- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.712
Bak böyle dedn beni can damarimdan vurdun bizde zor yoktur imkansız zaman alırHe cok zor bir tarif te o yuzden sordum bide biraz ustalik gerektiriyo ben o dedigim sefi hep takip ederim ama hicbir tarifini daha yapmadim
Hadi bakalim yaparsan guzel olursa bende denerimBak böyle dedn beni can damarimdan vurdun bizde zor yoktur imkansız zaman alırmuhakkak bu bayram deneyip atacağım bakayım bir tarife
İnşallah :))Hadi bakalim yaparsan guzel olursa bende denerim
Ama sen tek bir şey söyledin o iftarada yapılıyor:)E ben sana özelden tarifi mı dedim dj onu da mı yapmayayım o iftarda da yeniyorbiz yiyoruz şahsen :/
Ben de baklava açayım mı,anılarım depreştiAy bende yapmıştım unutmuşum bir anEki Görüntüle 2634308
Hazır almışsın looben de bunu yaptım sölemesi ayıp
Eki Görüntüle 2634309
aaaa ne münasebet,elllerime açtım sonra google a yükledimBen de baklava açayım mı,anılarım depreşti
Hazır almışsın loo
Yeşillik ,en azından kalorisi azdır
Sen de bu beceri olduktan sonra ellerinle de açarsın ona şüphem yok ta,şu an değilaaaa ne münasebet,elllerime açtım sonra google a yükledim
ben de gelecekten attım zaten o fotoyuSen de bu beceri olduktan sonra ellerinle de açarsın ona şüphem yok ta,şu an değil
77 yaşında yaniben de gelecekten attım zaten o fotoyu
yıl 2056
Başlığı oku canım:)Ben sahur atayım diyordum
Yok seneye ondan güzelini yapacaksınben de gelecekten attım zaten o fotoyu
yıl 2056
2056 da haya ediyosun pat yufka kendi kendine açılıyo77 yaşında yani
Olsun sen yiyemesen de torunların yer
dimi çiçeğimYok seneye ondan güzelini yapacaksın
Onu dün yedik bitti kör topal hazırlayacağım artık bugün biseyler :))Ama sen tek bir şey söyledin o iftarada yapılıyor:)
Peynir zeytin olmaz:)
En azından çorba olsun:)
Bende kardeşime üye ol dedim oldu velet bana oy vermediNevreste bende bir arkadasima soyledim belki katilir bu yarismaya :) buraya uye ama hic katilmadi daha once hep soyluyorum ama henuz harekete gecemedi