Yöresel Tarif 3.Hafta Pınar Labneli İftar Sofraları Yarışması Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Sehitlerimize birer Fatiha :dua:
Screenshot_20200513-130334.jpg

Aklıma geldi ağladım günlerce depresyondan çıkamadık 😔 o selalar o bekleyiş 😔
Birde hani iceriden çıkanlar anlatiyorlarya yaşadıklarını nefessiz herkez dua etmeye namaz kılmaya başlamış cogu kusmaya başlamış varya sanki benim nefesim kesildiya çok etkilendim ☹️aileleri perişan çok kotuya ☹️ Rabbim birdaha yaşatmasın böyle acilar

Birde hani iceriden çıkanlar anlatiyorlarya yaşadıklarını nefessiz herkez dua etmeye namaz kılmaya başlamış cogu kusmaya başlamış varya sanki benim nefesim kesildiya çok etkilendim ☹aileleri perişan çok kotuya ☹ Rabbim birdaha yaşatmasın böyle acilar
amiiinnnnnn :KK43:

allah rahmet eylesin :KK43:
Amin inşallah hepsinin ne hayalleri vardı 😔

Hepsi eşimin arkadaşlariydi 😔 eşim de gidecekti aynı madene eski düzenini bozmak istemedi ...
Hatta iş yeri ile papaz oldu gitmemek için ...

Her şeyde vardır bir hayır o kadar zor ki aynı tastan yemek yediği adamı omzuna yaslandığı adamı cansız çıkartmak günlerce kendime gelemedim ki ben o ortamı görmedim birde :KK43:

rabbim yerinde dinlendirsin hepsini 😔

Birde hani iceriden çıkanlar anlatiyorlarya yaşadıklarını nefessiz herkez dua etmeye namaz kılmaya başlamış cogu kusmaya başlamış varya sanki benim nefesim kesildiya çok etkilendim ☹aileleri perişan çok kotuya ☹ Rabbim birdaha yaşatmasın böyle acilar
Daha neler neler anlatıldı bir bilsen eşim bizzat girdi ceset taşımaya adam bir hafta kendinden geçti o ortamı görünce bir ay yemek yiyemedi çöktü 😔

kapkara kömür içinde can verenlerin ahireti güneş kadar parlak ve aydınlık olsun..
Amin inşallah canım eşimle her ne kadar sorun yasasakta onun o daracık yerde çalıştığı aklıma geldi mi hemen barışıveriyorum rabbim ne yazdı bilinmez ama insan korkuyor :/

X