Hangi akşam?Evet akşam oylama başlayacak galiba
Bizde yeni geldik:)Selam kızlar ❤
Çocuklara izin vardı biraz çıktık dolaştık geldik.. market kapısında beklettim onlara çikolata fln aldım geldik.. maske taktım hepimiz.. ne zormuş gözlüklü olunca buhar yaptı..
Bende rahatsız oldum.. oruçta olunca.. bizimki kokmuyordu valla cerrahi olandan.. şansa bir baktım ileri pazar kurulmuş.. tabi geçmedik.. küçüğü de bebek arabasına koydum kaçmasın ellemesin sağı solu diye.. neyse böle bi şey oldu..Bizde yeni geldik:)
Doğada gezdik çayır, çimen, kuzular:)
Maske işi zor ya kokusu beni rahatsız ediyor.
Biz insan olmayan yerlerde gezdik.Pazara gidilir mi çocuklaYalnız vaka sayısı patlak vermez inşallah pazarlar insan kaynıyordu çocuğunu tutan pazara gelmiş
Bizim bura sakin insan yok doğa olunca sürekli takmadık.Yukarı çıkarken markete uğradım.Onun için taktım.10 dkda boğuldumBende rahatsız oldum.. oruçta olunca.. bizimki kokuşurdu valla cerrahi olandan.. şansa bir baktım ileri pazar kurulmuş.. tabi geçmedik.. küçüğü de bebek arabasına koydum kaçmasın ellemesin sağı solu diye.. neyse böle bi şey oldu..
Benim allerjim var canım kokulara karşı hassasım cerrahi olduğu için ben hemen kokuyu alırım:)Kokuşuyordu ne yaaa
Kokmuyordu yazdım nasıl düzeltmiş t9
Bir arkadaş birde duruma koymuş hemen kaç yazdımBiz insan olmayan yerlerde gezdik.Pazara gidilir mi çocukla
Yarın akşamHangi akşam?
Avmye götüren bile vardır:)Bir arkadaş birde duruma koymuş hemen kaç yazdım
Yok canım daha bugün ile beraber 3 iftar var:)Yarın akşam
İnşallah yokturAvmye götüren bile vardır:)
buhar bende de olduSelam kızlar ❤
Çocuklara izin vardı biraz çıktık dolaştık geldik.. market kapısında beklettim onlara çikolata fln aldım geldik.. maske taktım hepimiz.. ne zormuş gözlüklü olunca buhar yaptı..
Benim oruç vurdu gene başa :/Yok canım daha bugün ile beraber 3 iftar var:)
bizim avmler kapalı daha yasak kalkmadı.her ilde var mı bilmiyorum ama maskesiz sokağa çıkmak da yasaklandı.İnşallah yokturburda AVM olmamasi avantaj
Kayınpeder berbere götürelim çocuklar i dedi ona müsaade etmedik biz
Aman boşver ne gerek var iyi yapmışsınİnşallah yokturburda AVM olmamasi avantaj
Kayınpeder berbere götürelim çocuklar i dedi ona müsaade etmedik biz
Her ilde yasak canım maskesiz:)bizim avmler kapalı daha yasak kalkmadı.her ilde var mı bilmiyorum ama maskesiz sokağa çıkmak da yasaklandı.
o koku beni de mahvediyor nevoşumBizde yeni geldik:)
Doğada gezdik çayır, çimen, kuzular:)
Maske işi zor ya kokusu beni rahatsız ediyor.
yürüyebildiniz miBizim bura sakin insan yok doğa olunca sürekli takmadık.Yukarı çıkarken markete uğradım.Onun için taktım.10 dkda boğuldum