Yöresel Tarif 3.Hafta Pınar Labneli İftar Sofraları Yarışması Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Aklıma geldi ağladım günlerce depresyondan çıkamadık o selalar o bekleyiş
Birde hani iceriden çıkanlar anlatiyorlarya yaşadıklarını nefessiz herkez dua etmeye namaz kılmaya başlamış cogu kusmaya başlamış varya sanki benim nefesim kesildiya çok etkilendim aileleri perişan çok kotuya Rabbim birdaha yaşatmasın böyle acilar

amiiinnnnnn

allah rahmet eylesin
Amin inşallah hepsinin ne hayalleri vardı

Hepsi eşimin arkadaşlariydi eşim de gidecekti aynı madene eski düzenini bozmak istemedi ...
Hatta iş yeri ile papaz oldu gitmemek için ...

Her şeyde vardır bir hayır o kadar zor ki aynı tastan yemek yediği adamı omzuna yaslandığı adamı cansız çıkartmak günlerce kendime gelemedim ki ben o ortamı görmedim birde

rabbim yerinde dinlendirsin hepsini

Daha neler neler anlatıldı bir bilsen eşim bizzat girdi ceset taşımaya adam bir hafta kendinden geçti o ortamı görünce bir ay yemek yiyemedi çöktü

kapkara kömür içinde can verenlerin ahireti güneş kadar parlak ve aydınlık olsun..
Amin inşallah canım eşimle her ne kadar sorun yasasakta onun o daracık yerde çalıştığı aklıma geldi mi hemen barışıveriyorum rabbim ne yazdı bilinmez ama insan korkuyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…