadilat işte.. paça maça falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…