Yöresel Tarif 3.Hafta Pınar Labneli İftar Sofraları Yarışması Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Amin inşallah canım eşimle her ne kadar sorun yasasakta onun o daracık yerde çalıştığı aklıma geldi mi hemen barışıveriyorum rabbim ne yazdı bilinmez ama insan korkuyor :/
Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Hepimize de ölümün hayırlısıni versin. Evine ekmek götüren, namusuyla rıskının peşinde kosanların tirnağına taş deydirmesin.

Aynen, bir de marketle pazar arasında neredeyse 2 tl fark var. Bugün komsum başka semtte pazara gitmiş dönerken söyledi domates 3.5- patlıcan 2.5 tl
Marketlerde 5 tl mubarekler
Bu hafta bizim burda herşey çok ucuzdu 1.5 liraya salatalık vardı 5 liraya çilek vardı şok oldum

Patlıcan 3 liraydı pazar fiyatları düşmüştü yani market ateş pahası maydanoz 1.5 lira

Daha neler neler anlatıldı bir bilsen eşim bizzat girdi ceset taşımaya adam bir hafta kendinden geçti o ortamı görünce bir ay yemek yiyemedi çöktü
Hadiyaaa kim olsa çöker kuzu çok zor bee valla Rabbim ölümünde hayırlısını versin şuan bile içim daraldı düşününce kimbilir eşin nasildi

Hadiyaaa ☹ kim olsa çöker kuzu çok zor bee valla Rabbim ölümünde hayırlısını versin şuan bile içim daraldı düşününce kimbilir eşin nasildi ☹
Evet çok zor ya herkes not bırakmış eşine çocuğuna çaresiz kalınca kimi vasiyet etmiş benim için şunu şunu bunu bunu yapın diye

Şehitligi gezdik eşim uzunca daldı gitti hepsinin başında anlattı onlarla olan anılarını gerçekten zor benim hiç tanımadığım insanlar şehit oldu ama ben bile kaldıramadim o zaman

Offfyaaa nekadar zor düşününce o an caresizsin azsonra öleceğini biliyorsun yani o an nasıl bir hissiyat bu kendimi yerlerine koyunca yok gerçekten çok feci çok

Offfyaaa ☹nekadar zor düşününce o an caresizsin azsonra öleceğini biliyorsun yani o an nasıl bir hissiyat bu kendimi yerlerine koyunca yok gerçekten çok feci çok☹
En büyük korkum nefessiz ölmek yani havasizliktan çünkü nasıl ölüm yaşanıyor birebir görenlerden de dinledik o psikoloji var ya offff fena yani

Yalnız vaka sayısı patlak vermez inşallah pazarlar insan kaynıyordu çocuğunu tutan pazara gelmiş
Valla çocuklar çıkacaktı sözde ama herkez dışarıda Burda'da . Dün sitenin parkına çıkardım durmadı benimki tenhaydi iyi oynadı bugün cikartmadim valla durmucak park diye malum herkez de dışarıda ne olur ne olmaz dedim

Çok kalabalıktı valla ben çocukları evde bırakmıştım saat gelmesin e rağmen iyi ki dedim birine dokunmadan geçmek mümkün değildi pazarda oyalanmadan çıktık

Bu hafta bizim burda herşey çok ucuzdu 1.5 liraya salatalık vardı 5 liraya çilek vardı şok oldum

Patlıcan 3 liraydı pazar fiyatları düşmüştü yani market ateş pahası maydanoz 1.5 lira
Gerçekten öyle, gidip taze diri sebze yeşillikler almak istitorum, malûm birde sıcak hava bizde salata mevsimi başladı

Selam kızlar ❤
Çocuklara izin vardı biraz çıktık dolaştık geldik.. market kapısında beklettim onlara çikolata fln aldım geldik.. maske taktım hepimiz.. ne zormuş gözlüklü olunca buhar yaptı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…