- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
1 saat yürüdük sonra sitede oturduk.Kardeşimde geldi:)yürüyebildiniz mi
Bizim var evde yapıyoruz.Uzun süre kuaföre gitmeyiz.Eşimi ben traş ediyorum:)Tras makinasi siparis ettik zaten eşim bile bundan sonra evde olacağım diyor :))Nevreste
Eşim arabayla gidiyor.Otobüse binmesini istemiyorum.Buralarda yürüdük ondan:)benim kız cama yapışık gezdi
aaa arabaaa
aaa insanlaarr
aa çiçekleerrr
Aynen kimse farketmiyoro koku beni de mahvediyor nevoşum
ama benden başkası duymadı hiç gel sarılalım:)
Avm siz olmazAvmye götüren bile vardır:)
Tiyatro mu sinema mı hangisine bilet alalımAvm siz olmaz
Beni unutma nevroş, bende cuma akşamı çekeceğim benide bekleyinYok canım daha bugün ile beraber 3 iftar var:)
Ben sana yanlış bilgi vermişim özür dilerimBeni unutma nevroş, bende cuma akşamı çekeceğim benide bekleyin
Tamam bekliyorum gece açarım oylamayı:)Beni unutma nevroş, bende cuma akşamı çekeceğim benide bekleyin
Yarışmacıları kaçırıyordunBen sana yanlış bilgi vermişim özür dilerimben cuma yi yarın sanıyorum :/
buhar bende de oldu
bizde çıktık bugün 2 saat arabayla.hiç markete falan sokmadım kızı. nevresim istiyordu birkaç mağazaya baktık,gayet tenhaydı.ama beğenemedi hanımefendi :) çiçekli böcekli istemezmiş.
siyah ve füme kumaş aldık,dikicem artık :)
Birinci olmak için mi yapıyorum yoksaYarışmacıları kaçırıyordun
OlabilirBirinci olmak için mi yapıyorum yoksa
Mağaza dolanacağız ne biletiTiyatro mu sinema mı hangisine bilet alalım
Fuşya stilettom yok almam lazım mutlaka çıkalımMağaza dolanacağız ne bileti
En acil ihtiyaçFuşya stilettom yok almam lazım mutlaka çıkalım
Kız çöp atmaya bile gitmiyorumEn acil ihtiyaççöp atmaya giderken giyersin
Hihihi fuşya sitilettosu bile yok hihihi, bende var , ben sadece mağaza mağaza dolaşacağım bedavaFuşya stilettom yok almam lazım mutlaka çıkalım
Bende vallaKız çöp atmaya bile gitmiyorum