yok yok pınar için dedim.dün sen yazdın ya kazen sofra istemiyo diye.Sahurda sofra istemediler canım:)
Genel sofra için diyorsan ona zaman yok canım:)
Keşke baklava acsaymisim soframin tatlısı eksikgönderttim
Eşim kara lahana ya el attı pazarda alalım diye bilmediğin şeyi alma birde yemezsin çöpe gider deyip cik cik ettim bende cağnim asma yaprağı neyine yetmiyordün sarma sararkem seni düşündüm:)
manyak bu kadın kiraz yaprağı sarılır mı cık cık cık diye diye sardım kulakların çınladı mı
ben yaptımKeşke baklava acsaymisim soframin tatlısı eksik
kız ben küçük asma bile sararken daralıyorumEşim kara lahana ya el attı pazarda alalım diye bilmediğin şeyi alma birde yemezsin çöpe gider deyip cik cik ettim bende cağnim asma yaprağı neyine yetmiyor
Ben yine bunu anladım yani sofra yarışmasında sahur sofrası atmayacak miyiz nevoSahurda sofra istemediler canım:)
Genel sofra için diyorsan ona zaman yok canım:)
minnak pınar sofraya katıldın mı :)Eşim kara lahana ya el attı pazarda alalım diye bilmediğin şeyi alma birde yemezsin çöpe gider deyip cik cik ettim bende cağnim asma yaprağı neyine yetmiyor
Bizim asmalar küçük olmuyorkız ben küçük asma bile sararken daralıyorum
bu hafta pınar için iftar sofrası.Ben yine bunu anladım yani sofra yarışmasında sahur sofrası atmayacak miyiz nevo
İnşallah atacağım bir aksilik çıkmazsaminnak pınar sofraya katıldın mı :)
Ben sahur atayım diyordumbu hafta pınar için iftar sofrası.
4.hafta daha ne olduğu belli değil
almam mıBizim asmalar küçük olmuyorhele bir Salihli-alasehir tarafından al bak ikiye böler sararsin
sahur nooooBen sahur atayım diyordum
Benim bahçeye kaynana kavga dövüş ekti ben hiç istemiyordum dün yaprağını tolladım sardımalmam mı
özellikle geçerken durup alıyorum
Ben geceyi iftar gibi hazırlayayım mademsahur noooo
iftar :)
kadına bi dua edeydinBenim bahçeye kaynana kavga dövüş ekti ben hiç istemiyordum dün yaprağını tolladım sardımkomşuların gözünde yapraklar çekirdeksiz üzüm yaprağı
uydur işte bişeylerBen geceyi iftar gibi hazırlayayım madem