- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.712
Evet akşam oylama başlayacak galibaHanımlar pınar labne yarın son muydu
Ben daha yapamadım, galiba bu yarışmayı es geçeceğimEvet akşam oylama başlayacak galiba
Bende yapmadım bugün atayım diyorum inşallah :)) yaparsın yarında var dahaBen daha yapamadım, galiba bu yarışmayı es geçeceğim
cuma son gün yazıyor canımHanımlar pınar labne yarın son muydu
yok kız 15 mayıs yazıyorEvet akşam oylama başlayacak galiba
301 şehit ne gunduyaSehitlerimize birer FatihaEki Görüntüle 2634571
Aklıma geldi ağladım günlerce depresyondan çıkamadık301 şehit ne gunduya ☹ Rabbim mekanlarını cennet etsin.
allah rahmet eylesinAklıma geldi ağladım günlerce depresyondan çıkamadıko selalar o bekleyiş
Birde hani iceriden çıkanlar anlatiyorlarya yaşadıklarını nefessiz herkez dua etmeye namaz kılmaya başlamış cogu kusmaya başlamış varya sanki benim nefesim kesildiya çok etkilendimAklıma geldi ağladım günlerce depresyondan çıkamadıko selalar o bekleyiş
amiiinnnnnnBirde hani iceriden çıkanlar anlatiyorlarya yaşadıklarını nefessiz herkez dua etmeye namaz kılmaya başlamış cogu kusmaya başlamış varya sanki benim nefesim kesildiya çok etkilendim ☹aileleri perişan çok kotuya ☹ Rabbim birdaha yaşatmasın böyle acilar
Amin inşallah hepsinin ne hayalleri vardıallah rahmet eylesin
Daha neler neler anlatıldı bir bilsen eşim bizzat girdi ceset taşımaya adam bir hafta kendinden geçti o ortamı görünce bir ay yemek yiyemedi çöktüBirde hani iceriden çıkanlar anlatiyorlarya yaşadıklarını nefessiz herkez dua etmeye namaz kılmaya başlamış cogu kusmaya başlamış varya sanki benim nefesim kesildiya çok etkilendim ☹aileleri perişan çok kotuya ☹ Rabbim birdaha yaşatmasın böyle acilar
Bende cuma pazara gideceğim evde sebze adına pek birşey kalmadı, markettekiler desen hep pörsümüşcuma son gün yazıyor canım
Amin inşallah canım eşimle her ne kadar sorun yasasakta onun o daracık yerde çalıştığı aklıma geldi mi hemen barışıveriyorum rabbim ne yazdı bilinmez ama insan korkuyor :/kapkara kömür içinde can verenlerin ahireti güneş kadar parlak ve aydınlık olsun..
Hayır onlari sonra çöpe atıyorlar satılmayinca 50 krs 1 lira aşağı satın demi amaBende cuma pazara gideceğim evde sebze adına pek birşey kalmadı, markettekiler desen hep pörsümüş
Allah razı olsun